Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek milyen a viszonyotok a...

Nektek milyen a viszonyotok a sógornőtökkel?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban azokra a sógornőkre vonatkozik, akik a párotok családjában vannak.

Tehát arra lennék kíváncsi, kinek milyen a viszonya pl. a párja lánytestvérével (ha van) vagy pedig a párja fiútestvérének barátnőjével/feleségével?

2015. aug. 16. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A férjem öccsének a felesége.Eleinte jól kijöttünk,de mikor összeházasodtunk a férjemmel,akkor elkezdett fúrni.Velem mindig éreztette,hogy ő régebben van a családban,neki előjogai vannak,ezt hangoztatta is.1 éve nem találkoztunk.Nem keressük egymás társaságát.Családi rendezvényen szólunk egymáshoz,de ennyi.
2015. aug. 16. 23:30
 12/21 anonim ***** válasza:
A férjemnek 2 testvére van, egy húga és egy öccse. A húgával, mint sógornőmmel leginkább semmilyen a kapcsolatunk. Messze laknak 220 km-re tőlünk. Kb 10 alkalommal találkoztam vele az elmúlt 10 évben összesen. Nem ismer, én sem őt. Nem beszélünk, ő nem keres...én sem őt. Az férjem öccsének a menyasszonyát pedig 1x láttam az elmúlt 4 évben mióta együtt vannak. Ők is ott laknak, ahol sógornőmék. Őt sem ismerem, ő sem engem. Ő sem keres, én sem őt. Szóval mindkét sógornőmmel abszolút semmilyen a kapcsolat. Vannak..de ennyi.
2015. aug. 17. 08:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Ferjemnek huga van. Mindig is csak akkor allt velunk szoba ha valamire szuksege volt. Nekem hamar megmondta hogy szerinte elvettem a batyjat... mikor meg nem voltunk hazasok csak akkor koszont ha konkret kerese volt mit adjon neki mi kell. Amikor az elso terhessegem volt akkor vegkepp elszakadt nala a cerna. Anyosommal megmondtak nekunk amig neki nincs csaladja addig nem vallalhattunk volna gyereket, mert a fiuteso ot hivatott segiteni... vegul ferjem megszakitotta veluk a kapcsolatot. Azota idonkent zaklatni probal de kb leszarjuk. Lett masodik gyerek is, azt mar le is nemnormalisoztak stb (annyi a "bune" hogy kulsore nagyon hasonlit ram).

Hja es nagyon hamar kozolte velem sose lehetek a csalad resze mert csak behazasodtam es hozzajuk szuletni kell... :))) (nem nemesek semmi)

Szoval milyen a viszony? Semmilyen tobbnyire. Idonkent rohogunk a probalkozasokon. Ferjem meg oromkodik hogy meg birt szabadulni toluk.

2015. aug. 17. 08:59
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem jó. (a vőlegényem nővére)

Amiatt nem kedvelem, mert önző, csak a saját problémáival van elfoglalva. A vőlegényemet bármikor fel bírja hívni, ha baja van...legyen ez éppen munkaidőben vagy vasárnap reggel fél 8-kor. Nemhogy felőlem, még a saját testvére felől sem érdeklődik. Meg merem kockáztatni, hogy nem tudná megmondani, hogy hol dolgozom.

Év eleje óta szervezzük az esküvőnket, de eddig még nem kérdezte meg, hogy hogy állunk vele, mi újság.

Én ennek ellnére próbálkozom...ha találkozunk akkor kérdezősködöm, érdeklődöm felőle, de most már kezdek belefáradni...úgy érzem, hogy feleslegesen erőlködöm, mert egy egyszerű hogy vagy? kérdést sem kapok vissza.

