Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Öngyilkossággal fenyegetőzik,...

Öngyilkossággal fenyegetőzik, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Par hónapja írtam az oldalra, röviden ossze foglalva teherbe estem egy nos férfitól akinek az elején kellett a gyerek majd szepen csendbe minden kapcsolatot megszakított velem. Lassan eljön a szules napja es ezt jeleztem neki, öngyilkossággal fenyegetőzik es hogy mondenkinek jobb lesz igy, azt mondja o biztos benne ha most nemis keresem (nem hiányik nekem terhesen a herce hurca) de szules utan biztos ra megyek. Ugy erzem bele faradtam hogy egy ilyen férfival harcoljak, ha ennyire nem akarja a gyereket kar rajta erőszakoskodni igaz? Mit gondoltok haggyam azt a par ezer gyerektartast vagy igenis harcoljam ki?

2015. aug. 14. 09:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%

"Mikor tanulják már meg a fogamzásgátlás gyakorlatát az olyan nők,akik nős,családos pasival kezdenek? "

Mar ne haragudj, de ha felreqrok (nem teszem) az a minimum hogy gumit huzok a farkamra!

(40F)

2015. aug. 14. 11:09
 22/33 anonim ***** válasza:
95%
Közöld vele, hogy legyen öngyilkos nyugodtan, rögtön örököl egy részt a vagyonából és legalább kapja a félárvaságit....
2015. aug. 14. 11:16
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
22-esnél a pont!!! :D :D
2015. aug. 14. 11:30
 24/33 anonim ***** válasza:
26%
Csak kíváncsiságból, és nem bántásból kérdezem: mire gondoltál, amikor nem, vagy nem megfelelően védekeztél, amikor egy nős férfival szexeltél?
2015. aug. 14. 12:30
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért védekeztél a kérdés, miért nem védekeztetek? Nem két felnőtt, egyenrangú, egyenlő felelősséget vállaló félről beszélünk? Vagy van a gonosz, férfiakat behálózó, spermavadász nő, és az ártatlan, semmiről sem tehető férfi, aki akaratlanul belesodródik a nem kívánt terhességbe? Ugyanmááá...

Kérdező, a tartásdíjat ne hagyd, mert biztos lesz olyan élethelyzet, amikor szükség lesz rá. Az, hogy ő ezt hogyan boxolja le otthon, az ő dolga. Ne aggódj, öngyilkos az biztos nem lesz, ha meg mégis, akkor a gyerek kap árvaságit, örökséget utána. A láthatás meg nem ezen múlik, akár úgy is joga van elvinni a gyereket láthatásra, ha egy fillért nem fizet soha. A láthatás nem egy szolgáltatás a tartásdíjért cserébe.

2015. aug. 14. 12:40
 26/33 A kérdező kommentje:
Persze enis "hibás" vagyok de miert ne tartottam volna meg ha mar igy alakult? Kettőnk között neki van vesztenivalója es az elején sem ült le velem beszélgetni errol. Ugy láttam neki mindegy. Mivel hibásnak erzem magam ezert szólal meg a lelki ismeret hogy nem csinálok balhét!!!
2015. aug. 14. 12:41
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Hehe! Tapasztalataim alapján csak azok a pasik hangoztatják a koton-dolgot félrelépéskor,akik nem lépnek félre! Aki csal,az magas ívben lexarja a hűséget és a kotont egyaránt!:)
2015. aug. 14. 13:44
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne "fű alatt egyezkedj", látod fű alatt dugtatok és nem lett jó vége.
2015. aug. 14. 18:03
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem terits lapokat a szemet nem erdemli meg,hogy ne tudja meg a felesege. Adjal nekik mulatasit :D Oktoberben segitek akkor mar a jogsim is meg lesz ;) Udv: Egy Londoni lakos :)
2015. aug. 17. 00:49
 30/33 anonim ***** válasza:
21%
Bezzeg akkor nem volt lelkifurkád, mikor egy családos pasival kamatyoltál.....
2015. aug. 17. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!