Többször jártam már úgy,hogy rokonok olyasmit mondtak nekem,amivel nem értettem egyet,mégse szóltam semmit,mert 100%-ban biztos voltam abban,hogy csak vita és/vagy sértődés lenne belőle.
Ti ilyen esetben elmondjátok a véleményetek vagy annyiban hagyjátok?
Mikor milyen kedvem van, de általában nem mondok semmit.
2014. ápr. 12. 17:34
2/11 anonim válasza:
A legtöbb esetben nem szólnék, kivéve, a a megjegyzés rám, a családomra, vagy egyéb privát dolgomra vonatkozna.
Abban az esetben közölném, hogy nekem más a véleményem. Ha megsértödik az illetö, az nem érdekel, veszekedésbe viszont nem mennék bele, hanem megjegyezném, hogy részemröl lezára a téma.
2014. ápr. 12. 17:35
3/11 anonim válasza:
2-es már leírta amit mondhatnék.
2014. ápr. 12. 17:39
4/11 anonim válasza:
,,Mosolyogj,halgass,érts egyet,aztán csináld azt,amit amúgy is k .rvára csinálni akartál!´´ (Robert Downey Jr.)
2014. ápr. 12. 17:42
5/11 anonim válasza:
Kb. 5 evvel ezelottig megmondtam mindig, mit gondolok. De azota mar rajottem, h felesleges belemenni ilyen dolgokba. Ugy sem biztos, h meg tudom gyozni az igazamrol, csak magamat bosszantom. Nem megyek mar bele vitakba, inkabb megorzom a sajat nyugalmamat es lecarom mit gondolnak masok. Nekem attol se tobb, se kevesebb.
2014. ápr. 12. 17:43
6/11 anonim válasza:
Már nem mondom. Mert én is visszakaptam a bántást, ami nagyon nem esett jól.
2014. ápr. 12. 17:59
7/11 anonim válasza:
Ne mondj semmit, hamarabb szabadulsz.
2014. ápr. 12. 18:31
8/11 anonim válasza:
Amennyiben kapok egy sértő,bántó megjegyzést,ami rám vonatkozik,vagy olyan személyre,akit szeretek,azért fűzök hozzá valamilyen megjegyzést,de nem megyek ennél tovább.Nem éri meg.
2014. ápr. 12. 18:35
9/11 anonim válasza:
Én ezt úgy ismerem: mondj igent, előbb szabadulsz.
2014. ápr. 12. 18:35
10/11 anonim válasza:
Egy ideig próbálkoztam, de rájöttem, hogy "süket" feleknek halál felesleges magyarázni, mert tényleg max. vita lesz belőle.
A legokosabb semmit sem reagálni az ész osztásokra, max. hümmögj valami semlegeset, ha nem hagynak, és szép csendben csinálj mindent úgy, ahogy neked megfelel. Persze ha ez akkor is érvényes, ha mások tesznek olyasmit a családban, amivel nem értesz egyet. Tanácskérés az egyetlen kivétel, akkor esetleg van értelme megszólalni, de többnyire akkor sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!