Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy a "sógornőm" kicsit már túlzásba viszi a férjemmel való barátkozást? Vagy csak én fújom fel?
A "sógornőm" (azért idézőjelben, mert még nem ténylegesen az), ő az öcsém barátnője. Előre bocsátom, hogy nem valami habókos tinik vagyunk, hanem 30 feletti, elméletileg komoly kapcsolattal és egzisztenciával rendelkező emberek vagyunk. A férjem, én és a sógornőm ugyanabban a szakmában dolgozunk, ezen belül nekünk még a szakterületünk is ugyanaz a hölgyeménnyel. Egyébként úgy, ahogy jóban vagyunk, igyekszik kedves lenni velem meg minden, de néha mintha éreznék a hangjában egy kis nagyképűséget, mert ő a fővárosban dolgozik, annak ellenére hogy szakmailag sosem lettünk összemérve, mintdkettőnknek jónak kell lennie.
Ami zavar, hogy újabban akárhányszor összefutunk (mostanában volt sok családi esemény), mintha a sógornőm tulságosan barátkozna a férjemmel: rengeteg közös témájuk van, a kedvenc például a nő nagy "Budapest fan" (bocs jobban nem tudom kifejezni) és a férjem is eredetileg budapesti volt, amíg össze nem költöztünk. És ő kifejezetten érdeklődik a férjem szakterülete iránt is. Többször előfordult, hogy órákra félrevonultak beszélgetni egymással. A minap pedig volt egy beszélgetésem az öcsémmel, ami kiverte a biztosítékot, mikor megkérdezte, hogy mit szólok ehhez, mert most újságolta neki a barátnője, hogy mennyit beszélnek facebookon a férjemmel és hogy mennyire kedveli őt. Hár most ehhez nem tudom mit szóljak.
Szerintetek? Férjemmel imádjuk egymást, van egy kisfiunk is, igazi úriember, nekem ő életem szerelme és úgy vettem észre, hogy neki is én. Most ki kellene akadnom a sógornőn, vagy felesleges féltékenykednem?
szerintem kaptál választ, akkor is, ha nem tetszik: mindenki azt írta, hogy igen, van okod a féltékenységre.
nem tudom, mit nem értettél ezen. mindent a szádba kell rágni, vagy mi.
Megis mire szamitottal?
Hogy beismer mindent?
Dugd csak homokba a fejed!
Ha valoban csak munkarol lett volna szo, akkor mar a legelejen beavatott volna. Es mit lehetne ezen minden osszejovetelen orakig beszeelni, es csetelni?
De nyilvan, ha neked kenyelmesebb nem gyanakodni, es elhinni mindent, az is ertheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!