2015. aug. 17. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:

nalunk a legviccesebb az volt, amikor a sógornőm azon örömködött, hogy a testvérem "elkelt és majd most megtudom... De azóta se tudtam meg. Mondjuk én nem telefonálgatok rájuk éjszakánként, nem állítok be az otthonukba se sose se szó se beszéd. De van ismerős, ahol ugyanígy megmaradt a tesó. persze ott se msznak egymás életébe.

itt azthiszem az a kulcs, hogy felnőttként a testvéri viszony tudott e barátság maradni. ahol az, ott tökmindegy házasság stb, mert eleve tiszteletben tartják a testvérek egymást, így a választottjaikat is automatikusan elfogadják. Ahol meg birtokviszonyt szocializáltak valamelyik tesóba a szülők, ott meg gáz lesz ha jön házasság, vagy saját család.

2015. aug. 17. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy nagyon buta primitív nő, aki 10 éve élősködik rajtunk. Majdnem elváltunk miatta, úgyhogy messziről elkerül. Működik benne az éketösztön.

A testvérem feleségével viszont nagyon jóban vagyunk.

2015. aug. 17. 10:00
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
én férjem testvérének a felesége teljesen normális volt, aztán terhes lett. Hirtelen úgy érezte ő van a csúcson és én kis senki vagyok.értve ez alatt, hogy mondtam neki nyugodtan tegye járókába ha épp más dolga van(w.c.) de erre lekaffogta a fejem,hogy még nem szültem nem tudhatom(csak szinte én neveltem az öcsémet)közben mindenben a harcot látja hogy ő miben jobb és mindig fitogtatja hogy ő bezzeg anya, aztán persze egy jó szót nem hallottam tőle a gyerekről mindig csak nyafog, hogy milyen nehéz anyának lenni és ha baj van gyerekesen hisztizik(pedig még csak 1 éves a pici) el sem tudom képzelni mi lesz,ha nekünk jön a babó, tuti féltékeny lesz. Arról nem is beszélve, hogy férjem testvére is irigykedik folyton a férjemre, mert ő életképesebb és hamarabb házasodott:D igazából az egész család tudja hogy csak ezért vállalta a gyereket hogy leelőzze a páromat:P a sógornő amúgy 40 éves én meg 30 leszek,de folyton hangoztatja milyen vén leszek:D szóval tündéri kis sógornőm van :D
2015. aug. 17. 10:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem ismerem.

Negyedik éve vagyunk együtt a párommal, még akkor vesztek össze nagyon rondán, mikor mi épp, hogy csak összejöttünk. Párom azt mondja, neki nincs húga, sosem volt - ilyen szintű a viszonyuk...

2015. aug. 17. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Férjemnek van egy 9 éves húga, csúnya ilyet mondanom, de ki nem állhatom a kiscsajt... okoskodó, tudálékos, kihaénnem, mindenben neki van igaza, ha nem ismerjük el elsőre, hogy úgy van, ahogy ő gondolja (akkor is, ha nem...) vágja a pofákat... szóval nem csípem...

öcsémnek van bnője, igaz a kérdés nem pont erre irányult, de vele jól kijövök :) 19 évesek

2015. aug. 18. 22:31
 20/21 anonim válasza:
A férjem nővére 33 éves,szingli(soha nem volt pasija,nem is szándékozik ismerkedni)Fura természet...Macskaimádó,virág és pillangómániás,politizáló,merev,karót nyelt.Nincs kifejlett önálló személyisége.Életképtelen.Anyucival jön-megy a legtöbbször és egy kolléganője van akivel néha elmászkálgat.Kettőnk életében viszont jóformán minden apró részlet érdekli.(mit?hol?mennyiért vásárolunk?Hova megyünk kimozdulni?Nincs olyan program amit mi ketten eltervezünk,az őt ne érdekelné...(az a varázsmondata férjem felé,hogy tudod hogy nekem nincs kivel elmennem!) Amit mi veszünk,kipróbálunk,érdekesnek találjuk az őt is kivétel nélkül érdekli. Sokszor már túlon túl óvatos,elővigyázatos,mindent ezerszer meggondol mielőtt egyet dönt.Olyanok vagyunk mint tűz és víz...De közben próbál hozzánk "felzárkózni",majmol. Nem tudom eldönteni hogy féltékeny vagy irigy rám és/vagy a férjemre.Őszintén szólva nagyon idegesítő hogy ennyire pióca ! Tanács? Vélemény?
2015. aug. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!