Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok, úgymond elítele...

Mit gondoltok, úgymond elítelendő az ha valaki a saját lakásában dohányzik akkor is ha az egyik rokon terhes és éppen ott van?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 12:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
29%

én el tudom képzelni, hogy a rokonod még nem volt terhes, vagy bele sem gondolt, hanem csak rágyújtott, mert hozzá van szokva.

szóval biztos nem szándékosan csinálta. de én is megemlítettem volna, hogy menjen ki addig az erkélyre .

bár voltam már olyan lakásban ahol mindenki dohányzott bent. és ugyanúgy benne van a levegőben, még akkor is amikor éppen nem dohányoznak.

szóval én ha terhes lennék egyáltalán nem is mennék olyan zárt lakásba ahol bent bagóznak.

megmondod a rokonnak, hogy máshol szívesen találkozol vele, vagy jöjjön ő hozzátok.

emiatt nem kell összeveszni, de természetes dolog, hogy vigyáznál ilyenkor magatokra!!

szóval ha most itt én lennék a dohányos, akkor bocsánatot kérnék, amiért megfeledkeztem róla.

közben megkérdeztem anyát, ő orvos. azt mondta, hogyha 1-2x van ilyen, hogy passzívan kénytelen vagy beszívni a füstöt. az valószínű el se jut a magzathoz. ha te szívnád, vagy a közvetlen környezeted, akivel egy fedél alatt élsz, akkor lenne veszélyben!!

de tényleg jobb félni!! szóval neked adok igazat

2015. ápr. 19. 13:18
 22/54 A kérdező kommentje:

Apa párjarol van szó.

Meg kértem ne az arcomba fújja a füstöt.

Vagy legalább az ablakot nyissuk ki.

Apa itt pont a végszora ért be(mert ő pont kint volt dohányzozni) mire én inkább ki mentem. Akkor hallottam, hogy le is teremtette.

2015. ápr. 19. 13:18
 23/54 anonim ***** válasza:
32%
Aha, értem már, itt az a lényeg, hogy szidjuk a mostoha anyádat.
2015. ápr. 19. 13:22
 24/54 anonim ***** válasza:
42%
nem tudom, ha nekem nem tetszik valami én megyek ki és nem várom el hogy mindenki rám figyeljen csak mert terhes vagyok. főleg a saját lakásában. kissé problémás vagy nem gondolod? Gondolom az is elvárod hogy ügyintézésnél engedjenek előre....
2015. ápr. 19. 13:23
 25/54 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nemdohányzók, terhesek, kisgyerekek, betegek jelenlétében irdatlan nagy tahóság dohányozni, még ha a saját otthonodban is teszed.
2015. ápr. 19. 13:24
 26/54 anonim ***** válasza:
55%

Hát igen.. itt is látszik, kik az IQ bajnokok... :D

Hálisten kisebbségben vannak. :)

2015. ápr. 19. 13:25
 27/54 A kérdező kommentje:

Nem a mostoha anyám. Apa párja.

Semmi bajom nincsen vele egyébként.

Nem csitri vagyok aki el vár nagy dolgokat.

De ha már apa megteszi a saját lakásában azt, hogy ki megy akkor ő is megtehette volna.

2015. ápr. 19. 13:27
 28/54 anonim ***** válasza:
28%
A szülő párja az mostohaszulo, de mindegy. Szidjad akkor. De utcára se menj ki, mert véletlenül rád szól egy kis cigi füst. Amúgy a benzingoz károsabb és több ér belőle, de mindegy. Javaslom, hogy a szülésig hátralevő időt steril szobában töltsd.
2015. ápr. 19. 13:30
 29/54 anonim ***** válasza:
39%

1.A terhes nőnek nem kötelező ott maradnia,ha látja,hogy a lakás tulajdonosa rágyújt.

2.Dohányzós helységben amúgy sem kellene a terhes nőnek tartózkodnia,bár az autók,buszok és egyéb járművek füstje sem éppen jó.

Ugyanakkor:

3.A lakás tulajdonosának lehetne annyi igényessége önmagára,hogy nem füstöli be a szobát,meg a lakást,hanem fogja magát,kimegy az erkélyre,teraszra,ha van terasz,

4.Ha nincs lehetősége,de ott a terhes feleség,akinek nincs annyi esze,hogy nem megy dohányzók közé terhesen,akkor megállja,hogy nem gyújt rá,

5.Ha lenne lehetősége,de nem akar kimenni,és összeveszik egy terhes nővel ezen,akkor hülye.

Ha én lennék a dohányos:kimennék,vagy rá sem gyújtanék.

Más ezt teszi:rágyújt. Ami taplóság.Bár a lakás tulajdonosa ő.

2015. ápr. 19. 13:30
 30/54 A kérdező kommentje:

Nekem 29 évesen már miért is lenne ő a mostoha szülőm?!

Köszönöm a válaszod, elfogadom az állás pontod.

Szép napot!

2015. ápr. 19. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!