Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elmennétek így az esküvôjükre?

Elmennétek így az esküvôjükre?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm pár hét múlva esküszik, én is hivatalos vagyok az eseményre.

10 évvel idôsebb nálam, évente 1-2 alkalommal látom és soha nem beszélgettem vele, mert szörnyen elutasító volt velem. 2 éve élek anyukámtól külön, saját háztartást vezetek, de a mai napig, ha szóba kerülök úgy beszél rólam mint valami kis csitrirôl. Az esküvôre se hívott személyesen, csak anyun keresztül. Anyukám megérti, hogy nincs idôm ilyen formaságra, tekintve, hogy nehéz szakon tanulok és elkezdtem a szakdolgozatom. Nagymamám viszont fel van háborodva, hogy ilyen megfordult a fejemben, azt találta ki, hogy ott fogom megtalálni a jövendôbelimet...

Nem is a kiesô idôvel van gondom, hanem összetör, hogy mindenki másnak halad az élete. Én meg hiába próbálkozom, csak a szakmámban vagyok sikeres. Semmi kedvem nézni a boldog párt és gratulálni, miközben azon tépelôdök, hogy minden perccel csökken az esélyem arra, hogy párra leljek és családot alapítsak.

2015. nov. 18. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem
2015. nov. 18. 20:06
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
2015. nov. 18. 20:08
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

hát,a kaja biztos jó lesz...

amúgy vicces,hogy az első két választ ugyanaz a 64%-os írta...:D

2015. nov. 18. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:
29%

Ezzel a mentalitással neked nemhogy erre az esküvőre, hanem sehova nem érdemes menned!

Egyébként akár egy esküvőn is találkozhatsz az Igazival!

2015. nov. 18. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

nem mennék el. alapból ritkán találkoztok,ki szokott téged beszélni, no meg nem is hívott meg konkrétan,hanem üzent anyukádon keresztül. ez így elég gáz. én küldenék neki egy smst,hogy anyukám üzente hogy meghívott, de szerintem a meghívásnak nem ez a megfelelő formája, úgyhogy ne sértődjön meg, de nem leszek ott.

így korrekt vagy,mert még le tudja mondani a kaját.

a kérdésed többi részére annyit mondanék,hogy mindenki máskor találja meg a számára "igazit". van aki kamaszkorban,van aki már bőven felnőttként. nem kell sietettni a dolgokat, ha most diplomázol nem lehetsz olyan korban,hogy kifuss a gyerekvállalásból.

2015. nov. 18. 20:12
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
A szakmádban hogy lehetsz sikeres, ha még csak most írod a szakdolgozatodat?
2015. nov. 18. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem veszel egy szuper ruhát és libbensz be, mint egy igazi nő az esküvőre. Lehet, hogy unokatesód meg sem ismerne elsőre, de legalább rájönne, hogy nem egy kis hülyegyerek vagy, aki annyit sem érdemel, hogy normálisan meghívják.
2015. nov. 18. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Már ha lány vagy persze, de a leírásodból úgy tűnik.
2015. nov. 18. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

Körbe magyarázod.

Semmi kedvem nézni a boldog párt és gratulálni, miközben azon tépelôdök, hogy minden perccel csökken az esélyem arra, hogy párra leljek és családot alapítsak

Ennyi is eleg lett volna. Ha Ennyire irigy vagy akkor valoban semmi keresni valód ott!! Esküvőre nem vőlegényt megyünk fogni,hanem mert reszt veszünk az ifju par boldogsagaban .

De ne essen rosszul ha neked lesz esküvőd akkor ok sem mennek el!

Nem kell körbe magyarázni mert szakdolgozatot irsz mert te kulon elsz stb stb

2015. nov. 18. 20:22
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Bocs hármas de második nem nem az enyém :D
2015. nov. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!