Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok, úgymond elítele...

Mit gondoltok, úgymond elítelendő az ha valaki a saját lakásában dohányzik akkor is ha az egyik rokon terhes és éppen ott van?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 12:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Fentebb említettem, hogy apa lakása és nem az övé :)

Az elítelendő pedig egy kicsit más irányba tolta a kérdést, máshogy kellett volna fogalmazom.

De a lényeg ua marad.

2015. ápr. 19. 14:08
 42/54 anonim ***** válasza:
52%

Már bocs de én sem tekinteném apám párját a mostohaanyámnak ha az ő kapcsolatuk már az én felnőttkoromban kezdődött.

Attól apám még apám marad mindig, a kettő között nincs összefüggés.

És igen, saját lakás meg minden, de ettől függetlenül irtó nagy figyelmetlenség és taplóság rágyújtani egy terhes nő mellett.

Én ha dohányoznék és lenne nálam valaki, alap, hogy megkérdezném, hogy zavarná-e (már ha olyan igénytelen lennék, hogy dohányozzak a lakásomban).

2015. ápr. 19. 14:12
 43/54 anonim ***** válasza:
65%

Látom elkezdődött a tök-mindegy-mi-a-kérdés-karaktergyilkoljuk-a-kérdezőt.

Nem dohányzó emberekkel, főleg kisgyerekkel és terhes nőkkel egy légtérben parasztság rágyújtani.

Megjegyzem terhességem előtt én is cigiztem és elég kínkeserves volt érezni a dohányfüstöt.

Anyósoméknál kérés nélkül kiment anyósom párja az erkélyre, a szüleimnél a pince a dohányzó, oda nem mentem. A férjem is dohányzik, annyi volt a házban cigizés, hogy hajnalban a páraelszívó alatt füstölt, és úgy kávézott. Minden más esetben kiment.

2015. ápr. 19. 14:21
 44/54 A kérdező kommentje:

Azért is mentünk nyugodt szívvel, mert apa is ki megy míg rágyújt. Így evidens volt, hogy ő is így fog tenni.

Ha dohányzoznék és bárkit meg hívok, ki mennék. De legalább az ablakot kinyitnam és úgy dohányoznék.

2015. ápr. 19. 14:24
 45/54 anonim ***** válasza:
82%

Én spec erős dohányos vagyok, hát eszembe nem jutna várandós nő közelében, de nem dohányzó más emberek közelében sem rágyújtani.

Nekem az a durva a dologban, hogy ezt egy nő teszi, még ablakot se nyit....

(amúgy meg a néhány tulajdonjogi harcosnak: még csak nem is a SAJÁT lakása... :D)

2015. ápr. 19. 14:26
 46/54 A kérdező kommentje:

A saját lakás dolog nekem olyan ha ott lakik akkor az ő lakása is úgymond :)

A helyzet remélhetőleg hamar rendeződik.

Most éppen ő haragszik rám mert apa letolta és össze vesztek emiatt.

2015. ápr. 19. 14:35
 47/54 anonim ***** válasza:
68%

Neked ehhez mi közöd, - te egy vagy a várandós nők közül, a többi néhány százmillió jelenlétében is bunkóság a dohányzás.

Apád jogosan hívja fel erre a figyelmét, - de nem fogja megérteni, attól tartok.

2015. ápr. 19. 14:50
 48/54 A kérdező kommentje:

Remélem meg fogja érteni.

Mindenkinek jobb lenne, így csak folyamatos konfliktus forrás lenne a találkozásokbol.

És a tüske ott lenne.

Bízom benne, hogy nem bosszantani akart ezzel.

2015. ápr. 19. 15:25
 49/54 anonim ***** válasza:
37%
#45 pedig a címben saját lakásról volt szó, szóval a kérdező vagy nem tud magyarul, vagy össze-vissza írogat.
2015. ápr. 19. 21:17
 50/54 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló ha figyelmesen elolvasod a kommenteket abból rá jössz, hogy miért írtam a saját lakást.

Kérlek tanuld meg értelmezni a leirtakat.

Ha valaki ott lakik akkor úgymond az ő lakása is, hiszen ketten fizetik a rezsit.

Azt, hogy jogilag nem az övé nem tartottam a kérdés miatt fontosnak.

De úgy látszik itt az is fontos dolog.

Tehát apa lakásában elő párja.

2015. ápr. 19. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!