Már megint meglopott. Erre mit lépjek?
Volt tavaly egy kérdésem, belinkelem.
Idén saját házba költöztünk, ugye itt az ember cuccainak meg van a saját helye, és nem pakolja széfbe a dolgait, ha rokonok jönnek. Tesóm, férje és a 16 éves lányuk jött. A lány bement a fürdőszobába wcre. Majd mikor elmentek, le akartam menni a boltba, mondom, megigazítom a sminkem. Hát nem találom a fixálómat. ( ez egy dupla termék, az egyik egy sötétebb alapozó réteg, a másik egy világos fixáló). Meg van a helye, sosem teszem máshova, plusz nagyon vigyázok rá, mert egy hete kaptam karácsonyi ajándékként. 8500ftos termék, nekem erre nem telne. Már fél éve vágytam rá. Plusz a hölgy, akitől kaptam, szintén szeretne ilyet venni, de ki szeretné próbálni előtte, én mondtam neki, hogy nyugodtan próbálja ki az enyémet. Szilveszteri buliba tenné fel, hogy lássa, mit bír.
De a fixálót ellopta nővérem lánya. Komolyan, nagyon dühös vagyok, és nem tudom, mit tegyek.
Mivel külföldön élnek, ráadásul rengeteg pénzük van, nem értem miért tette. Bármit megkap otthon. De ma reggel visszautaztak, így még szembesíteni se tudom. Sírni tudnék. Nagyon vágytam egy ilyenre. 4 gyerek mellett sok éve nem költök magamra, nem tehetem meg, nem állunk úgy. Nem gondoltam, hogy a saját házamban meglop. Viszont nincs pofám a hölgy elé állni, mert nekik is jelentős ez az összeg, tudom, és szeretetből adta.
Nekem nincs pénzem újat venni, plusz külföldön vette, itthon még nem találtam ilyet.
Páromnak sem mertem elmondani.
Ti mit tennétek? Kinek mit mondanátok?
Apámnak el fogom mondani, és ha legközelebb itthon járnak, én be nem engedem őket, max felmegyünk apuhoz, de nem viszek semmit.
De hogy nézzek a hölgy szemébe?
Örültem, hogy a gyerekeimnek volt egy-egy ajándék a fa alatt, és van mit enni. Ilyen értéket nem tudok pótolni, hisz nekem az majd egy heti kajapénzem.
Itt a tavalyi történet: www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-kapcsolat__6398293-miert-lopott-meg-nincs-raszorulva-elmondjam-apumnak
Megint meglopott???
Megint?
Tavaly a tesódra fogtad, idén a lányára...
5 hónaposod volt egy éve, azóta megint szültél... Áruld el, minek kell neked tuti smink egy egy évesnél kusebb gyerek, beteg férj, takarítás mellé? Melyik igényli?
És miért nem hiszem el ezt az egészet?
Tavaly csak ketten voltak nálad, és ezt írtad:
"A tesóm drogozott, ivott, nem is láthatta a gyereket."
tehát egyértelmű, hogy tavaly a tesód pakolt magának. Miből gondolod, hogy most is nem ő volt, hanem lány, akinek a tavalyi lopáshoz nem lehet köze?
Mert rajta kívül senki nem járt a fürdőszobában.
Nézzétek, dolgozom éjjel, nappal a gyerekek, fát vágok, háztartás, napi 2 órát alszom. Ez meglátszik. Ezt tűntetem el. Különben már az utcára sem mernék kimenni. De nem az a lényeg, mit lopott. Sokszor a gyűrűmet teszem le a fürdőszoba polcára, most is ott volt. Akár az is lehetett volna. Plusz ajándék volt. Nekem bőven elég a 300ftos is, de ezt kaptam. Örültem neki, sosem volt még ennyire drága cuccom. Plusz ebbeb van ránctalanító, így nem kell külön hozzá. De miért lényeges, ha sminkelem magam? Miért baj ez?
Kedves 22es. Megértem, hogy nem hiszed el. De nekem ennyi örömöm van, hogy sminkelhetek. 5 perc, de nekem sokat számít.
Amúgy az ő családjuk ilyen. Anyumtól ellopták a temetésre félretett pénzét, majd 3 hónap múlva meghalt, és amíg apum dolgozott, elvitték a ruháit anyumnak, az arany ékszereit, húst a mélyhűtőből. Akkor még itthon éltek. Nem az első eset, apum sokáig nem állt szóba emiatt velük. A mai napig nyögi a hitelt, mert elment kezesnek nővéreméknek.
Itt nem a smink a lényeg. Számomra kedves dolog, plusz ajándék volt, és a saját házamban történt. Plusz kiröhögték a férjem. Szarul esik, na. Így egyben. Talán a fáradtságtól, gondoktól vagyok érzékenyebb, nem tudom. Örülnék, ha nem lenne igaz, egy szava sem. De nem így van. Minek találnék ki ilyet. Nem vagyok egy unatkozó kamasz.
"Nem terveztük, de nem vettem észre időben, sajnos a párommal törődtem, mert februárban történt, kómában volt. Gyógyszer mellett fogant."
Na aki kómában van az nem tud nemzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!