Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Holgyek, mi a velemenyetek az...

Holgyek, mi a velemenyetek az ilyen nagycsaladrol?

Figyelt kérdés
A legfontosabb, hogy imadom a nagyhazakat. Az hogy MO. Hol van az lenyegtelen. Na a csaladmodellem a kovetkezo lenne. Mikor nosulni akarok, akkor en leszek a flexibilis (vagyis koltozok, akar bekese akar vasba is) de nagyhazban szeretnek elni, mert szeretem h sok emberrel elek egyutt (kolis hagyatek) epiteni egy legalabb 1000 negyzetmeteres hazat, amiben tobb generacio lakik egyutt, peldaul a szulok meg akar a nagyszulok is. A haz ugy lenne kialakitva, hogy mindenkinek lenne a hazonbelul egy kis lakasa kis fozofulkevel, hutovel... Meg lenne egy nagy hatalmas kozos konyha, ebedlo, nappali, huto. Pl az idosek a lepcsok miatt a foldszinten laknanak, mi meg az elson. A fentartas meg ugy lenne, hogy a nagyszulok nyugdijjat forditanank ra, meg persze mi is fizetnenk be, de igy jobban megoszlik meg zoldnergiat is epitenenk a hazba. Szerintem ez tok jo, mert pl a kis gyerekere tudnak a nagyszulok nezni, akik, amugyis mindig foznek, es ahol jollakik 5 ember ot 7 is jol fog. Mindig egyutt lennea csalad, de megsem kene mindenen kozoskodni (erre lenne pl a sajat huto mindenki lakreszeben).

2014. dec. 10. 21:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
A jóisten mentsen meg egy ilyen férfitól. A nagy ház jöhet, bár remélem tudod, hogy arra elő is kell teremtened a pénzt, nem elég, ha anyádék nyugdíjából fenntartatod... Én imádom a szüleimet, de egy felnőtt ember ne éljen az anyjáékkal, mert nem egészséges. Régen is csak azért tették, mert nem volt másra pénz, most is leginkább ezért él együtt több generáció. És gyereket is max. egyet szeretnék, de még lehet, ezzel is sokat mondtam. Szóval uram, az a véleményem, hogy no way.
2014. dec. 10. 21:43
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszeru olyan munka kell pl amihez nem kell fizikalisan ott lenni" Egyszerű? Uhh, nagyon naiv vagy, ne haragudj... Van valami szakmád? Értesz valamihez? Most mit dolgozol?

Rá fogsz jönni hamarosan, hogy ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy te gondolod. Arra is gondolj, hogy a szüleidnek, nagyszüleidnek nem biztos, hogy az minden vágyuk, hogy te eladd a házukat, és egymás seggében éljenek. Lehet, hogy ők a saját életüket szeretnék élni. A leendő feleségedről nem is beszélve.

2014. dec. 10. 21:45
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

ja és ha nagyszülök pénze elmegy gyogyszere, saját kajára,

egy ekkora ház rezsije, több éjel nappal müködő hűtö, a mosogép ami szintén folyton járna iszonyatos költség saját kiadásokra nem jutna

2014. dec. 10. 21:52
 14/48 A kérdező kommentje:
11-es. Eloszor is Istent nem irjuk kis i-vel. Ketto, if u think about yourself that u r very proffesional in english with the 'no way' word whisch u used for concluded the sentence we can carry on the small tlk in english. It's up to u only by the way.
2014. dec. 10. 22:04
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nekem ilyennel jönne egy pasi, kiröhögném.

Amúgy milyen kis cuki vagy! Már el is adnád anyádék meg nagyanyádék házát a fejük felől, már el is költenéd az ő pénzüket, már be is osztottad őket a házicseléd szerepre. Mit szóltak amikor ezt előadtad nekik?

Bár őszintén, ha tippelnem kéne azt mondanám 12nél nem vagy idősebb. Szóval menj aludni, holnap iskola!

2014. dec. 10. 22:05
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

A válaszoddal nem hazudtoltad meg a rólad kialakult képet... Az ötleted merő álmodozás. Vagy már a saját tőkéd a bankban figyel? :)

Kíváncsi lennék azokra a közép és időskorú szülőkre és nagyszülőkre is, akik az ötletedet hallva majd azt mondják: ez az fiacskám, már hirdetjük is megfele életünk munkájának gyümölcsét, ahová az összes emlékünk köt, csak mert te ezt ilyen jól kitaláltad.

De befejezem, keress először egy jó kis állást, ismerd meg a magyar valóságot és kivánom, hogy találj magadnak egy nősülésre alkalmas hajadont! :D Ha elfogadod a tanácsom, minél fiatalabbat, aki még hisz a mesékben, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok...

(31/N, kétgyerekes már saaaajnos nem hajadon)

Bearanyoztad az estémet! :D :D :D

2014. dec. 10. 22:06
 17/48 anonim ***** válasza:
95%
Off: amikor kezdem azt hinni, kevés a jó humorú ember kicsiny hazánkban, csak egy ilyen kérdés kell és a válaszoktól jó kedvem lesz. Szuperek vagytok! :)
2014. dec. 10. 22:13
 18/48 anonim ***** válasza:
93%
sprechen englisch erstaunlich
2014. dec. 10. 22:30
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék a szülei mit szólnának ahhoz, ha eladná a fejük felől a lakást és bejelentené mától együtt fognak élni mint egy bibliai nagy család....
2014. dec. 10. 22:33
 20/48 anonim ***** válasza:
89%
11-es vagyok. Mivel ateista vagyok, így én leírom istent kis i-vel. Főleg, mivel csak ilyen értelemben használom, illetve káromkodásnál esetleg. Kettő: elég jó vagyok angolból, de a 'proffesional' és a 'whisch' szavak eddig számomra ismeretlenek voltak. De egy ilyen magasan képzett embertől, mint te, minden nap tanulhat az ember valamit, főleg, ha ilyen világmegváltó gondolatokkal együtt adja át a tudását, ahogy te tetted ma este. Hálás vagyok érte neked!
2014. dec. 10. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!