Ki unja már ezeket a kötelező zabálásokat különféle egy évben egyszer látott rokonoknál? Én igen! (:
Irigylem a válaszolókat, hogy "ha nem akarsz ne menj / ne egyél" :D
Nálunk is sokáig ez ment. Nem volt kérdés, hogy megyünk-e, elrángattak. Az se volt kérdés, hogy eszek-e, le lett téve elém a kaja, és ha nem ettem meg, akkor kiabálás.
Szóval kérdező... Én is utáltam! :D
"Bárkivel előfordulhat, hogy elhunynak a rokonok, vagy elkerülnek a világ minden pontjára és nem tartják a kapcsolatot. "
de az mi a francos talicskának ír véleményt egy ilyen kérdéshez és osztja az észt, amikor fogalma nincs arról sem, hogy mi az a rokonlátogatás? XD
Igen, nehéz ilyenkor gyereknek lenni. Jó, mert kapsz ajándékot, és rossz, mert rokonokhoz kell menni kötelező jelleggel (engem még felnőtt fejjel is próbáltak kényszeríteni), meg jópofizni kell válogatás nélkül mindenkivel, vagyis "viselkedni".
Felnőtt fejjel már csak azokat kell elviselni, akiket te magad hajlandó vagy.
Ha nem is nyomják le a torkodon némi érzelmi zsarolással az ételt, akkor az van, hogy annyi sok jó kaja van, és bár nem fér beléd, tudod, hogy máskor milyen jól jönne és megpróbálsz betárazni és ettől leszel rosszul.
Erőszakos bunkó rokonok esetében nyugodtan be lehet játszani, hogy telezabálod magad, majd jól kihányod eléjük a menüt. :) Tán így egy életre megtanulják a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!