Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Zavar, hogy a sógornőm lánya...

Zavar, hogy a sógornőm lánya terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy abortuszom, nem akartam a babát. Tegnap megtudtam, hogy a sógornőm 19 éves lánya megint terhes (2 éves az első babája) és nagyon dühös vagyok. Ráadásul nem is tervezték a babát.

Miért érzek így?

2014. dec. 21. 19:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Nos, ő meg nem fél a szüléstől és szereti a gyerekeket, az anyagiakat meg majd megoldja. Szerintem tudatosítsd, hogy semmi közöd a magánéletéhez.
2014. dec. 21. 19:53
 12/32 anonim ***** válasza:
53%

Szóval 16 évesen terhes lett, és 19 éves korára csinált mégegyet?

Hacsak nincs már férje, akkor idióta szegény.

2014. dec. 21. 19:54
 13/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom megérteni a problémádat.

Te nem szereted a gyerekeket, nem akartad a tiedet. Pont.

Akkor mi a probléma?!

Mondjuk azzal sem értek egyet, hogy 19 évesen bevállalja a 2. babát szr körülmények között. (Bár jó kérdés, hogy mint jelent a rossz..lehet, hogy simán megoldható.) De ez ugye már más tészta.

2014. dec. 21. 19:59
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

Nem rá vagy dühös hanem magadra (tudat alatt) amiért te nem tartottad meg... Most az a problémád, hogy szembesültél azzal, hogy ilyen körülmények között is megtarthattad volna.

1. Ez nem biztos, hogy jó ötlet lett volna... Kitudja milyen körülmények között él/élnek az Ő gyerekei is.

2. Érthető, hogy te nem akartad/tudtad megtartani.

3. Kicsit, fura és nem túl szimpatikus, hogy ennyire mások dolgával törődsz és ítélkezel

.

2014. dec. 21. 20:00
 15/32 anonim válasza:
31%
Egyszerű a válasz, bolond vagy csak sajnos nincs ahová bezárjanak meg ,már nem is igazán foglalkoznak az ilyen dilettáns figurákkal.
2014. dec. 21. 20:02
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz tenni semmit. Az ő èlet. Úgy cseszi el ahogy akarja. Te meg elcseszheted a sajátodat. Hát nem király?
2014. dec. 21. 20:13
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem értelek. Te megölted a sajátod, akit nem akartál, tőle meg sajnálod az övét, akit szeretettel vár?
2014. dec. 21. 20:16
 18/32 anonim ***** válasza:
61%

:-) ez jó. Te inkább kikapartattad magadból, mert félsz a szüléstől (ki nem fél?) és nincs türelmed a gyerekekhez (más gyerekéhez nekem sincs..), most meg szétb..z az ideg, mert van, akinek ezek nem indokok az abortuszra, ha egyébként minden adott a gyerekvállaláshoz?

Hogy miért vagy dühöst azt nem értem??? Csak talán nem magadra vagy ideges?? :-)

Azt javaslom törődj a magad dolgával, mindenkinek megvan a saját nyomora, hidd el.

2014. dec. 21. 20:26
 19/32 anonim ***** válasza:
38%
Úgy bírom, hogy most mindenki jön azzal, hogy "megölte a gyerekét", máskor meg 60 válaszból 58 az, hogy vetesse el, mert hülyék azok, akik fiatalon szülnek, stb.Gyönyörűek vagytok.
2014. dec. 21. 20:59
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Ha irigy vagy egy 19 éves lánykára, aki a második kölykét pottyantja, nem vagy normális.
2014. dec. 21. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!