Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A gyermekünk keresztszülei az én unokatestvérem és a férje lettek, a férje folyamatosan hazugságokkal tömi a nagymamám fejét. Unokatesóm szerintem ezekről nem tud, hozzá kell tenni hogy unokatesóm szülei, (apum testvére) azt mondogatják neki, hogy miért nem talált ő is ilyen férfit, olyat, amilyen az én párom. Az ő párja nem dolgozik, és nem is akar, ezt ő reklámozza, hogy majd az asszony dolgozik, neki minek akkor? Akármikor jöttek a gyerekhez, mindig vissza hallottam nagyitól, hogy azt mondta neki a férj hogy csak 600ftom van a hónapra, ezt hónap elején.. Ilyenről szó sem volt, ha így lenne sem mondtam volna. Ez is abból kerekedett ki, hogy indultunk haza, hogy csinálom a vacsit, és ha itt maradunk, estére se lesz kész, ô erre azt mondta vegyünk 2 pizzaszeletet, darabja 300ft, hagyjam a főzést. Én erre annyit mondtam, hogy 600ból én összerittyentek egy vacsit. Ebből jött az hogy nekem ennyi pénzem van a hónapra. Most pl azzal ment, hogy mikor jöttek a gyereknek a névnapjára semmivel nem kínáltuk meg őket, pedig volt 2féle üdítő, energia ital, sütemény, rágcsálni való. Főztem levest is, egy tartalmasabbat. Csak bánt a dolog, mert mindig olyan szeretettel várjuk őket, és utána mindig visszahallok olyan dolgokat, amik még téma szintjén sem voltak. Ez ellen lehet valamit tenni, vagy csak engedjem el a fülem mellett? Mert idegeskedni nem fogok ilyeneken, mert nem a valóságot tükrözi. Két megtakarításunk van, ami egy közmunkásfizetésnek felel meg, annyi megy havonta ki, de még így is megélünk bőven. Nemtudom honnan szedi ezeket, csak egy picit fura.
2014. nov. 20. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, minek törődsz egyáltalán azzal hogy mit mond, és miért nekik akarsz megfelelni?
2014. nov. 20. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem egyszerűen csak fura, foglalkoztat, hogy miért csinálhatja, az hogy más mit gondol, nem zavar, mert tudom az igazat, és hogy ezeknek nulla a valóságtartalma. SNagyi is tudja hogy nem így van..
2014. nov. 20. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Valami miatt irigy. Akkor szoktak meggajdulni a nők.
2014. nov. 20. 11:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Félreértés lehet, a férje csinálja ezt.
2014. nov. 20. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Unokatesóm a nő.
2014. nov. 20. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ülj le a nagymamával, és az unokatesóddal beszélgetni. Gondolom a felesége is tud arról, hogy a férje mikot mit hord össze neki. A pasival meg beszélgessen el a felesége. Mondjuk jól beleválasztott, egy munkakrülő lúz.rt. Talán frusztrákt a fazon kissé, ez nem lehet? Egyébként meg szerintem ne foglalkozz a dologgal, emiatt tényleg kár idegesíteni magad. Egyszer próbáld tisztázni miért viselkedik így a hátatok mögött, és veletek, ha lehet ok, ha nem, akkor nem. Ennyi.
2014. nov. 20. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!