Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Öngyilkossággal fenyegetőzik,...

Öngyilkossággal fenyegetőzik, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Par hónapja írtam az oldalra, röviden ossze foglalva teherbe estem egy nos férfitól akinek az elején kellett a gyerek majd szepen csendbe minden kapcsolatot megszakított velem. Lassan eljön a szules napja es ezt jeleztem neki, öngyilkossággal fenyegetőzik es hogy mondenkinek jobb lesz igy, azt mondja o biztos benne ha most nemis keresem (nem hiányik nekem terhesen a herce hurca) de szules utan biztos ra megyek. Ugy erzem bele faradtam hogy egy ilyen férfival harcoljak, ha ennyire nem akarja a gyereket kar rajta erőszakoskodni igaz? Mit gondoltok haggyam azt a par ezer gyerektartast vagy igenis harcoljam ki?

2015. aug. 14. 09:54
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
En nem ertem. Nemhogy örülne h fű alatt fizetne havonta 30-40 ezret es otthon se derülne ki amint megszuletik a gyerek öngyilkos lesz. Ennyi esze legyen valakinek!!
2015. aug. 14. 10:19
 12/33 anonim ***** válasza:
91%

"Mit gondoltok haggyam azt a par ezer gyerektartast vagy igenis harcoljam ki?"

A gyerektartast a gyerek kapja, nem te. Nem kell semmit "kiharcolni" ami jar az jar.

Keress meg egy erre specializalodott ugyvedet, a tobbi az o dolga.

2015. aug. 14. 10:22
 13/33 anonim ***** válasza:
42%

Bár elég szemét módját választotta a sajnálatkeltésnek, de ebből tök egyértelmű, hogy nem akar a gyerek apja lenni. Lehet pl. hogy felesége még semmit sem tud, és ha ő kezeli a számlákat, akkor rögtön gyanús lenne neki, ha a férje csak havi 30-50 ezerrel többet költene zsebpénzként.

Törvényesen ki tudod belőle hajtani a gyermektartást, ez egyértelmű. Ha az etikus viselkedésre is adni akarsz, akkor arra emlékezzél vissza, hogy tudatosan akartatok-e közös gyereket, vagy kész helyzet elé állítottad.

Bár a jog szerint a nő egyedül rendelkezik arról, hogy magzatát megszülje-e vagy sem, ha a szülés mellett dönt, akkor az apától jár neki a gyermektartás. Én úgy gondolom, hogy azért mégis az a normális ha közösen beszélik meg, hogy 4-5 hetes becsúszott almamag méretű magzatot megtartanak-e, és ha ezt a férfi nem akarja, akkor is joga van a nőnek megszülni, de ez esetben ne tekintse többnek a férfit mint sejtdonornak.

2015. aug. 14. 10:23
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

A fualattba ne menj bele. Legyen csak papir rola.

A fualattbol az lesz hogy egyszercsak elmarad, aztan nem lesz a kezedben semmi amivel kiszedd belole. Raadasul evekkel kesobb mar nem is tudsz visszamenoleg semmit csinalni.

Legyen csak szepen letisztazva.

VAGY birosag, es akkor eleg nehezen keruli el hogy neje onagysaga tudomasara jusson

VAGY kozjegyzohoz beballagtok es kottok egy szerzodest hogy ennyit es ennyit tartozik utalni havonta 18 evig.

Megjegyzem eselytelen hogy ne deruljon ki, nincs aza no aki ne venne eszre ha havonta eltunik 40 rugo 18 even at.

2015. aug. 14. 10:24
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

1. Az öngyilkossággal csak FENYEGETÖZIK, eszébe sem jutna megtenni, csak réged akar megijeszteni.

2. A gyerektartási kötelezettség és a láthatási jog nincs összefüggésben egymással.

3. Az apától követelheted bírósági úton a gyerektartás megállapítását, az apa attól kezdve köteles fizetni a gyerekre.

4. A láthatással vagy akar élni, vagy - és ez sokkal valószínübb- nem. 3 éves kor alatt a gyereket nem viheti el, csak nálad láthatná.

5. A gyerektartás nem NEKED, hanem a GYEREKNEK jár, ezért ne hagyd, hogy ne fizesse. HA most nincs rá szükség, akkor tedd be a gyerek nevére a bankba, késöbb majd fel tudja használni arra, amire neki kell.

2015. aug. 14. 10:36
 16/33 Ditta323 ***** válasza:
70%

13-as először akarta a gyermeket...

Menj szépen csak bíróságra és kérd, amit ad azt meg tedd félre a gyermeknek.

Amúgy sajnos a láthatás illetve a gyt nem függ össze (ha nem fizet akkor is van joga látni, itt viszont perelhető fizetés elmaradás miatt)

Fenyegetésnek meg ne dőlj be (max ha legközelebb ezzel fenyeget ajánlj neki kötelet kölcsönbe...)

2015. aug. 14. 10:37
 17/33 anonim ***** válasza:
37%
Mikor tanulják már meg a fogamzásgátlás gyakorlatát az olyan nők,akik nős,családos pasival kezdenek? Persze,mert akarta eleinte,most meg öngyilkossággal fenyegetőzik?
2015. aug. 14. 10:50
 18/33 anonim ***** válasza:
89%
Ha meg nemcsak fenyegetőzik, hát legyen öngyilkos. Egy ganéval kevesebb.
2015. aug. 14. 10:54
 19/33 anonim ***** válasza:
90%

Csináld csak végig. Az öngyilkosság csak üres fenyegetőzés.

Viszont tutira kell majd egy apasági vizsgálat, mert az első az lesz, hogy megpróbálja letagadni a gyereket.

2015. aug. 14. 10:56
 20/33 anonim ***** válasza:
78%

17: es a felreqro ferfiak mikor tanuljak meg hogy hasznaljanak kotont?

(En is ferfi vagyok, de ez kikivankozott...)

2015. aug. 14. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!