Zavar, hogy a sógornőm lánya terhes. Mit tegyek?
Nemrég volt egy abortuszom, nem akartam a babát. Tegnap megtudtam, hogy a sógornőm 19 éves lánya megint terhes (2 éves az első babája) és nagyon dühös vagyok. Ráadásul nem is tervezték a babát.
Miért érzek így?

Szóval 16 évesen terhes lett, és 19 éves korára csinált mégegyet?
Hacsak nincs már férje, akkor idióta szegény.

Nem tudom megérteni a problémádat.
Te nem szereted a gyerekeket, nem akartad a tiedet. Pont.
Akkor mi a probléma?!
Mondjuk azzal sem értek egyet, hogy 19 évesen bevállalja a 2. babát szr körülmények között. (Bár jó kérdés, hogy mint jelent a rossz..lehet, hogy simán megoldható.) De ez ugye már más tészta.

Nem rá vagy dühös hanem magadra (tudat alatt) amiért te nem tartottad meg... Most az a problémád, hogy szembesültél azzal, hogy ilyen körülmények között is megtarthattad volna.
1. Ez nem biztos, hogy jó ötlet lett volna... Kitudja milyen körülmények között él/élnek az Ő gyerekei is.
2. Érthető, hogy te nem akartad/tudtad megtartani.
3. Kicsit, fura és nem túl szimpatikus, hogy ennyire mások dolgával törődsz és ítélkezel
.

:-) ez jó. Te inkább kikapartattad magadból, mert félsz a szüléstől (ki nem fél?) és nincs türelmed a gyerekekhez (más gyerekéhez nekem sincs..), most meg szétb..z az ideg, mert van, akinek ezek nem indokok az abortuszra, ha egyébként minden adott a gyerekvállaláshoz?
Hogy miért vagy dühöst azt nem értem??? Csak talán nem magadra vagy ideges?? :-)
Azt javaslom törődj a magad dolgával, mindenkinek megvan a saját nyomora, hidd el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!