Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok, úgymond elítele...

Mit gondoltok, úgymond elítelendő az ha valaki a saját lakásában dohányzik akkor is ha az egyik rokon terhes és éppen ott van?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 12:41
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

A saját az saját, az valakinek a tulajdona. Ha csak valaki lakik más tulajdonában akkor az nem a saját lakása.

Igen, elég fontos, mert az ember a tulajdonával nagyjából azt tesz amit akar, de más tulajdonával nem.

2015. ápr. 19. 21:40
 52/54 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a választ.

Szép estét!

2015. ápr. 19. 21:42
 53/54 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen igazad van. Arra, hogy otthon van, azt csinál amit akar, nem lehet hivatkozni, mert ő/ők hívtak meg, így mint "vendéglátó" igenis felelős azért, hogy te jól érezd magad, pláne, hogy mint kismama ne kelljen cigifüstöt szívnod. Hozzáteszem, hogy én egyébként is gusztustalannak tartom a lakásban dohányzást, nem is szívesen megyek ilyen helyre. Viszont ha meghívás miatt muszáj, akkor nincs mese. Viszont ha várandós lennék, nem érdekelne, mi illik, fognám magam és mennék. Egész nyugodtan megmondanám, hogy legközelebb akkor hívjanak, ha nem akarják az orrom alá fújni a füstöt.
2015. ápr. 19. 21:50
 54/54 anonim ***** válasza:
Velem épp olyan volt, hogy Apósom ismerőse költöztetett bennünket akinek fizettünk is rendesen a segítségért, utolsó körnél ültem be a 4hónapos babámmal a kocsiba hátra, letekeri az ablakot és rágyújt.. köpni nyelni nem tudtam, lesokkolt, hogy hogy lehet valaki ekkora paraszt! nem bírt ki a rohadt cigi nélkül egy max 10perces utat! Igen, elítélendő és elég gáz ha valakinél vendég van legalább arra a kis időre nem bírja megállni cigi nélkül.
2015. ápr. 20. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!