Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogyan élnétek meg az...

Ti hogyan élnétek meg az alábbi szitut? Ismertek ilyen családot?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa helyzet állt elő. Párom szülei múlt héten jelentették be, hogy párom új kistesót kap. Örültünk nekik, párom nagyon korai gyerek volt, a szülei még fiatalok, tök jó minden. Erre fel tegnap kiderült, hogy én is babát várok. Alapvetően iszonyatosan intenzív érzelmi állapotban vagyok, össze-vissza cikáznak a gondolataim.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy esetleg járt már így valaki a környezetetekben, vagy ismertek ilyen felállású családot, ahol a gyerek és az unoka között ilyen kevés korkülönbség van? Ha ismertek ilyet, ott ezt a gyerekek hogy élték meg? Oviban/suliban ez nem fog rájuk rosszul kihatni?

Bocsi ha kaotikus lett, alig tudok gondolkodni most. Köszi ha válaszoltok :)

2015. márc. 21. 17:09
1 2 3 4
 31/32 mi a fene ***** válasza:
Hány éves a párod, és a szülők ? egyébként ne görcsölj rajta, minden csoda 3 napig tart. Én tudok olyat-ismerem őket- hogy a 19 éves nagylány férjhez ment. jól sikerült a nászéjszaka, terhes lett, meg az anyukája is, mert olyan jó volt a lakodalom. egyidős a nagynéni, meg az unokahug.Mekkora településen laktok ?
2015. márc. 28. 20:26
 32/32 anonim ***** válasza:
Nálunk ez van. Nem gáz, már miért lenne?
2015. márc. 29. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!