Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha úgy érzem,...

Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy a "sógornőm" kicsit már túlzásba viszi a férjemmel való barátkozást? Vagy csak én fújom fel?

Figyelt kérdés

A "sógornőm" (azért idézőjelben, mert még nem ténylegesen az), ő az öcsém barátnője. Előre bocsátom, hogy nem valami habókos tinik vagyunk, hanem 30 feletti, elméletileg komoly kapcsolattal és egzisztenciával rendelkező emberek vagyunk. A férjem, én és a sógornőm ugyanabban a szakmában dolgozunk, ezen belül nekünk még a szakterületünk is ugyanaz a hölgyeménnyel. Egyébként úgy, ahogy jóban vagyunk, igyekszik kedves lenni velem meg minden, de néha mintha éreznék a hangjában egy kis nagyképűséget, mert ő a fővárosban dolgozik, annak ellenére hogy szakmailag sosem lettünk összemérve, mintdkettőnknek jónak kell lennie.

Ami zavar, hogy újabban akárhányszor összefutunk (mostanában volt sok családi esemény), mintha a sógornőm tulságosan barátkozna a férjemmel: rengeteg közös témájuk van, a kedvenc például a nő nagy "Budapest fan" (bocs jobban nem tudom kifejezni) és a férjem is eredetileg budapesti volt, amíg össze nem költöztünk. És ő kifejezetten érdeklődik a férjem szakterülete iránt is. Többször előfordult, hogy órákra félrevonultak beszélgetni egymással. A minap pedig volt egy beszélgetésem az öcsémmel, ami kiverte a biztosítékot, mikor megkérdezte, hogy mit szólok ehhez, mert most újságolta neki a barátnője, hogy mennyit beszélnek facebookon a férjemmel és hogy mennyire kedveli őt. Hár most ehhez nem tudom mit szóljak.

Szerintetek? Férjemmel imádjuk egymást, van egy kisfiunk is, igazi úriember, nekem ő életem szerelme és úgy vettem észre, hogy neki is én. Most ki kellene akadnom a sógornőn, vagy felesleges féltékenykednem?

2015. ápr. 23. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Vajon a kerdezo miert emelte ki a kerdest?
2015. ápr. 25. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező mi a helyet, sikerült a férjeddel megbeszélni?
2015. ápr. 25. 20:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Sikerült, azt mondta, hogy sajnálja, ha zavart engem, de csak a férjem szakterületéről volt szó, mert hölgyemény "terjeszkedni" akar, a munak területén :) De akkor többet nem beszél vele. Azért emeltem ki, hogy van-e oko mféltékenységre, erre még nem kaptam választ... hogy 600x leírjátok, h a férjem szemét, a sogornőm szemét, nem úriember hanem köszönt egy nőnek már megcsalt, ezzel nem jutattam előbbre. :S
2015. ápr. 25. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha köszönt egy nőnek, már megcsalt, akart lenni.
2015. ápr. 25. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
87%

szerintem kaptál választ, akkor is, ha nem tetszik: mindenki azt írta, hogy igen, van okod a féltékenységre.

nem tudom, mit nem értettél ezen. mindent a szádba kell rágni, vagy mi.

2015. ápr. 26. 10:58
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

Megis mire szamitottal?

Hogy beismer mindent?

Dugd csak homokba a fejed!

Ha valoban csak munkarol lett volna szo, akkor mar a legelejen beavatott volna. Es mit lehetne ezen minden osszejovetelen orakig beszeelni, es csetelni?

De nyilvan, ha neked kenyelmesebb nem gyanakodni, es elhinni mindent, az is ertheto.

2015. ápr. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!