Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem mindegy melyik kezemen...

Nem mindegy melyik kezemen hordom az órát?

Figyelt kérdés

Ma beszóltak anya testvérei, hogy ennyi eszem van, hogy a jobb kezemen van az óra?

1. Mi közük van hozzá?

2. Miért nem mindegy melyik kézen van?

Ti ilyenkor mit reagálnátok?

2015. jún. 12. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A balon "szokás" hordani. Én is a jobbon hordom, hiába vagyok jobbkezes. A balon semmilyen ékszert nem bírok elviselni.

Ne foglalkozz velük, unatkoztak és másba nem tudtak belekötni.

2015. jún. 12. 14:27
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Ne hari, de manapság max. vizsgán nem vehetsz elő telefont, főleg, ha repülés üzemmódban van.

Szóval akkor ott tartunk, hogy vizsgán tök mindegy, rakd ki az asztalra akár. Vagy megint jön a sznob faktor??? Nekem MÁRKÁS ÓRÁM van? :D

2015. jún. 12. 14:46
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Nekem pár dollárért szerzett kínai órám van, ami karkötőnek néz ki. Nem értem, miért sznobság, ha nem akarok tökig belemászni a táskámba, hogy megtudjam, mennyi az idő.

A másik meg, hogy a cigányok lesik, milyen telefont veszel elő, hogy megnézd az időt.

2015. jún. 12. 15:16
 14/25 Költőnő? ***** válasza:
100%
én is ott hordom. Ha vki beszól érte; ott esik jól, pont.
2015. jún. 12. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Egész életemben a jobbon hordtam ,sosem hallottam még,hogy a másikon kell :O
2015. jún. 12. 17:34
 16/25 anonim ***** válasza:

Én is a jobbon hordom, pedig jobbkezes vagyok. Amikor az első órámat megkaptam a 14. szülinapomra, én kapásból a jobb kezemre tettem. A szüleim szóltak, hogy a balkezesek szokták jobb kézen hordani, mire én rávágtam, de nekem így kényelmesebb. Ezzel letudott volt a dolog.

Azóta is megemlítették páran, hogy nem a "jó" kezemen hordom, de nem foglalkoztam vele. A legnagyobb fiam balkezes a középső jobb (a piciről még nem tudjuk), de mindketten a jobb kezükön hordják az órát. Én soha nem kérdeztem rá, hogy miért. Gondolom, nekik is így kényelmes.

2015. jún. 12. 21:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly, hogy itt többen sznobságnak tartják a karórát? Tuti mind tizenéves nyomi az okostelóval.
2015. jún. 12. 21:46
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

teljesen mindegy, melyik csuklódon hordod.... van, aki mindkettőn :)

Ma már nem hordok karórát, de amíg volt, a jobb kezemen hordtam. Úgy, mint ahogy azt már többen is megírták itt előttem: a balkezeseknek így sokszor kényelmesebb, az írás miatt. Hát én is balkezes vagyok :)

2015. jún. 12. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Ilyenkor látszik, mennyi hülye ember van unalmas, nyomorult élettel, ha ilyenekbe kötnek bele, hogy ki hol hordja az órát, meg hord-e egyáltalán. Én is hordok, mert kényelmesebb, mint előhalászni a zsebemből a mobilt. De annyira nem foglalkozom azzal, mások hol hordják, hogy most gondolatban felidéztem azt az öt embert, akit leggyakrabban látok, és fogalmam nincs, hol hordják az órát és hordanak-e egyáltalán.
2015. jún. 12. 22:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rá nagy ívben, és sajnáld őket, amiért ilyenen képesek problémázni, car lehet nekik. Én is a jobb csuklómon hordom, ráadásul a számlappal befelé, és mindenki a balon szokta keresni rajtam. Nem érdekel, hogy mások hol hordják, mert nekem a saját testem a mérvadó, nem másoké. Jobbkezes vagyok, amíg iskolás voltam, jegyzetelés közben így tudtam a legkisebb feltűnéssel megnézni, hogy mikor lesz már vége az órának. Telefont nem hordok magammal, viszont mániákusan tudni akarom a pontos időt, ezért alapvető kellék a karórám.
2015. jún. 12. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!