Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem mindegy melyik kezemen...

Nem mindegy melyik kezemen hordom az órát?

Figyelt kérdés

Ma beszóltak anya testvérei, hogy ennyi eszem van, hogy a jobb kezemen van az óra?

1. Mi közük van hozzá?

2. Miért nem mindegy melyik kézen van?

Ti ilyenkor mit reagálnátok?

2015. jún. 12. 12:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel a jobb kezemen hordom, mert balkezes vagyok és nagyon zavarna írás közben. Nem szoktam más véleményével foglalkozni, elmondom hogy balkezes vagyok aztán vagy megértik vagy nem.:)
2015. jún. 13. 17:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

1. semmi közük hozzá

2. azon a kézen kell hordani, amelyiken neked kényelmes

3. igen nyomorult élete lehet azoknak is, akik szerint sznobság karórát hordani

2015. jún. 14. 07:00
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a balkezesek szokták a jobbkezükön hordani.

Viszont próbálja meg egy dominánsan jobbkezes ember - a bal kezével- föltenni a jobbkezére az órát! Ha sikerül, és nem ejti le közben, és nem ügyetlenkedik, nem veszi inkább át a jobbkezébe az órát, hogy akkor inkább a jobb kezável teszi a bal csuklójára, akkor nem igazán jobbkezes az az ember.

Szóval lehet, hogy a jobb kézen hordott óra valamilyen fokú balosságot mutat.

Az óra számlapjának a befelé fordítása pedig általában önzést.... Ami nem baj, legalább ránézésre kapunk egy használható információt a viselőről.

Nem lehet, hogy csak ezért szóltak, mert látták, hogy sután tetted föl, vagy valami fordítva volt?

2015. júl. 6. 18:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Fú, 23-as, az kemény, hogy ezt elhiszed.

Nekem mindkét kézre felmegy az óra, nem bénázok. Ebből ilyen következtetéseket levonni...

2015. júl. 6. 19:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves 24-es, akkor nem vagy jobbkezes.

Lehetsz kétkezes is, még jobb neked.

2015. júl. 6. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!