Segítsünk a sógoromon, ha az megszorul anyagilag?
Ennek fényében, hogy az előző tartozását sem adta vissza nektek, biztosan nem adnék. Még ha nem is lenne életbevágóan szükségem pont arra a 200 ezerre, akkor sem adnám neki oda, mégpedig azért, mert azért a pénzért mi is megdolgozunk/megdolgoztunk a férjemmel, és nem a szomszéd osztogatta az utcában. Kicsit luxusnak tartanám, hogy csak úgy kivágjak 200 ezret a semmire. ha kell neki pénz akkor mehet dolgozni érte.
Nyilván ez arra vonatkozik ha nem gyógyszerre, vagy kezelésre kell neki. Akkor sem adnék ha mástól kéregetett volna kölcsön és azt akarja visszafizetni. Mindenki addig nyújtózzon ameddig a takarója ér.
"nekem arra nincs szükségem mert nekem ugyis van!"
Szerintem ez a gerinctelenség netovábbja mikor valaki így gondolkozik. A kölcsön az kölcsön, amit meg kell adni, egyszerűen becsületből is. Na meg undorító dolog ez a "tőled lophatok mert neked van" hozzáállás. Ilyen emberrel közölném hogy igaza van, de arra is van pénzem hogy felfogadjak 3 cigányt akik kiverik belőle az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!