Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy 18 éves lány vagyok.

Anya mindig csinálja a cirkuszt (egyedül nevel minket apa nélkül).

hétvégente tudnánk csak barátommal együtt aludni de ha rákérdezek állandóan vagy az a válasza hát nem örülök neki vagy hát nem, nem kéne tanulnod?

Ezt csinálja a 9hónap alatt mióta barátommal együtt vagyunk...elakarok itthonról menni nem érzem jól magam....máskor meg állandóan flegmázik és ha mesélek neki mintha nem is hozzá beszélnék...(most fogok érettségizni a tanulásra sem tudok koncentrálni a fa*zságai miatt).

A helyemben ti mit tennétek (nem akarom szembeállítani a ténnyel mit gondolok mert egyszer abból csak nagyobb baj volt...

2015. jan. 9. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

1. ne hibàztasd anyukàd, mert nem tudsz tanulni. ha minden hetkoznap otthon vagy, akkor igenis tudnal.

beszelj vele, es amikor masnapra nem kell tanulni, vagy nem sokat, akkor jojjon at a baratod. ott marad pl nyolcig, meg lesz idod furodni, kicsit tanulni.

vagy suli utan menjetek el moziba, kis kikapcsolodas, utana meg haza.

nem hiszem, hogy 18evesen anyukad engedelyere kellene varnod.

mondd meg neki, hogy el tudod donteni mikor jo es mikor nem.. ha masnap 2tzt irsz, nyilvan nem mesz el. de ha csak hazi van a masnapra, elmehetsz siman vele, es ha 5-6fele haza ersz, meg mindig van idod.

szerintem allj ki magadert. mert biztos nem szivesen toleralja a baratod, hogy 18 evesen elfogadod ezt a csak hetvegei szabalyt..

nekem is ezt akarjak a szuleim, de mivel el tudom en is donteni, hogy mikor van idom a baratomra, ezert hetkoznap is talalkozunk.

eddig kb 80%os proba erettsegiket irok, van idom tanulni ugyis, ha 2-3 hetkoznap is talalkozunk, meg egy hetvegen

2015. jan. 10. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:

mkst olvastam, hogy csak hetvege tudtok talizni. akkor igerd meg neki, hogy vagy megtanulsz penteken hetfore, vagy a baratodnal is tanulsz!! nyilvan nem vegig:)

azzal meg hogy nem figyel rad oda. nem sok mimdent tudsz tenni:(

2015. jan. 10. 08:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Felajanlottam mar anyukamnak hetvegen egyutt tanulunk...de nem ment bele....en gulye meg nem merem megmondani a magamet meet csak eosszabb egyszer mar taasztaltam.

Nem tudom mit tegyek

2015. jan. 10. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok túl kemény, de a "hát nem örülök neki", az számomra gyakorlatilag beleegyezés. Nem kell anyukádnak örülnie, elég, ha te örülsz. :-)))

Szóval erre rávágnám, hogy OK, akkor megbeszéltük, tehát náluk alszom.

De ha nem akarsz konfrontálódni, akkor keressetek egy egyedülálló ismerőst, aki kölcsönadná a lakását egy délutánra. És akkor otthon délutáni randit jelentenél be, és így tudnál szerelmeskedni a pároddal. Vannak, akik panzióban vesznek ki szobát ilyenkor, tehát így oldják meg (igaz, ez csak nagyvárosban oldható meg és pénzkérdés is).

2015. jan. 10. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
nézd, még 5 hónap érettségiig, aztán már nem cseszegethet, hogy nyáron is tanuljál... mész vhova egyetemre? másik városba?
2015. jan. 10. 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
nem megyek még....dolgozni megyek és ha lesz elégpénzem akkor elképzelhet hogy tovább tanulok...bocsi a kési válaszért:)
2015. jan. 16. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
egyébként nyáron elküldött dolgozni akkor meg azért tiltott el a páromtól mert nem találtam munkát.... csak én hülye vagyok mert kerülöm a vitát és inkább anyámra hallgatok -.-
2015. jan. 16. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!