Öngyilkossággal fenyegetőzik, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Par hónapja írtam az oldalra, röviden ossze foglalva teherbe estem egy nos férfitól akinek az elején kellett a gyerek majd szepen csendbe minden kapcsolatot megszakított velem. Lassan eljön a szules napja es ezt jeleztem neki, öngyilkossággal fenyegetőzik es hogy mondenkinek jobb lesz igy, azt mondja o biztos benne ha most nemis keresem (nem hiányik nekem terhesen a herce hurca) de szules utan biztos ra megyek. Ugy erzem bele faradtam hogy egy ilyen férfival harcoljak, ha ennyire nem akarja a gyereket kar rajta erőszakoskodni igaz? Mit gondoltok haggyam azt a par ezer gyerektartast vagy igenis harcoljam ki?2015. aug. 14. 09:54
31/33 anonim válasza:
Tessék szépen kiharcolni azt a gyerektartást.
32/33 omba válasza:
kevesen gondolják komolyan az öngyilkossági fenyegetésüket, de ha ő mégis - hát nem sokat veszít vele az emberiség.
A gyt meg a gyereknek jár, a láthatásos dolog, meg minimum 3 év, úgy, hogy elvigye.
Ne aggódj te semmin, lapítani, és fizetni fog.
33/33 anonim válasza:
Itt van az "érett férfi" egyike, akikre a nők vágynak. Az asszonyt megtudta csalni, gyereket tudott csinálni, de a felelősség elől már menekül. Ha már ahhoz volt farka, hogy gyereket csináljon,ahhoz is legyen,hogy vállalja a következményeket. Jár neked a gyerektartás! Persze szégyellheted magad Te is, amiért nős férfival kezdtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!