Mit gondoltok, úgymond elítelendő az ha valaki a saját lakásában dohányzik akkor is ha az egyik rokon terhes és éppen ott van?
Kisebb rokoni látogatás volt.
Nem is gondoltuk, hogy ezt így meg teszik. Tudták a terhességet és ezért is érintett vissza taszítóan a dolog.
A saját lakásában joga van azt csinálni, amit akar. Egy mellette elszivott cigitol nem esik semmi baja egy terhes nőnek. Ennyi erővel az utcára se menjen ki, mert valaki meg ragyujt mellette.
Az is kérdés, hogy pontosan mi történt. Egy "ne haragudj, meg tennéd hogy eloltod a cigit, nagyon zavar most a füstje " után továbbra is pofekelni bunkóság, de egy "baxd meg terhes vagyok ne cigi már " simán az ellenkezőjét éri el.
Közeli rokon. Ezért eszünkbe se jutott az, hogy esetleg ilyen történik.
Nem tisztem bele szólni abba ha valaki a lakásában dohányzik, de így rosszul érintett.
Azért mentem oda mert meg voltunk hívva.
Teljesen egyetértek mindenkivel, aki azt írja, hogy nem illik, sőt! Ahogy már előttem írták - egy lakásban nem a jogok érvényesülnek családi látogatáskor (sem!) hanem az egymás iránti tisztelet... Aki ezt nem érti meg, és nem eszerint cselekszik, ott az intelligencia mélyen lentebb van, mint ahol a többiek szintje. (ha megfigyeljük embertársainkat, ez mindig igaz az ilyen egymás orra alá füstölünk kérdés nélkül témákban!)
Én nem vagyok kismama, de mélyen undorodom a dohányfüsttől gyerekkorom óta a fejem megfájdul és hányingerem lesz tőle.. emiatt voltak a munkahelyeimen gondok - egészen addig amíg végre be nem vezették azt, hogy az irodákban bent nem lehet dohányozni.
Természetesen én is tiszteletben tartom a dohányosokat.. Pld. alattunk lakik egy dohányos család, és kint szoktak az erkélyükön dohányozni. Én ilyenkor becsukom az ablakokat és kész. Megértem, hogy nekik is kell valahol dohányozni...
De a te eseted.. számomra több mint felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!