Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem elég SEMMI?

Miért nem elég SEMMI?

Figyelt kérdés

Hogyan viseljem el keresztanyámat?

Az a helyzet, hogy kaptam tőle egy lakást 3 éve, mert neki nincsen családja.

Mondjuk ettől függetlenül ért a gyerekneveléshez (haha), mivel engem meg öcsémet ekszérosztatott, mivel anyám vállalkozó és keveset van otthon.

Én 26 éves vagyok, egyedül élek jelenleg a lakásában. Persze ettől függetlenül kb havonta feljönnek öcsémmel általában csütörtök-hétfő méretű hosszú hétvégére.

Ilyenkor persze a hétvégémnek lőttek, mivel velük kell lennem.

Persze megkérdezi, hogy nem e megyek el valahova éjszaka.

Kérdezi ezt úgy, hogy míg otthon laktam, addig sehova sem jártam el és mind a szórakozás mind a csajozás tabunak számított.

És hiába bizonygatja nekem, hogy felnőtt vagyok, mivel tudom jól, hogy ha bulizni mennék, akkor percre pontosan tudná mikor jöttem haza és reggel 10kor már verné az ajtót, hogy keljek fel.

Otthon anyáméknál nem volt divat a kopogás, a magánszféra. Ajtót bezárni nem is lehetett.

Úgyhogy itt Pesten egyenesen megsértődtek, hogy elvonultam a szobámba. És mondjuk nem néztem velük a megasztárt (vagy mi megy most). Tudniillik öcsémet ilyenekre szoktatta rá. Ilyen nőies dolgokra, mint a megasztár, barátok közt, szulejmán és társai.

Dolgozni járok és reggel mindig előkerül a "miért mosol hajat" téma.

Tudniillik, nekem nagyon vékony, ritka, gyenge hajam van, amit mindennap ki kell mosni, be kell állitani, hogy nézzek ki valahogy.

És ezért is ugat! Hogy "megfázik a hajhagymám" és társai.

Őt kvára nem érdekelné, hogy csövesként néznék ki elfeküdt lelapult hajjal. Öcsémet rászokatta a nem mosdásra, ebből kifolyólag a tesóm nagyon durván zsiros hajjal mászkál még pesten is. Arról nem is beszélve, hogy már egyszer bőrgombája is lett, amiért egy héten egyszer fürdik, mert keresztanyja erre nevelte. 18 éves fiuról van szó egyébként (külsöleg-agyilag 14).

Folytathatnám a felsorolást, hogy milyenek, persze ők szerintük én vagyok a hülye.

Sajnos a lakás miatt rájuk vagyok szorulva, de szerintem már elindultunk a lejtőn és el fog zavarni a lakásból, mehetek albérletbe.

Remélem addig lesz egy csajom, és azzal összeköltözöm. Persze azért is ugatna rendesen.

Azért valahogy sosem emelet szót, hogy nincsen senkim. Mert am van nemi életem, csak éppen nagyon titkolom előlük. Barátnőimet minden áron titkoltam előlük. És ők kajak azt hiszik, hogy ilyen kis félénk gci vagyok, akit a legalapabb csaj is becsicskit.

Első barátnőmet pl el akartam anno hivni a családhoz (9 honap után) és apám bevágta a hisztit, hogy MÁÁÁÁSHOZ se jár a nő...aztán mondott pár nonrep emberkét, akikhez am mindig jár a nöje...gondolom tök véletlenül sikerült ezeket a személyeket felhoznia példaként...

És most jön a sokkoló rész: két nap hiszti után elkezdik, hogy jöhet a csaj, én tanulok, ők meg majd beszélgetnek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 voltam akkor.

Szóval kérdezem én. Miért nem elég semmi? Ha elköltöznék, és teljsen önálló lennék akkor megmondhatnám a magamét?

Tuti küldenék képeket nekik ahogy csajjal vagyok. Hogy basódjanak meg!

2015. febr. 9. 08:41
 81/122 anonim ***** válasza:
100%

"jaaaaj, szerintem a legjobb lenne, ha belemagyaráznátok, hogy nincs is nőm, mert a ti világképetekben az ilyen embernek nincsen nője :D"

Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy csak átlag alatti csajaid vannak, de igazán jó nőd nincs. És ezt te írtad.

2015. febr. 9. 19:55
 82/122 A kérdező kommentje:

hát ha jobban néznék ki, akkor arányaiban jobb nőm lenne. Ez ennyire egyszerü.

ugyanakkor sok kedves, ANGYALLELKÜ fiunak meg nem jut senki.

PEDIG ők igazán megérdemelnék, nem?

2015. febr. 9. 20:02
 83/122 anonim ***** válasza:
100%

"Azt kell tudni, hogy munkából hazafele nekem sokkal jobb, hogy nincsen rajtam csingilingi táska, mint egy xar melóson (irodai munkám van) és nem mindegy, hogy lazának látszom, vagy dolgozó hangyának."

Ostoba, felszínes köcsög vagy.

2015. febr. 9. 20:23
 84/122 anonim ***** válasza:
Ki nem tojik rá, hogy kinek a nevén van a lakás? Nem a tiéd és kész. Nem te dolgoztál meg érte. Innentől kezdve a szememben egy kis senki vagy. Pont.
2015. febr. 9. 20:27
 85/122 A kérdező kommentje:

jaj, ha igy nyugodsz meg, akkor legyen...

Azért elég feltünöen probáljátok ugy beállitani ezt a lakás dolgot, hogy "jaj nem is a tied"

Gondolom mert neked nincs.

De nekem meg amugy nem annyira nagy szám ez. Van és kész.

2015. febr. 9. 20:29
 86/122 Költőnő? ***** válasza:
100%

aszt mégis 8 nm-re vagy beszorítva :D

Nagy úr vagy a portádon, nem mondom :D

2015. febr. 9. 20:30
 87/122 A kérdező kommentje:

nekem tök mindegy, csak legyen valahol lennem és ne kelljen lakbért fizetni.

Az év 90%-ában úgy sincsenek itt.

Meg amúgy is ki volt adva elég sokáig a nagy szoba, úgyhogy albérlőkkel laktam itt. HAHA

Június óta viszont egyedül.

Novemberben lettek új bútorok a nappaliban meg festés meg minden. Nagy tévé, azóta elég menő lett a körülmény.

2015. febr. 9. 20:35
 88/122 anonim ***** válasza:
100%

A gondolkodásod alapján nekem pedig kertes lakásom van Budapesten... :D

Szánalmas vagy továbbra is, ahogy itt vergődsz a "saját lakásoddal".

2015. febr. 9. 20:54
 89/122 A kérdező kommentje:
sztem pedig inkább a sok irigy ember miatt ragadt le itt a vitatkozás..
2015. febr. 9. 20:57
 90/122 A kérdező kommentje:

mert én midnig ugy adom elő, hogy kaptam a lakást ,"mert én mindent csak kapok"

és senki sem kezdett el gennyózni, hogy "fú, hát az nem is a tied balbalbl"

csak azt kaptam eddig, hogy "húdemenő"

2015. febr. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!