Ellopott a félre tett diákmunkával szerzett pénzemből egy 10.000-est. Nem ez az első eset anyáék félre tett pénzéből is már rengetegszer tűnt el pénz, összesen 160.000... A nővéremtől is tűnt már el pénz. Mindent tagad, de egész életében hazudozott, mindig. Anyáék nem tesznek semmi, rángatják a vállukat, azt mondják nincs bizonyíték és, hogy mi is dugjuk el ezentúl a pénzt, ahogy már ők is teszik. Dehát ez nem lehet megoldás, fel vagyok háborodva, itthon a nővéremen és rajtam kívül mindenki úgy tesz, mint ha nem történt volna semmi. Kérlek segítsetek, mit csinálhatnék/csinálhatnánk vele?
Ahogy már sokan írták, tartsd a pénzed bankban, onnan nem tudja ellopni.
2015. aug. 1. 14:14
12/25 anonim válasza:
Na és mi van akkor, ha beszabadul egy kis egér és elrágcsálja a pénzedet? Csak vicceltem, de ez is megtörténhet.Újabban divat a betörés is családi házakba.Tedd biztonságb a pénzedet a pén az érték.Ha már megdolgoztál érte.Különben dühítő tudd lenni az ilyen családtag.Majd ha nem talál pénzt eladogat otthonról értékes dolgokat. Rá kell jönni mire viszi a pénzt és ki viszi el.Jelöld meg egy filctollal valahol.Biztos ő a tolvaj?Kamerázd be a szobádat.
2015. aug. 1. 14:16
13/25 anonim válasza:
Miért nem nyitsz egy bankszámlát?
2015. aug. 1. 14:20
14/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg a bankkártya lesz a megoldás. :) igen, igazából rohadtul ez dühít, hogy az egész nyarat végig dolgozom, a korombeliek buliznak, én meg a munkahelyemen rohadok, hogy legyen egy kis saját pénzem és akkor még el is lopja tőlem.. Főleg, hogy úgy teszi ezt meg mindenkivel, hogy anyáék szó nélkül hagyják neki. Igen, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ő a tolvaj, különben nem lenne pénze cigire meg fűre, mert dolgozni nem tud, csak a szobájába dögleni egész nap, abból meg nem lesz pénz. :)
2015. aug. 1. 14:22
15/25 A kérdező kommentje:
Hát eddig feleslegesnek tartottam,hogy csináltassak,, gondoltam itthonról úgy sem tűnik el, haha :D
2015. aug. 1. 14:24
16/25 anonim válasza:
Esetleg ha nem akarsz bankszámlát, egy széfet vegyél, de bankszámla mégiscsak jobb megoldás lenne...
2015. aug. 1. 14:25
17/25 anonim válasza:
Bankszámla a legjobb megoldás, arra lehet rögtön utalni a fizetésedet. Bátyádnak nem muszáj tudnia a kártyáról :P
Ismerősömnek a nővére lopott. Sikerült szereznünk nagyon élethű hamis pénzt, párszor azzal hülyítettük :D Nagyon dühös volt, amikor a boltban közölték vele, hogy a pénz hamis,
2015. aug. 1. 14:45
18/25 anonim válasza:
Bankszámla vagy kis lakatos dobozka. Én is abban tartom. Kulcs mindig nálam van. :3 De amit az utolsó írt, az is nagy ötlet. :DD
2015. aug. 1. 18:26
19/25 anonim válasza:
Családon belül nem nagy ötlet, mert ha valaki feljelentést tesz és a hamis pénzt visszanyomozzák hozzád, akkor házkutatás meg minden...
2015. aug. 1. 18:30
20/25 anonim válasza:
25 éves korig ingyenes a számlanyitás junior kártyát nyiss az OTP-ben. A szüleid annyira elfogultak, hogy nem látnak az orruknál tovább. Számunka a bátyád a kedvenc, még!!! Pont ezért lop, mert semmi következménye. Válassz olyan sulit ahol koli van. Majd akkor jön rá az anyád, hogy kígyót melengetett a keblén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!