Nektek milyen a viszonyotok a sógornőtökkel?
A kérdésem elsősorban azokra a sógornőkre vonatkozik, akik a párotok családjában vannak.
Tehát arra lennék kíváncsi, kinek milyen a viszonya pl. a párja lánytestvérével (ha van) vagy pedig a párja fiútestvérének barátnőjével/feleségével?
Ferjemnek huga van. Mindig is csak akkor allt velunk szoba ha valamire szuksege volt. Nekem hamar megmondta hogy szerinte elvettem a batyjat... mikor meg nem voltunk hazasok csak akkor koszont ha konkret kerese volt mit adjon neki mi kell. Amikor az elso terhessegem volt akkor vegkepp elszakadt nala a cerna. Anyosommal megmondtak nekunk amig neki nincs csaladja addig nem vallalhattunk volna gyereket, mert a fiuteso ot hivatott segiteni... vegul ferjem megszakitotta veluk a kapcsolatot. Azota idonkent zaklatni probal de kb leszarjuk. Lett masodik gyerek is, azt mar le is nemnormalisoztak stb (annyi a "bune" hogy kulsore nagyon hasonlit ram).
Hja es nagyon hamar kozolte velem sose lehetek a csalad resze mert csak behazasodtam es hozzajuk szuletni kell... :))) (nem nemesek semmi)
Szoval milyen a viszony? Semmilyen tobbnyire. Idonkent rohogunk a probalkozasokon. Ferjem meg oromkodik hogy meg birt szabadulni toluk.
Nem jó. (a vőlegényem nővére)
Amiatt nem kedvelem, mert önző, csak a saját problémáival van elfoglalva. A vőlegényemet bármikor fel bírja hívni, ha baja van...legyen ez éppen munkaidőben vagy vasárnap reggel fél 8-kor. Nemhogy felőlem, még a saját testvére felől sem érdeklődik. Meg merem kockáztatni, hogy nem tudná megmondani, hogy hol dolgozom.
Év eleje óta szervezzük az esküvőnket, de eddig még nem kérdezte meg, hogy hogy állunk vele, mi újság.
Én ennek ellnére próbálkozom...ha találkozunk akkor kérdezősködöm, érdeklődöm felőle, de most már kezdek belefáradni...úgy érzem, hogy feleslegesen erőlködöm, mert egy egyszerű hogy vagy? kérdést sem kapok vissza.
nalunk a legviccesebb az volt, amikor a sógornőm azon örömködött, hogy a testvérem "elkelt és majd most megtudom... De azóta se tudtam meg. Mondjuk én nem telefonálgatok rájuk éjszakánként, nem állítok be az otthonukba se sose se szó se beszéd. De van ismerős, ahol ugyanígy megmaradt a tesó. persze ott se msznak egymás életébe.
itt azthiszem az a kulcs, hogy felnőttként a testvéri viszony tudott e barátság maradni. ahol az, ott tökmindegy házasság stb, mert eleve tiszteletben tartják a testvérek egymást, így a választottjaikat is automatikusan elfogadják. Ahol meg birtokviszonyt szocializáltak valamelyik tesóba a szülők, ott meg gáz lesz ha jön házasság, vagy saját család.
Egy nagyon buta primitív nő, aki 10 éve élősködik rajtunk. Majdnem elváltunk miatta, úgyhogy messziről elkerül. Működik benne az éketösztön.
A testvérem feleségével viszont nagyon jóban vagyunk.
Nem ismerem.
Negyedik éve vagyunk együtt a párommal, még akkor vesztek össze nagyon rondán, mikor mi épp, hogy csak összejöttünk. Párom azt mondja, neki nincs húga, sosem volt - ilyen szintű a viszonyuk...
Férjemnek van egy 9 éves húga, csúnya ilyet mondanom, de ki nem állhatom a kiscsajt... okoskodó, tudálékos, kihaénnem, mindenben neki van igaza, ha nem ismerjük el elsőre, hogy úgy van, ahogy ő gondolja (akkor is, ha nem...) vágja a pofákat... szóval nem csípem...
öcsémnek van bnője, igaz a kérdés nem pont erre irányult, de vele jól kijövök :) 19 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!