Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerelmes vagyok az unokahúgom...

Benuel kérdése:

Szerelmes vagyok az unokahúgomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy bajban vagyok már 5hónapja. Találkoztam unokatesómmal Ő 17L Én 17F Nagyon megtetszett nekem, úgy érzem hogy többet érzek iránta mint amennyit kéne. Ilyenkor mi a teendő? Felejtsem el? Vagy próbálkozhatok nála? De nem szeretném, hogy kiderüljön a családban. Kétségbe vagyok esve. Alig eszek, nem tudok aludni, csak forgolódok. Ő jár egésznap az eszemben. Még álmodni is szoktam vele. Egy lányt sem szerettem így mint őt, tudom hogy ez furán hangzik. De nézzétek el nekem, nem tehetek róla, hogy pont belé lettem szerelmes.

2015. nov. 16. 21:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Kis fogalmi zavar: nem az unokahúgod, az ugyanis mást jelent! Testvér lányát.
2015. nov. 17. 07:13
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Jah, az unokahugod az a testvéred lánya. Ez a lány max az unokatesód, de még se az se igazán.
2015. nov. 17. 07:46
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ma 02:08 "Kedvenc impresszionista festőm is: Toulouse Lautrec is egy ilyen kapcsolat eredménye lett. Törpe volt illetve sok egyéb betegsége, problémája is volt. Az élete tragikusan végződött.

Nem ajánlom a folytatást."

Henri Toulouse de Lautrec szülei első unokatestvérek voltak! A kérdező és szerelme harmad unokatestvérek. Kérdező leírhatnád, hogy pontosan hogy is vagytok rokonok.

2015. nov. 17. 07:46
 24/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Most,hogy végig olvastam kicsit jobban érzem magam.

Igazán kedvesek vagytok.

2015. nov. 17. 10:39
 25/39 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, ha nem együtt nőttetek fel a lánnyal, akkor nem gáz. :)

"A harmad unokatestvér az rokonilag nulla"Ezek most kicsit beletiportál a lelkembe, mert én rokonnak tartom a másodunokatestvéremet, és nagyon jó a kapcsolatunk. :( De amúgy osztálytársam az ötödunokatestvérét (akivel csak az ük-ük szüleik voltak testvérek) is rokonnak tekinti. :3 Amúgy a Kérdezőnek és a lánybak az ük szülei voltak testvérek, hanem a dédszülei. :3 :D

2015. nov. 17. 14:29
 26/39 anonim ***** válasza:
Valóban elírtam, dédszülők testvérének a dédunokája.Olyan meg nincs, hogy ük-ük-ük.. Nah mind1. Ötödrangú unokatestvér meg már a szépszülők ágáról.. Hagyjuk is.
2015. nov. 17. 15:08
 27/39 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz. Én pl. nem is ismerem a harmadunokatesóimat, pedig biztos vannak:D
2015. nov. 25. 13:59
 28/39 Narutoeskiuuby válasza:
add fel tudod hogy nem helyes es mond meg neki es talajj masikat es kesz
2015. nov. 30. 08:40
 29/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom feladni mert mindennél jobban szeretem és megtennék érte bármit!
2015. dec. 1. 23:22
 30/39 anonim ***** válasza:

Harmadunokatestvér? Megmondani nem tudom hogy milyen rokon nemhogy elitélni miatta :)

Legalábbis én nem tenném. Másodunokatestvérnél már elgondolkodnék rajta, de én úgy gondolom (nem érték hozzá), hogy itt már biológiailag nem probléma, ha esetleg odáig jutnátok. Habár nem sok 17 éves korban kezdődő kapcsolat tart ki addig állítólag.

DE. Ha olyan szinten vagytok hogy be mernéd vallani neki, hogy szerelmes vagy bele, és ha úgy gondolod, hogy megkérdeznéd, ha nem volna ennyire bonyolult akkor vetsd fel mint problémát, de úgy hogy helyet hagysz a másik lehetőségnek is. Gyakorlatilag finoman puhatold ki hogy szerinte mi lenne a megoldás.

Vázold fel a helyzetet, és kérj tőle tanácsot hogy mégis mi legyen. De úgy semlegesen.

Ne javasold hogy legyen valami, mert ha ő nem így gondolja akkor...

Ha meg a nemet javaslod, de ő is benne lenne akkor meg ő hinné azt hogy te nem szeretnéd.

Tegyél úgy mintha fingod nem lenne hogy most mit tegyél. Mondjuk nincs is. Legyél őszinte :D

Mert hogy mégis szereted, de mégis csak a rokonod. Ha a csillagok is jól állnak akkor ő sem ijed meg.

De itt a kérdés, ha úgy érzed hogy nem ilyed meg tőle, akkor tedd fel neki azt amit nekünk is feltettél. :)

Ebből még akkor sem jössz ki rosszul ha ő nagyon ellene van, mert te csak segítséget kértél :)

2015. dec. 3. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!