Nagyon nagy bajban vagyok már 5hónapja. Találkoztam unokatesómmal Ő 17L Én 17F Nagyon megtetszett nekem, úgy érzem hogy többet érzek iránta mint amennyit kéne. Ilyenkor mi a teendő? Felejtsem el? Vagy próbálkozhatok nála? De nem szeretném, hogy kiderüljön a családban. Kétségbe vagyok esve. Alig eszek, nem tudok aludni, csak forgolódok. Ő jár egésznap az eszemben. Még álmodni is szoktam vele. Egy lányt sem szerettem így mint őt, tudom hogy ez furán hangzik. De nézzétek el nekem, nem tehetek róla, hogy pont belé lettem szerelmes.
Kedves 11. és 12. válaszoló, ne biztassátok már a kérdezőt. Ha nem is lenne vérfertőző a kapcsolat, de társadalmilag elítélt mindenképpen. A család sem nézné jó szemmel, ebben biztos vagyok.
2015. nov. 17. 00:16
14/39 anonim válasza:
Valóban a harmad unokatestvér az már szinte csak említés szintjén rokon, itt már nincs szó bizarr dolgokról, még a másod unokatestvérnél a nagyszülők a közösek ott azért még nem teljesen okés, de én pl 0db harmad unokatestvért ismerek pedig biztos van vagy 10-20.
2015. nov. 17. 00:21
15/39 anonim válasza:
Harmad-unokatesóval már egyáltalán nem gáz, ha esetleg gyereket csináltok, a belterjességből adódó betegségek kockázata is elhanyagolható. Szóval hajrá, jó randizást.
(Néhány érdekesség: első unokatestvérek esetén se olyan nagy a kockázat, az alábbi forrás szerint az átlag 2% helyett 4%. A középkori uralkodóházakban azért volt a belterjesség probléma, mert több generáción keresztül, extrém szinten csinálták. Másod- és harmad-unokatestvéreknél nemhogy jogilag meg morálisan sincs már gond, de a kockázat is csökken.
Kedvenc impresszionista festőm is: Toulouse Lautrec is egy ilyen kapcsolat eredménye lett. Törpe volt illetve sok egyéb betegsége, problémája is volt. Az élete tragikusan végződött.
Nem ajánlom a folytatást.
2015. nov. 17. 02:08
17/39 anonim válasza:
Még az első unokatesók is házasodhatnak Magyarorszáon.
2015. nov. 17. 05:24
18/39 anonim válasza:
Eresztheted nem lesz semmi gáz. De a kérdés az hogy a csajszi milyen véleményen van.
2015. nov. 17. 06:03
19/39 anonim válasza:
Harmad unokatestvér az rokonilag nulla! Ha nagyon elkezdenének családfàt kutatni lehet nálatok is kijönne hasonló kapcsolat. Harmad unokatestvérnél az ükszülők a közös pont! Le lehet pontozni de azert gondoljatok bele, hogy az tenyleg nulla.
2015. nov. 17. 06:35
20/39 anonim válasza:
Másodunokatestvérrel már házasodhatsz, harmaddal meg pláne, ott már nincs vérfertőzés.
Amúgy azt tanácsolom, felejtsd el, koncentrálj másra, keress kinézetre hozzá hasonló lányt, hátha...
16 évesen én is bele voltam esve unokabátyámba, mert nagyon helyes srác volt. Most, 26 évesen már rég nem, viszont remek férfinek tartom (jóképű, sportos, okos, és imádja a családját).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!