Nem mindegy melyik kezemen hordom az órát?
Ma beszóltak anya testvérei, hogy ennyi eszem van, hogy a jobb kezemen van az óra?
1. Mi közük van hozzá?
2. Miért nem mindegy melyik kézen van?
Ti ilyenkor mit reagálnátok?
A balon "szokás" hordani. Én is a jobbon hordom, hiába vagyok jobbkezes. A balon semmilyen ékszert nem bírok elviselni.
Ne foglalkozz velük, unatkoztak és másba nem tudtak belekötni.
Ne hari, de manapság max. vizsgán nem vehetsz elő telefont, főleg, ha repülés üzemmódban van.
Szóval akkor ott tartunk, hogy vizsgán tök mindegy, rakd ki az asztalra akár. Vagy megint jön a sznob faktor??? Nekem MÁRKÁS ÓRÁM van? :D
Nekem pár dollárért szerzett kínai órám van, ami karkötőnek néz ki. Nem értem, miért sznobság, ha nem akarok tökig belemászni a táskámba, hogy megtudjam, mennyi az idő.
A másik meg, hogy a cigányok lesik, milyen telefont veszel elő, hogy megnézd az időt.
Én is a jobbon hordom, pedig jobbkezes vagyok. Amikor az első órámat megkaptam a 14. szülinapomra, én kapásból a jobb kezemre tettem. A szüleim szóltak, hogy a balkezesek szokták jobb kézen hordani, mire én rávágtam, de nekem így kényelmesebb. Ezzel letudott volt a dolog.
Azóta is megemlítették páran, hogy nem a "jó" kezemen hordom, de nem foglalkoztam vele. A legnagyobb fiam balkezes a középső jobb (a piciről még nem tudjuk), de mindketten a jobb kezükön hordják az órát. Én soha nem kérdeztem rá, hogy miért. Gondolom, nekik is így kényelmes.
teljesen mindegy, melyik csuklódon hordod.... van, aki mindkettőn :)
Ma már nem hordok karórát, de amíg volt, a jobb kezemen hordtam. Úgy, mint ahogy azt már többen is megírták itt előttem: a balkezeseknek így sokszor kényelmesebb, az írás miatt. Hát én is balkezes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!