Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem mindegy melyik kezemen...

Nem mindegy melyik kezemen hordom az órát?

Figyelt kérdés

Ma beszóltak anya testvérei, hogy ennyi eszem van, hogy a jobb kezemen van az óra?

1. Mi közük van hozzá?

2. Miért nem mindegy melyik kézen van?

Ti ilyenkor mit reagálnátok?

2015. jún. 12. 12:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rd le őket. Aki be akar szólni, az úgyis beszól.
2015. jún. 12. 13:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ti ilyenkor mit reagálnátok?"

SEMMIT!!!!!

2015. jún. 12. 13:08
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem reagálnék. Ha kikívánkozna, mert a stílus sértő, akkor annyit, hogy "semmi közöd hozzá".
2015. jún. 12. 13:10
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólnék, csak úgy néznék rájuk, mint akik nagy butaságot mondtak, esetleg büszkén vagy bármi, jó, ha tudom, mi idegesíti őket... De meg is lehet nekik mondani, hogy ez a Te magánügyed.

Nyilván azon hordod, ahol akarod :)

2015. jún. 12. 13:19
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Általában a bal kezesek hordják jobb kezükön az órát/karkötőket....Én a jobbon hordom mert engem zavarna az írásnál mivel bal kezes vagyok
2015. jún. 12. 13:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy eddig a bokádon (egyéb testrészen, ha fiú vagy) hordtad, de beleállt a csúz a hátadba, úgyhogy nem bírtad a hajolgatást.
2015. jún. 12. 13:29
 7/25 anonim ***** válasza:
1%

Totál mindegy.

Bár a balon szokás, már ha még hord valaki (mert már csak sznob jellegű szerepe van), szóval ahol kényelmes neked.

2015. jún. 12. 13:31
 8/25 anonim ***** válasza:
86%
Bunkó emberek lehetnek... teljesen mindegy melyik kézen van az óra.
2015. jún. 12. 13:45
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor mégse én vagyok a hülye.:D

Egyébként nem szobságból van, vannak olyan helyek ahol tényleg csak az óráról tudom megnézni az időt. Pl vizsgán nem veheted elő a telefonodat megnézni az időt mert azt hiszik puska..De ez csak egy példa volt, de nyilván tetszik, olyasmi mint egy karkötő csak hasznosabb:D

Nem 1,5 milliós Rolexem van, hogy státusszimbólumként villogjak vele.:D

2015. jún. 12. 14:01
 10/25 anonim ***** válasza:
65%

Én is a jobb kezemen hordom, mert balkezes vagyok és zavarna, ha azon a kezemen lenne.

Ha ezért megszólnának, akkor max kiröhögném őket..

2015. jún. 12. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!