Már megint meglopott. Erre mit lépjek?
Volt tavaly egy kérdésem, belinkelem.
Idén saját házba költöztünk, ugye itt az ember cuccainak meg van a saját helye, és nem pakolja széfbe a dolgait, ha rokonok jönnek. Tesóm, férje és a 16 éves lányuk jött. A lány bement a fürdőszobába wcre. Majd mikor elmentek, le akartam menni a boltba, mondom, megigazítom a sminkem. Hát nem találom a fixálómat. ( ez egy dupla termék, az egyik egy sötétebb alapozó réteg, a másik egy világos fixáló). Meg van a helye, sosem teszem máshova, plusz nagyon vigyázok rá, mert egy hete kaptam karácsonyi ajándékként. 8500ftos termék, nekem erre nem telne. Már fél éve vágytam rá. Plusz a hölgy, akitől kaptam, szintén szeretne ilyet venni, de ki szeretné próbálni előtte, én mondtam neki, hogy nyugodtan próbálja ki az enyémet. Szilveszteri buliba tenné fel, hogy lássa, mit bír.
De a fixálót ellopta nővérem lánya. Komolyan, nagyon dühös vagyok, és nem tudom, mit tegyek.
Mivel külföldön élnek, ráadásul rengeteg pénzük van, nem értem miért tette. Bármit megkap otthon. De ma reggel visszautaztak, így még szembesíteni se tudom. Sírni tudnék. Nagyon vágytam egy ilyenre. 4 gyerek mellett sok éve nem költök magamra, nem tehetem meg, nem állunk úgy. Nem gondoltam, hogy a saját házamban meglop. Viszont nincs pofám a hölgy elé állni, mert nekik is jelentős ez az összeg, tudom, és szeretetből adta.
Nekem nincs pénzem újat venni, plusz külföldön vette, itthon még nem találtam ilyet.
Páromnak sem mertem elmondani.
Ti mit tennétek? Kinek mit mondanátok?
Apámnak el fogom mondani, és ha legközelebb itthon járnak, én be nem engedem őket, max felmegyünk apuhoz, de nem viszek semmit.
De hogy nézzek a hölgy szemébe?
Örültem, hogy a gyerekeimnek volt egy-egy ajándék a fa alatt, és van mit enni. Ilyen értéket nem tudok pótolni, hisz nekem az majd egy heti kajapénzem.
Itt a tavalyi történet: www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-kapcsolat__6398293-miert-lopott-meg-nincs-raszorulva-elmondjam-apumnak
Bocsi az offért, de ez?
"Hallod, én takarítani járok, igen wct pucolni is, hogy eltartsam a 4 gyerekem és a férjem."
Férjed menjen el dolgozni és máris meg lesz a pénz, mert az, hogy vissza nem kapod 10000%.
A másik kérdést nem néztem meg, de nálam elég ha egyszer lop valaki, lesheti utána a bejárati ajtóm, mert beljebb nem engedem.
A férjem agyvérzés után van, még nem mehet vissza dolgozni, a wcig alig tud elmenni.
Tesóm mindenen röhög. Pl agyvérzés után a párommal most találkozott először, és kiröhögte, hogy hogy lehet 39 évesen agyvérzést kapni.
Amúgy nem a semmire vállaltuk, volt tartalékunk, de az orvosok, rehab, gyógyszerek, utazás....teljesen elvitte.
Elmondanám mindenkinek. Apádnak főleg. Férjednek is, hiszen úgyis látja, van valami bajod, és legközelebb be sem kell engedni.
Tesódnak is, hogy mit művelt a lánya. Ne nézzenek hülyének, baleknak, hogy nem veszed észre. 16 évesnek meg hiába dumálsz, teremtsd le az anyját, de úgy rendesen. Talán nem lesz kedve röhögni. (Bár fene tudja!)
Mond el annak is, akitől kaptad. Kár szépíteni a dolgot előtte, nem a Te hibád, elvégre nem ragaszthatsz, szögezhetsz, nyomkövetőzhetsz le mindent a saját lakásodban. De bablevest se vigyél a csajnak a sittre, nem kell megsajnálni.
Mindig akad valaki, aki elrontja az ünnepeket. :(
Nem azért, de nekem kicsit furcsa, amit írsz...
Az előző kérdésedben azt írtad, a tesódéknak nincs gyereke neked pedig 3 van. Most meg azt, hogy a tesódéknak van egy 16 éves lánya nektek pedig 4 gyerek...
Akkor még nem tesómmal élt a gyerek. A bíróság az apának ítélte, nem volt lényeges infó. A tesóm drogozott, ivott, nem is láthatta a gyereket. De a lány kiköltözött hozzájuk. Gondolom ezért is ilyen a kiscsaj.
Nekünk azóta született a 4. Nem terveztük, de nem vettem észre időben, sajnos a párommal törődtem, mert februárban történt, kómában volt. Gyógyszer mellett fogant. Azóta sok minden történt, de ez a lopás szempontjából nem fontos.
A nővéremék mostmár autót vettek, a kiscsajnak egy cipője többe kerül, mint nekünk az egész havi bevérelünk. Nagyon el van kényeztetve.
ha nem mered senkinek elmondani es csak magadban bogsz akkor jovore is meglopnak, allj mar a sarkadra!
en szepen vazolnam a noverkenek a tortenteket, es vagy postan visszuldik a cuccot vagy kitorolhetik a telefonszamodat es tobbe nek kell teged meglatogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!