Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem elég SEMMI?

Miért nem elég SEMMI?

Figyelt kérdés

Hogyan viseljem el keresztanyámat?

Az a helyzet, hogy kaptam tőle egy lakást 3 éve, mert neki nincsen családja.

Mondjuk ettől függetlenül ért a gyerekneveléshez (haha), mivel engem meg öcsémet ekszérosztatott, mivel anyám vállalkozó és keveset van otthon.

Én 26 éves vagyok, egyedül élek jelenleg a lakásában. Persze ettől függetlenül kb havonta feljönnek öcsémmel általában csütörtök-hétfő méretű hosszú hétvégére.

Ilyenkor persze a hétvégémnek lőttek, mivel velük kell lennem.

Persze megkérdezi, hogy nem e megyek el valahova éjszaka.

Kérdezi ezt úgy, hogy míg otthon laktam, addig sehova sem jártam el és mind a szórakozás mind a csajozás tabunak számított.

És hiába bizonygatja nekem, hogy felnőtt vagyok, mivel tudom jól, hogy ha bulizni mennék, akkor percre pontosan tudná mikor jöttem haza és reggel 10kor már verné az ajtót, hogy keljek fel.

Otthon anyáméknál nem volt divat a kopogás, a magánszféra. Ajtót bezárni nem is lehetett.

Úgyhogy itt Pesten egyenesen megsértődtek, hogy elvonultam a szobámba. És mondjuk nem néztem velük a megasztárt (vagy mi megy most). Tudniillik öcsémet ilyenekre szoktatta rá. Ilyen nőies dolgokra, mint a megasztár, barátok közt, szulejmán és társai.

Dolgozni járok és reggel mindig előkerül a "miért mosol hajat" téma.

Tudniillik, nekem nagyon vékony, ritka, gyenge hajam van, amit mindennap ki kell mosni, be kell állitani, hogy nézzek ki valahogy.

És ezért is ugat! Hogy "megfázik a hajhagymám" és társai.

Őt kvára nem érdekelné, hogy csövesként néznék ki elfeküdt lelapult hajjal. Öcsémet rászokatta a nem mosdásra, ebből kifolyólag a tesóm nagyon durván zsiros hajjal mászkál még pesten is. Arról nem is beszélve, hogy már egyszer bőrgombája is lett, amiért egy héten egyszer fürdik, mert keresztanyja erre nevelte. 18 éves fiuról van szó egyébként (külsöleg-agyilag 14).

Folytathatnám a felsorolást, hogy milyenek, persze ők szerintük én vagyok a hülye.

Sajnos a lakás miatt rájuk vagyok szorulva, de szerintem már elindultunk a lejtőn és el fog zavarni a lakásból, mehetek albérletbe.

Remélem addig lesz egy csajom, és azzal összeköltözöm. Persze azért is ugatna rendesen.

Azért valahogy sosem emelet szót, hogy nincsen senkim. Mert am van nemi életem, csak éppen nagyon titkolom előlük. Barátnőimet minden áron titkoltam előlük. És ők kajak azt hiszik, hogy ilyen kis félénk gci vagyok, akit a legalapabb csaj is becsicskit.

Első barátnőmet pl el akartam anno hivni a családhoz (9 honap után) és apám bevágta a hisztit, hogy MÁÁÁÁSHOZ se jár a nő...aztán mondott pár nonrep emberkét, akikhez am mindig jár a nöje...gondolom tök véletlenül sikerült ezeket a személyeket felhoznia példaként...

És most jön a sokkoló rész: két nap hiszti után elkezdik, hogy jöhet a csaj, én tanulok, ők meg majd beszélgetnek vele!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 voltam akkor.

Szóval kérdezem én. Miért nem elég semmi? Ha elköltöznék, és teljsen önálló lennék akkor megmondhatnám a magamét?

Tuti küldenék képeket nekik ahogy csajjal vagyok. Hogy basódjanak meg!

2015. febr. 9. 08:41
 71/122 anonim ***** válasza:
100%

"Hát én nem sok embert ismerek, akinek lenne saját lakása."

De azért ha kiállsz Budapesten egy átlagos utcába, és szétnézel, látsz egy csomó lakást. Hidd el, mindegyik valakié.

Ugyanez a helyzet a szép, intelligens, kívánatos nőkkel is.

2015. febr. 9. 18:51
 72/122 A kérdező kommentje:

ja, csak általában nem ilyen fiataloké...

akiket ismerek, és 25 éves kor alatt lett a nevükön lakás az egy személy van, de ő prostituált

meg még van két személy, akik kaptak lakást, de ebből az egyik azért, mert gyereket csináltak véletlenül és összeházasodtak és ezért kaptak lakást.

2015. febr. 9. 19:13
 73/122 A kérdező kommentje:

most hogy jönnek ide a szép nők?

Olyan amugy SOSEM fordul elő, hogy egy szép nő fos pasival legyen. Szal olan pasival, aki nem néz ki jól, és nem is gazdag, nem is hires, semmiben sem jó.

2015. febr. 9. 19:14
 74/122 anonim ***** válasza:
100%

"Hát én nem sok embert ismerek, akinek lenne saját lakása."

Hát babám, ez a lakás sem a tied. Nem saját erődből raktad össze, hanem alád rakták. Neked azért nincs "jó nőd", mert undorító a stílusod.

2015. febr. 9. 19:17
 75/122 A kérdező kommentje:

jaaaaj, szerintem a legjobb lenne, ha belemagyaráznátok, hogy nincs is nőm, mert a ti világképetekben az ilyen embernek nincsen nője :D

Vagy nem vállalja be most senki, hogy hazugnak nevezzen?

2015. febr. 9. 19:25
 76/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiéd a lakás. Nem te dolgoztál meg érte, hanem a feneked alá tolták. Egyre szánalmasabb, ahogy ezen vergődsz.

Hihetetlen megfelelési kényszered van, ami már szánalmas. Ha valakin látszik, hogy vidéki, az te vagy.

2015. febr. 9. 19:26
 77/122 A kérdező kommentje:

a nevemen van a lakás, ugyhogy kuss!

De amugy meg nem hiába hoztam fel a példát, hogy mások meg jó külsöt örökölnek a szüleiktől, és amiatt SOKKAL jobb nekik...őket mégse ocsárolja senki ezért.

PEDIG TOTÁL UGYANAZ!

2015. febr. 9. 19:26
 78/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, van-e nőd, vagy kamuzol egyvégtében. De ha van, akkor kérlek, küldd be a katolikusokhoz, mert szentté fogják avatni, amiért kibír téged.

Asszem a híd alatt aludnék, ha választási lehetőségként a "te lakásod" lenne az alternatíva.

2015. febr. 9. 19:27
 79/122 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak ha örökölt valaki egy jó külsőt, de gyenge jellem, akkor ugyanúgy magára marad ám, mint akinek lakása van, de önerőből még hajat mosni se képes.
2015. febr. 9. 19:28
 80/122 A kérdező kommentje:

te azt csak hiszed, hogy egyedül marad az aki szép.

aki szép annak ez már önmagában garantálja, hogy minig van valakije és olyan is, aki hosszabb távon vele akar lenni, pusztán a külseje miatt

2015. febr. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!