Szerelmes vagyok az unokahúgomba. Mit tegyek?
Most mi is az a 3-ad unokatestvér?
Mert én egy ilyen "rokonomat" sem ismerem.
2-od unokatestvérnek azt hívjuk,akik két unokatestvér gyerekei,nem?
3-ad unokatestvér pedig két unokatestvér gyerekeinek a gyerekei.
Ők már tuti nem is nagyon ismerik egymást,nem?
Szia! Leírom az én sztorimat, hátha tanulsz belőle. Én 21 éves vagyok a hát másod unokatestvéremmel történt hasonló. Nem ismertük egymást korábban, csak tudtunk a másikról. Régebbi történet, én 17 éves voltam, amikor először találkoztunk. Igazából mivel nagyon nem tartottuk a kapcsolatot így a szüleivel, az apukája nagymamám testvére. Ő 24 éves, akkor volt 20. Tehát valahogyan egymásba gabalyodtunk. Nem értem én sem, hogy miért, de sokáig találkoztunk, elmentünk biliárdozni, moziba stb stb. tehát én a nyári szünetet mindig lent töltöttem vidéken. Nem történt köztünk semmi, csak egy csók volt, mert tudtuk, hogy nem helyes amit csinálunk. Ha kiderült volna, szerintem a család kitagadott volna minket. De mi is így jártunk, egyszerűen egymásba szerettünk. Beszéltünk rengeteget és amikor alkalmam adódott, mentem is vidékre a "barátnőmhöz", Ő pedig jött a bátyjához. Így tudtunk találkozni, de csak dumáltunk, fogta a kezem, ölelgetett szóval ennyiben kimerült. Én megszakítottam a kapcsolatot 2 év után, mert éreztem, hogy ebből baj lesz. De fél év sem telt el, hazamentem vidékre és találkoztunk, vagyis véletlenül összefutottunk és újra előjöttek az érzések. Tehát én így még soha nem szerettem senkit és Ő is ugyanígy volt van(?). Szóval újra beszélgetni kezdtünk, szinte együtt ébredtünk, együtt feküdtünk, mert ugye messze volt, kialakult egy olyan erős kötelék, amit szerintem soha a büdös életbe nem fogok még egyszer elérni. De ahogy telt az idő, elkezdtünk felnőni és rájöttünk, hogy ezt vagy felvállaljuk vagy szenvedünk. Augusztus óta nem beszélünk, letöröltük egymást mindenhonnan, így nem is tudunk kapcsolatba lépni, szerintem így volt a legjobb. Az elején nehéz volt, mert fájt, de nem tehettünk róla, ha jön az érzés, nem tudod kivédeni. :-) Én csendesedtem, próbálok más irányba mozgolódni, de azóta sem sikerült senkit találnom, ahogyan neki sem.
Szóval vigyázz ezzel, mert lehet, hogy te is teljesen beleszeretsz a lányba és onnantól nincs visszaút. Nekem 4!! évig tartott, mire egy kicsit sikerült elengednem, azt tanácsolom Neked, hogy hagyd Őt, bár nem ismerem a családod, nem tudom, hogy mi történne ha kiderülne, de az enyémet igen, így ezért döntöttünk úgy, hogy elfolytjuk.
21L
Én azt mondom, hogy nem kell ehhez mittoménmilyenrokon hogy valakibe ennyire beleszeress. Bárki mással is megtörténhet.
Úgyanúgy nehéz elfelejteni, főleg ha igazában nem is szeretnétek.
Ha most fújna össze megint titeket a szél, megint gondba lennél.
Tehát amit mondtál az igaz, hogy könnyebb előtte kiszállni, mint amikor már benne vagy, csak szerintem ez bármikor érvényes, akár rokon, akár nem.
Kérdező, ha annyira nem tudsz dönteni, akkor kérdezd meg tőle hogy ilyenkor mégis mi van, mit tegyél. Mert hogy amúgy jó meg minden, mert beszélgetni, meg vele lenni, meg amúgyis, eddig rendben is van, csak hogy mivan ha több lenne mit ami :D
Első unokatestvér: akivel a családfátok a nagyszülőknél egyesül először
Másodunokatestvér: kúszunk feljebb, a dédszülők az első közös rokonok
Harmadunokatestvér: ükszülők a közös pont
Személy szerint én a másodunokatedtvéreimmel is alig találkozok, még úgy is, hogy a közös dédink él még. Harmadokról nem is tudom, hogy kik.
"Kedvenc impresszionista festőm is: Toulouse Lautrec is egy ilyen kapcsolat eredménye lett. Törpe volt illetve sok egyéb betegsége, problémája is volt. Az élete tragikusan végződött.
Nem ajánlom a folytatást."
Toulouse Lautrec nem impresszionista festő volt, később élt. A szülei közelebbi rokonok voltak. Valóban törpenövésűnek született, de a sok nyavalyájához hozzájárult, hogy gyerekkorában nem megfelelően kezelték, felnőttként kuplerájba járt, és keményen ivott. A legjobb cimbijét pedig Van Goghnak hívták, aki szintén nem egy problémamentes ember volt (pszichológiai értelemben).
Ne hasonlítsuk össze a két esetet. A harmadunokatestvér olyan távoli rokon, hogy a legtöbb ember nem is tudja, ki a rokona ilyen fokon. Én sem tudnék egyet sem felsorolni.
Szóval ne aggódj kérdező, nem vagy vérfertőző, meg ilyenek. Jogilag meg egészségügyileg sincs semmi probléma ezzel. Hogy a család mit szólna, azt nem tudom, de a többi dologban azért megnyugtatlak. Nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!