Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki unja már ezeket a kötelező...

Ki unja már ezeket a kötelező zabálásokat különféle egy évben egyszer látott rokonoknál? Én igen! (:

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 11:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Irigylem a válaszolókat, hogy "ha nem akarsz ne menj / ne egyél" :D

Nálunk is sokáig ez ment. Nem volt kérdés, hogy megyünk-e, elrángattak. Az se volt kérdés, hogy eszek-e, le lett téve elém a kaja, és ha nem ettem meg, akkor kiabálás.

Szóval kérdező... Én is utáltam! :D

2014. dec. 27. 21:27
 22/28 anonim ***** válasza:
#20: kötelező elmennem, mert megharagudnak. Én nem, de a szüleim nagy igényt tartanak az ajándékaikra. Igaz, a hátuk mögött nem árad így a szeretet.
2014. dec. 28. 13:17
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

"Bárkivel előfordulhat, hogy elhunynak a rokonok, vagy elkerülnek a világ minden pontjára és nem tartják a kapcsolatot. "

de az mi a francos talicskának ír véleményt egy ilyen kérdéshez és osztja az észt, amikor fogalma nincs arról sem, hogy mi az a rokonlátogatás? XD

2014. dec. 28. 13:22
 24/28 anonim ***** válasza:
23: szerintem egy ilyen válasz sem érkezett, mindenki arról írt, hogy vagy megtömik az idióta rokonai, mint a libát, vagy normális rokonokhoz megy látogatóba, ahol azt és annyit eszik, amennyit akar. Senki nem írta azt, hogy nincs egy darab rokonom se, de ha lenne, akkor ez meg az lenne. Én azt a mondatot csak arra írtam, hogy volt egy válaszoló, aki szerint itt kockák írogatnak, akiknek nincs rokonuk (mert kockák, és ugye igen nagy az összefüggés a kettő közt), és fiktív válaszokat adnak.
2014. dec. 28. 14:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy e tekintetben (is) ahány ház, annyi szokás. Nem is olyan régen még nem volt ilyen táplálékbőség, és bizony csakis ünnepekkor, vagy halotti torok alkalmával tettek ki magukért a vendéglátók, és bizony, megszólták azt, aki nem evett. Így tehát vidéken még tartja magát ez a szokás, nagyobb városokban, ahol több a magevő, meg a vega, vagy egyéb, tudatos táplálkozó, ott kevésbé. Ezért nem kell megszólni senkit.
2014. dec. 28. 15:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Magára azt erőlteti amit akar. De rám ne.
2014. dec. 28. 19:30
 27/28 anonim válasza:
Zabálni jó :P
2015. jan. 1. 17:52
 28/28 Mandy1408 ***** válasza:

Igen, nehéz ilyenkor gyereknek lenni. Jó, mert kapsz ajándékot, és rossz, mert rokonokhoz kell menni kötelező jelleggel (engem még felnőtt fejjel is próbáltak kényszeríteni), meg jópofizni kell válogatás nélkül mindenkivel, vagyis "viselkedni".

Felnőtt fejjel már csak azokat kell elviselni, akiket te magad hajlandó vagy.

Ha nem is nyomják le a torkodon némi érzelmi zsarolással az ételt, akkor az van, hogy annyi sok jó kaja van, és bár nem fér beléd, tudod, hogy máskor milyen jól jönne és megpróbálsz betárazni és ettől leszel rosszul.

Erőszakos bunkó rokonok esetében nyugodtan be lehet játszani, hogy telezabálod magad, majd jól kihányod eléjük a menüt. :) Tán így egy életre megtanulják a leckét.

2015. jan. 7. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!