Ismertek olyan családot, ahol a férj is, feleség is dolgozik, és a háztartást teljesen a férj látja el?
Nem, azért erről nincs szó nálunk, hogy ő csinál mindent. De a férjem éppúgy mos, főz, takarít, tereget, mosogat, mint én. Ma pl. arra keltem reggel, hogy korán kelt és mindent megcsinált. PEdig én most itthon vagyok, várandósan. Nem minden férfi használja ki a feleségét. Van, akinek természetes, hogy a háztartás közös dolog.
Szerintem az eltolódás egyik fél irányába sem igazságos.
4. válaszoló! Nálatok azért más a helyzet, az időbeosztás miatt. Igaz, én nem fogalmaztam egyértelműen. Olyanokra gondolok, ahol mindketten ugyanannyit dolgoznak, és mindent a férj végez. Én híve vagyok a munkamegosztásnak, nálunk is némileg besegít a férjem, bár ő jóval többet dolgozik, mint én.van a családban egy ilyen házaspár, és most jön a baba. Csak eszembe jutott, hogy vajon ha meglesz a baba, hogy fog alakulni a munka otthon. És valójában ők az egyetlenek, akiknél ezt láttam.
Konkrétan
7
Ha ennyire irányítani szeretnéd hogy mit csináljon a csávód akkor önbizalom hiányos béta hímet kellett volna választanod....
Szerintem Ő sem várná el tőled hogy a munkád mellett még mindent egyedülj megcsinálj, neked sem kéne tőle....50%-50% korrektebb lenne, bár tudom hogy sokkal jobb TV-t nézni mint füvet nyírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!