Holgyek, mi a velemenyetek az ilyen nagycsaladrol?
A nevedben a 85 a születési évedre utal??? Mert ha igen, akkor ennyi idősen már több eszed is lehetne.
"tok jo, mert pl a kis gyerekere tudnak a nagyszulok nezni, akik, amugyis mindig foznek, es ahol jollakik 5 ember ot 7 is jol fog."
"megsem kene mindenen kozoskodni (erre lenne pl a sajat huto mindenki lakreszeben)"
Már ez a 2 mondat üti egymást...Ha mindenkinek van külön hűtője, nem kell közösködni, akkor mindenki eszi a saját kajáját. És nem azt, amit a nagyszülők főznek, ki tudja miből, mert a nyugdíjukat már elköltötted a ház fenntartására.
Anyám, nővérem és nagyanyám együtt élnek, férjjel, gyerekekkel. Négy generáció, a legkisebb 3 éves, a legidősebb 83. Hát, jó hazamenni, de egy hét után én már kivagyok, hogy nincs egy csöndes, magányos órám, mert mindig van ott valaki. Szép ez jó ez, de nem mindenkinek való.
Ha ez az álmod kérdező, akkor vágj bele, és alakíts ki egy ilyen életet. Csak azt nem feledd ki a számításból, hogy ez csak a te elképzelésed, és ha együtt laksz majd 5-8 emberrel, mindnek meglesz a maga elképzelése, amit illik tiszteletben tartani. Szóval szép elgondolás, de a gyakorlat igen sok alkalmazkodást és kompromisszumot kíván. Talán valami olaszos nőt kéne keresned, ők ilyen típusok, ott nagy a zsivaj, nyüzsi, nem új nekik a szitu. Sok sikert!
You are stupid!
Vagy pedig kamuzol, és eteted a népet a szövegeddel...
Te eldöntötted, hogy eladnás a szüleid, nagyszüleid házát és abból vennél egy nagyot. Miből gondolod, hogy ezt ők is szeretnék? Lehet öregségükre nyugalmat akarnak, nem zsivajt maguk körül. Meg hogy majd ők úgyis főznek....na persze, gondolom minden vágyuk az, hogy 7-8 emberre főzzenek. Meg gyerekekre vigyázzanak. Ők már felnevelték a sajátjaikat nem?
Ja, és főzzenek, de kaját mindenki a saját hűtőben tartana:) és te mit adnál ezért az ellátásért cserébe? mert erről eddig nem esett szó...
Ha ilyen vágyaid vannak, valósítsd meg önerőből. Keress annyit, hogy magad mellett tarthasd az egész családot, és gondoskodj róluk. Ne ingyenszakács, cseléd kelljen.
Nem olvastam végig, de már itt kiaakadtam: "eladnam a nagyszulok, szulok hazat,"
Na ne mond! Másét adnád el?? Gratula.
A kérdésedre válaszolva: nemes egyszerűséggel menekülnél egy ilyen szitu elől.
Hát előbb dőlnék a kardomba. Van.
Laktam anyóssal. Hiába szeretem, egy élmény volt végre saját otthonban lenni.
Külön bejáratú kislakásokkal talán belemennek.
De valószínűleg a következő lenne:
Anyós nincs az az isten hogy elköltözzön falura. Anyám és anyósom kinyirnák egymást. Vagy anyám és én. Vagy anyós és én. Nem jó ha több nő együtt él.
olyan ez, mint egy ötödikes fogalmazása arról, hogyan képzeli el a jövőt...
de egy ötödikesbe ennél több ész és realitás szorult.
Hű, miután elolvastam a kérdést, arra jutottam, hogy nem lehetsz több 12 évesnél, és abszolút nem a valóságban élsz. Ha tényleg ilyen kisgyerek vagy, akkor megértelek...nagy álmok, illúziók és majd rájössz 10 év múlva hogyan működik a világ, a valóság.
Viszont ha idősebb vagy, akkor ajánlom, hogy ideje felnőnöd és nem álmokat kergetned. Nézz körül a világban, bár először az országban kellene, és megérted a válaszok többségét. Ha a vőlegényem előállna egy ilyen ötlettel, hisztérikus röhögőgörcsöt kapnék és vinném az orvoshoz, hogy beteg. :D Kérdező, nagyon álomvilágban élsz..és nem elég hogy te álmodozol, de még a szüleid, nagyszüleid is bevonod ebbe. :D Ők mit szóltak a nagy terveidhez? Megnézném az arcukat, amikor előadod nekik a komoly terveid...de szerintem nem sokáig tudják végighallgatni majd fapofával..:DD
Egy: English - nem írjuk kis betűvel.
Kettő: no way - nem szimplán 'word', ahogy te írod, hanem phrase.
Három: te aztán tudod osztani mások pénzét, erre senki nem lesz vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!