Szerelmes vagyok az unokahúgomba. Mit tegyek?
Ma 02:08 "Kedvenc impresszionista festőm is: Toulouse Lautrec is egy ilyen kapcsolat eredménye lett. Törpe volt illetve sok egyéb betegsége, problémája is volt. Az élete tragikusan végződött.
Nem ajánlom a folytatást."
Henri Toulouse de Lautrec szülei első unokatestvérek voltak! A kérdező és szerelme harmad unokatestvérek. Kérdező leírhatnád, hogy pontosan hogy is vagytok rokonok.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Most,hogy végig olvastam kicsit jobban érzem magam.
Igazán kedvesek vagytok.
Kérdező, ha nem együtt nőttetek fel a lánnyal, akkor nem gáz. :)
"A harmad unokatestvér az rokonilag nulla"Ezek most kicsit beletiportál a lelkembe, mert én rokonnak tartom a másodunokatestvéremet, és nagyon jó a kapcsolatunk. :( De amúgy osztálytársam az ötödunokatestvérét (akivel csak az ük-ük szüleik voltak testvérek) is rokonnak tekinti. :3 Amúgy a Kérdezőnek és a lánybak az ük szülei voltak testvérek, hanem a dédszülei. :3 :D
Harmadunokatestvér? Megmondani nem tudom hogy milyen rokon nemhogy elitélni miatta :)
Legalábbis én nem tenném. Másodunokatestvérnél már elgondolkodnék rajta, de én úgy gondolom (nem érték hozzá), hogy itt már biológiailag nem probléma, ha esetleg odáig jutnátok. Habár nem sok 17 éves korban kezdődő kapcsolat tart ki addig állítólag.
DE. Ha olyan szinten vagytok hogy be mernéd vallani neki, hogy szerelmes vagy bele, és ha úgy gondolod, hogy megkérdeznéd, ha nem volna ennyire bonyolult akkor vetsd fel mint problémát, de úgy hogy helyet hagysz a másik lehetőségnek is. Gyakorlatilag finoman puhatold ki hogy szerinte mi lenne a megoldás.
Vázold fel a helyzetet, és kérj tőle tanácsot hogy mégis mi legyen. De úgy semlegesen.
Ne javasold hogy legyen valami, mert ha ő nem így gondolja akkor...
Ha meg a nemet javaslod, de ő is benne lenne akkor meg ő hinné azt hogy te nem szeretnéd.
Tegyél úgy mintha fingod nem lenne hogy most mit tegyél. Mondjuk nincs is. Legyél őszinte :D
Mert hogy mégis szereted, de mégis csak a rokonod. Ha a csillagok is jól állnak akkor ő sem ijed meg.
De itt a kérdés, ha úgy érzed hogy nem ilyed meg tőle, akkor tedd fel neki azt amit nekünk is feltettél. :)
Ebből még akkor sem jössz ki rosszul ha ő nagyon ellene van, mert te csak segítséget kértél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!