Zavar, hogy a sógornőm lánya terhes. Mit tegyek?
Nemrég volt egy abortuszom, nem akartam a babát. Tegnap megtudtam, hogy a sógornőm 19 éves lánya megint terhes (2 éves az első babája) és nagyon dühös vagyok. Ráadásul nem is tervezték a babát.
Miért érzek így?
?????
Még ha próbálkoznál a babával, de nem sikerülne, akkor megérteném, de így mi a fene bajod van???
Jó kérdés.
Miért vetetted el? Ha pl. anyagi okokból és a másik lány szegényebb körülmények közé is bevállalja, akkor eredhet ebből a dühöd...
Nem akartad a babát, mástól meg irigyled?
Mivel csak annyit ismerek a történetből, amit itt leírtál, inkább nem mondom, hogy így mi jön le nekem.
Megölted a babádat és másra haragszol, mert ő nem teszi ezt?
Pszichiáterre gondoltál már?
Ne foglalkozz vele. Az is az ő dolga, hogy 16 évesen terherbe esett, és az is a te dolgod, hogy te felnőttként úgy döntöttél, elveteted a sajátodat.
Valószínűleg azért érzel így, mert versengő és irigy ember vagy és ambivalnes érzéseid vannak az anyasággal és a nőiséggel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!