Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elmennétek így az esküvôjükre?

Elmennétek így az esküvôjükre?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm pár hét múlva esküszik, én is hivatalos vagyok az eseményre.

10 évvel idôsebb nálam, évente 1-2 alkalommal látom és soha nem beszélgettem vele, mert szörnyen elutasító volt velem. 2 éve élek anyukámtól külön, saját háztartást vezetek, de a mai napig, ha szóba kerülök úgy beszél rólam mint valami kis csitrirôl. Az esküvôre se hívott személyesen, csak anyun keresztül. Anyukám megérti, hogy nincs idôm ilyen formaságra, tekintve, hogy nehéz szakon tanulok és elkezdtem a szakdolgozatom. Nagymamám viszont fel van háborodva, hogy ilyen megfordult a fejemben, azt találta ki, hogy ott fogom megtalálni a jövendôbelimet...

Nem is a kiesô idôvel van gondom, hanem összetör, hogy mindenki másnak halad az élete. Én meg hiába próbálkozom, csak a szakmámban vagyok sikeres. Semmi kedvem nézni a boldog párt és gratulálni, miközben azon tépelôdök, hogy minden perccel csökken az esélyem arra, hogy párra leljek és családot alapítsak.

2015. nov. 18. 20:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
94%
Nem mennék el. Szerintem ő is jobban orulne neki
2015. nov. 18. 20:25
 12/16 anonim válasza:
79%
Ha arra nem képesek, hogy normálisan meghívjanak, akkor nem is igazán akarják, hogy ott legyél. Aki nekünk nem feltétlenül számított az esküvőnkön, mert pl. szülők akarták, életemben egyszer látott rokonok, azokat is személyesen hívtuk. Azt, hogy te nem szereted látni mások boldogságát, ezt is átéltem. Viszont rájöttem, hogy csúnya dolog nem örülni mások boldogságának. Inkább tudni kell szétválasztani mások boldogságát a saját boldogtalanságunktól. Nem hiszem, hogy fiatalon ez a te helyzetedben olyan tragikus lenne, de hiszen még előtted az élet. A körülöttem lévő rokonok és barátnők közül én mentem férjhez utoljára, de mindegyiküknek őszintén örültem. Szóval, válaszd ketté ezt a két dolgot, és próbálj meg pozitívan hozzáállni a saját életedhez. Még egy jutott eszembe. Még az jutott eszembe, hogy ha tanulsz, akkor nem lehet, hogy azt hiszik, hogy csak albérletben, vagy koliban vagy a suli miatt, és nem tudnak róla, hogy saját háztartást vezetsz? (Mert ha azt hiszik, hogy csak épp nem voltál otthon amikor a meghívót vitték, akkor már más megvilágításba kerül a dolog.)
2015. nov. 18. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem mennék, de csak azért, mert nem személyesen hívott.

Az összes többi csak kamu rizsa.

Tudod mit, zárkózz be, nehogy boldog párokat láss.

Amúgy 10 évvel idősebb nálad.

Hány éves vagy, hogy szakdolgozatot írsz, de ennyire kapuzárás pánikod van?

Keress fel szakembert.

2015. nov. 18. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

A nagymamád sajnos kb. 70-80 évvel le van maradva és nincs igaza. Bárhol találhat az ember magának párt, de egy okos ember a legkevésbé fog lakodalomban vagy esküvőn párra lelni.

Másrészt szerintem rendkívül megalázó, ahogyan veled bánik az az unokatestvéred. Mintha kis hülye lennél, holott szakdolgozatot írsz és diplomád lesz. Értelmes felnőtt nő vagy. Még arra sem vette a fáradságot és annyira sem tisztelt meg, hogy személyesen meghívjon - anyukádon kerersztül hívott megm, MINTHA te még mindig kisgyerek lennél.

Ha a szakmádban vagy sikeres, akkor csak legyél ott sikeres. Majd megtalálod azt a férfit, aki nem a családanyát keresi benned, nem az anyja helyetesét, hanem a Társat, és a Nőt.

Vagy te is olyan nő vagy, akinek ezerrel kattog az óra, és már bárki jó lenne, csak tegye anyává? Hogy kipipálhassa anyukánál, hogy ez is megvolt? Ugye, nem? Na látod. :)

2015. nov. 19. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
6%

Nem mész, csak azért mert irigy vagy? Megteheted.

De a helyedben mennék. Kaja van, pasit is könnyen foghatsz, és ha nem tetszik, eljössz éjfélkor.

2015. nov. 19. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves harmadik válaszoló! Az első két választ adó személy nem azonos egymással. De tudom, te jobban tudod...
2015. nov. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!