Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lépjek túl azon, amit...

Hogyan lépjek túl azon, amit a nővérem mondott?

Figyelt kérdés

Hétvégén volt a 40. születésnapja. Nagyon kikészült, mert nincs férje és gyereke sem, úgy érzi, most már örökre egyedül marad. Bánatában ivott, elég sokat. Végül azt mondta, hogy nem hiszi el, hogy még én is behálóztam egy férfit, pedig csúnya is vagyok meg buta is, mégis sikerült felcsináltatnom magam és kiharcolnom a gyűrűt.

Tény, hogy ő sokkal szebb és okosabb nálam, ezt én is tudom. Mindig jó volt a kapcsolatunk, de ezen most nem tudok túllépni.

Az csak hab a tortán, hogy a férjem szóba sem akar állni vele.

2015. okt. 13. 18:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%
Megkeseredett vénlány. Én elküldeném a fenébe. in vino veritas, ahogy mondani szokás.
2015. okt. 13. 18:56
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Ezek az ő érzései. Ezzel csak az derült ki, hogy hiába valónak tartja azt is, amiben többnek érezte magát tőled. Ha téged ez zavar, kérdezd meg a férjed, mit gondol erről.

A nővérednek meg segítség kell, ha ennyire maga alatt van. Nem tőled, inkább egy pszichológustól. Mert nagyon össze van törve.

Te meg örülj a családodnak. Az a te érdemed. A szépség gyorsabban fakul, mint ahogy a bölcsesség alakul. Az igazi pasi nem a legszebb lányt keresi, hanem azt, akivel legszebb pillanatokat lehet átélni. És valakinek ez te vagy. Ennyi.

2015. okt. 13. 19:09
 3/26 anonim ***** válasza:
45%
Ne haragudj, de komolyan ne.. de ha te is elismered, hogy nem vagy Einstein sem éppen egy déli szépség, akkor annyira azért nem kellene kiborulnod. Persze, az igazság fáj (az is igaz, hogy nem mindegy hogy tálalják), de nem hiszem, hogy akkora ügyet kellene ebből csinálnod. Egyszerűen csak felejtsd el. Légy boldog a családoddal, örülj annak, amid van és kész.
2015. okt. 13. 19:11
 4/26 anonim ***** válasza:
98%

Az ember részegen sok mindent mond, lehet irigy rád pont emiatt, hogy neked családod van. Amint kijózanodik én elmennék hozzá a férjem nélkül és elmondanám, hogy ez nekem nagyon rosszul esett, legalább kiengeded egy kicsit magadból ha a fejére olvasol, aztán szépen hazasétálsz s hagyod pár napig hülni a dolgot, ha van egy csepp esze a nővérednek akkor meggondolja máskor miket hord össze, mindenkit sikerült jól megsértenie, ha tényleg egyedül akar megvénülni, ez a biztos út.

Vedd úgy, hogy irigy, mert neked megvan amire ő vágyik!

2015. okt. 13. 19:13
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem ezzel van a baj. Hanem hogy az egészet úgy állította be, hogy én valamit trükköztem, hogy a férjem nem is akarta sem a házasságot, sem a gyerekeket. Ezért van a férjem is nagyon kiakadva.

Eddig is sokat beszélgettünk arról, hogy miért nem talál normális férfit magának, hogy miért értek véget a kapcsolatai. Pszichológust is javasoltam neki, az utolsó szakításakor el is ment pár alkalommal. Ennek már 2 éve.

2015. okt. 13. 19:18
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem kellene ennyire a szívedre venned. Az ember sokszor mond olyat, amit később megbán, pláne, ha részeg és az illető. Mind mondtuk már olyan dolgokat, amit jobban megbántunk, mint a kutya, amelyik 10-et kölykedzik.

Felejtsd most el és adj a nővérednek egy második esélyt, de ha megismétlődik, amit tett, akkor állj ki magadért erélyesen.

2015. okt. 13. 19:26
 7/26 anonim ***** válasza:
89%

És neki probléma az, hogy nincs pasija meg gyereke, vagy mindenki ezt hiszi róla, és ő is elhitte?

Én nem sértődnék meg, mert egyrészt, ha boldog vagyok, leszarom, más mit gondol, másrészt meg részeg ember szavain megsértődni buta dolog.

2015. okt. 13. 19:29
 8/26 szántóvető ***** válasza:
88%
nem vagyok a nagy családi beszélgetések híve de most mégis azt mondom hogy hozd fel neki ezt a dolgot négyszemközt.próbáld megtudni tőle hogy ezt miért mondta és hogy komolyan gondolta-e.ugye nem egy fedél alatt éltek?
2015. okt. 13. 19:40
 9/26 anonim válasza:
84%

Szegény már depis lett.

Próbálj meg lassan közeledni hozzá, és vígasztalni.

Ettől a te lelked is nyugottabb lesz.:)

2015. okt. 13. 20:21
 10/26 anonim ***** válasza:
48%
még fiatal lehet saját gyereke de még az örökbefogadást is elindithatja
2015. okt. 13. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!