Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem elég SEMMI?

Miért nem elég SEMMI?

Figyelt kérdés

Hogyan viseljem el keresztanyámat?

Az a helyzet, hogy kaptam tőle egy lakást 3 éve, mert neki nincsen családja.

Mondjuk ettől függetlenül ért a gyerekneveléshez (haha), mivel engem meg öcsémet ekszérosztatott, mivel anyám vállalkozó és keveset van otthon.

Én 26 éves vagyok, egyedül élek jelenleg a lakásában. Persze ettől függetlenül kb havonta feljönnek öcsémmel általában csütörtök-hétfő méretű hosszú hétvégére.

Ilyenkor persze a hétvégémnek lőttek, mivel velük kell lennem.

Persze megkérdezi, hogy nem e megyek el valahova éjszaka.

Kérdezi ezt úgy, hogy míg otthon laktam, addig sehova sem jártam el és mind a szórakozás mind a csajozás tabunak számított.

És hiába bizonygatja nekem, hogy felnőtt vagyok, mivel tudom jól, hogy ha bulizni mennék, akkor percre pontosan tudná mikor jöttem haza és reggel 10kor már verné az ajtót, hogy keljek fel.

Otthon anyáméknál nem volt divat a kopogás, a magánszféra. Ajtót bezárni nem is lehetett.

Úgyhogy itt Pesten egyenesen megsértődtek, hogy elvonultam a szobámba. És mondjuk nem néztem velük a megasztárt (vagy mi megy most). Tudniillik öcsémet ilyenekre szoktatta rá. Ilyen nőies dolgokra, mint a megasztár, barátok közt, szulejmán és társai.

Dolgozni járok és reggel mindig előkerül a "miért mosol hajat" téma.

Tudniillik, nekem nagyon vékony, ritka, gyenge hajam van, amit mindennap ki kell mosni, be kell állitani, hogy nézzek ki valahogy.

És ezért is ugat! Hogy "megfázik a hajhagymám" és társai.

Őt kvára nem érdekelné, hogy csövesként néznék ki elfeküdt lelapult hajjal. Öcsémet rászokatta a nem mosdásra, ebből kifolyólag a tesóm nagyon durván zsiros hajjal mászkál még pesten is. Arról nem is beszélve, hogy már egyszer bőrgombája is lett, amiért egy héten egyszer fürdik, mert keresztanyja erre nevelte. 18 éves fiuról van szó egyébként (külsöleg-agyilag 14).

Folytathatnám a felsorolást, hogy milyenek, persze ők szerintük én vagyok a hülye.

Sajnos a lakás miatt rájuk vagyok szorulva, de szerintem már elindultunk a lejtőn és el fog zavarni a lakásból, mehetek albérletbe.

Remélem addig lesz egy csajom, és azzal összeköltözöm. Persze azért is ugatna rendesen.

Azért valahogy sosem emelet szót, hogy nincsen senkim. Mert am van nemi életem, csak éppen nagyon titkolom előlük. Barátnőimet minden áron titkoltam előlük. És ők kajak azt hiszik, hogy ilyen kis félénk gci vagyok, akit a legalapabb csaj is becsicskit.

Első barátnőmet pl el akartam anno hivni a családhoz (9 honap után) és apám bevágta a hisztit, hogy MÁÁÁÁSHOZ se jár a nő...aztán mondott pár nonrep emberkét, akikhez am mindig jár a nöje...gondolom tök véletlenül sikerült ezeket a személyeket felhoznia példaként...

És most jön a sokkoló rész: két nap hiszti után elkezdik, hogy jöhet a csaj, én tanulok, ők meg majd beszélgetnek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 voltam akkor.

Szóval kérdezem én. Miért nem elég semmi? Ha elköltöznék, és teljsen önálló lennék akkor megmondhatnám a magamét?

Tuti küldenék képeket nekik ahogy csajjal vagyok. Hogy basódjanak meg!

2015. febr. 9. 08:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
100%

MEGTALÁLTAM:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

Egy csicska vagy. Pedig sosem használom a csicska szót.

2015. febr. 9. 13:03
 52/122 anonim ***** válasza:
100%

(Ez milyen szo:"ekszérosztatott"?) Uramisten, te csak szeretnel 26 eves lenni, 16 eves kis p*cs vagy, aki szereti kiidegelni itt az embereket, az orbitalis baromsagaival.

2 jatek kozott inkabb tanulj vagy sportolj, vagy csak vedd elo a helyesirasi szotart. Csok!

2015. febr. 9. 13:25
 53/122 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis család. Remélem nem akarod továbbadni a selejt géneket. Hisztizni tudsz rendesen. Meg siránkozni. És most sajnálni kéne, mert a s.e.gged alá tettek egy lakást? Irigylem a problémáidat.
2015. febr. 9. 14:15
 54/122 A kérdező kommentje:
mindenki leakad ennél, hogy van lakásom. Sztem nettó irigység, mert nektek nem adatott meg.
2015. febr. 9. 14:49
 55/122 Bence_ ***** válasza:
100%

Te baromira meg vagy keseredve.

Ahelyett, hogy összeszednéd magad folyamatosan másra mutogatsz. Itt mindenki hibás egyedül te vagy az okos.

Családod feltehetően lelkibeteg. Mivel te alig változtatsz magadon, ezért ott csücsülsz a fa tövébe.

Köszönöm, hogy olvashattalak. Mert belőled látszik, hogy valamit jól,csinálunk a gyerekekkel. Még csak 4-5 évesek de más a hozzáállásuk. Köszi.

2015. febr. 9. 14:50
 56/122 Költőnő? ***** válasza:
90%
mki leírta h nettó életképtelen vagy
2015. febr. 9. 14:54
 57/122 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szánalmas vagy, hogy azt már nem lehet szavakba önteni. Elég sz.r életed lehet, ha számodra az jelent értéket, hogy irodai munkád van, Pesten laksz és van nemi életed... Szerinted másnak nincs? Más nem lakik Pesten?

Nem veszed észre magad, hogy itt mindenki téged szid? Vannak egyáltalán barátaid, vagy munkatársaid akivel jó kapcsolatot ápolsz, vagy szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter?

2015. febr. 9. 15:14
 58/122 A kérdező kommentje:

hát böven van, akinek nincs munkája és még nője sem.

Nekem is sokat mondogatják, hogy sose lesz munkám meg sose lesz nőm, MÉGIS lett!

Akkor ennyit ér a nagy megmondóemberek szava?

2015. febr. 9. 15:16
 59/122 anonim ***** válasza:
96%

"mindenki leakad ennél, hogy van lakásom. Sztem nettó irigység, mert nektek nem adatott meg."

Nem irigység, másnak is megadatott, csak mi örülünk neki, és nem itt siránkozunk miatta.

2015. febr. 9. 15:16
 60/122 A kérdező kommentje:
Hát én nem sok embert ismerek, akinek lenne saját lakása.
2015. febr. 9. 15:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!