Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok, úgymond elítele...

Mit gondoltok, úgymond elítelendő az ha valaki a saját lakásában dohányzik akkor is ha az egyik rokon terhes és éppen ott van?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 12:41
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
12%
Ja, nem tudtam hogy egy bizonyos körön túl a szülő már nem szülő. .... Vagy ez csak mostoha szülő re vonatkozik? Apad meddig marad az apad, amíg 30 leszel vagy esetleg tovább is? Buta vagy és azt hiszed, körülötted kell hogy forogjon a világ, csak mert terhes vagy Ha 16 lennél, meg még is tudnám érteni. ...
2015. ápr. 19. 13:36
 32/54 anonim ***** válasza:
34%
Budapest belvárosában rengeteg terhes és kisgyerekes nő van,de attól senki nem fél,hogy a kipufogógáztól valami baja lesz a gyerekének,pedig az egy kissé károsabb,mint az,hogy elszívnak mellettük egy cigarettát.Ebből is látszik,mennyi okos ember él ebben az országban.
2015. ápr. 19. 13:36
 33/54 A kérdező kommentje:

Latom sokan rá mentek a lakás az övé témára.

A lakás apukámé, de mivel Ő is ott lakik azért írtam, hogy "saját" lakás.

Rendben van az, hogy az ember nem megy oda de a másik oldala is ott van.

Nekem nem esett jól az, hogy ennyire nem tartotta ezt tiszteletben.

Apára is meg haragudott mert el mondta neki, hogy miert nem ment ki vele és igen ha ott vagyok akkor ezt tartsa be.

2015. ápr. 19. 13:39
 34/54 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem nagy városban lakunk.

De ezzel egyet is értek.

Az hogy én két éves kapcsolat utan nem tartok senkit a mostoha anyámnak az meg az én ügyem.

De elfogadom azt is, hogy te annak tartod.

Köszönöm a választ.

Szép napot!

2015. ápr. 19. 13:43
 35/54 anonim ***** válasza:
12%
és apád mit szól hogy ilyen problémás lánya van? Tényleg te nem mozdulsz ki otthonról hogy ne lélegezd be a szomogot, benzingőzt? Mosni is csak ecettel meg szódabikarbónával mosol nehogy vegyszer érjen? gondolom tartósítószereket meg gyorskajákat sem eszel. terhes vagy és nem beteg, nem kell megállnia a világnak.
2015. ápr. 19. 13:45
 36/54 A kérdező kommentje:

Hmhm.

Szerencsére nem vagyok ilyen.

És apukám nagyon örül, hogy én vagyok a lánya és hogy jön az unokája.

Köszönöm a választ.

Szép napot!

2015. ápr. 19. 13:48
 37/54 anonim ***** válasza:
66%
32-es: ha elmegy egy autó, beletolod a fejed a kipufogójába?
2015. ápr. 19. 13:49
 38/54 anonim ***** válasza:
22%

Persze,hogy beletolom a fejem,főleg,amikor dugó van,ilyet ki nem hagynék:DD

Aztán puffogj magadba,látom,ez a színvonalad.

2015. ápr. 19. 13:55
 39/54 A kérdező kommentje:

A kipufogó füstre is ki lehetne írni egy kérdést.

Mind a kettő káros.

Itt is lehetséges, hogy ettől persze nem lesz bajunk.

Hanem inkább a hozzá állás ami zavart.

2015. ápr. 19. 13:58
 40/54 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem a saját lakásában azt csinál amit akar, ettől függetlenül persze lehet empatikusnak lenni, de elítélni, hát majd kifizeted neki a lakása árát aztán ítélheted.
2015. ápr. 19. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!