Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy éreznétek magatokat,...

Ti hogy éreznétek magatokat, ha az itthon vendégeskedő németországi unokatestvéretek még egy fagyira sem hívna el titeket az itt-tartózkodása alatt?

Figyelt kérdés

Közben ti mindig szépen megvendégelnétek, többször elhívnátok ide-oda, beülnétek vele különböző helyekre. (Mindvégig ti fizettek...)

Nem értem, hogy lehet valaki ennyire fukar a saját tulajdon unokatestvéréhez, mondhatni a legközelebbi rokonához a szülei után, és úgy, hogy mindvégig arról áradozik, hogy milyen jól megy neki, mennyit keres, milyen szuper munkahelye van.

Nagyon szíven ütött.

2015. aug. 22. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon is ismerős az ilyen eset! A kint keresett jövedelméből semmit nem tud az ilyen ember felmutatni, azonnal elveri. Az itthon minimálbérért güriző, őt csodáló rokonság meg fizeti helyette a diákhitelt meg kölcsön ad ha autót akar venni.
2015. aug. 23. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyen migráns sajnálkozva beszél a magyar hazában szakadt rokonokról. Miközben Ő az aki sajnálatra méltó. Ime a te példád.
2015. aug. 23. 01:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez független attól, hol él a kedves rokon. Smucig disznó, akinek természetes, hogy ki van nyalva a hátsója.
2015. aug. 23. 07:19
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Ki a vendéglátó és ki a vendégül látott?
2015. aug. 23. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy én vagyok a fura, de ha én vendégül látok vkit, akkor én vendégelem meg. Nem várnám el tőle, hogy engem ő bármire meghívjon. Az megint más kérdés, ha házon kívül a saát részét nem fizeti sohase fagyizóban, kávézóban, az tényleg ciki. De az, hogy nem hív meg... maximum ha egy-két alkalom után gy érzem, kihasznál, nem szállásolom többet el.
2015. aug. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!