Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi fújtuk fel nagyon?

Mi fújtuk fel nagyon?

Figyelt kérdés
Húgomék látogatóban voltak ma délelôtt. A pasija olyat szellentett a szobában, hogy nem lehetett megmaradni. A párom ràszólt, hogy ezt nem kellene de beleröhögött a képünkbe. Nálunk ez nem szokás, direktbe mi sem szoktunk bent,hanem a mosdóban. Ezt tudják, hogy harap rá a férjem. Erre erélyesebben mondta, hogy olyan mint egy 5 éves. Megsértôdtek és elviharzottak. Szerintük nekünk kellene bocsánatot kérni, mert a párom puffogott és megsértette...
2014. szept. 27. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez esetben a pasi volt bunkó természetesen, és én is szóltam volna neki. Kár, hogy a húgod ezt nem látja be, így nehéz lesz békülni. :( De így nézve tényleg nem ti fújjátok fel a helyzetet.
2014. szept. 27. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bunkók vannak...soha sem gondoltam volna, hogy van olyan ember, akinek magyarázni, vagy mondani kell, hogy ez illetlenség. Jó nagy tapló került a rokonságba, majd ne felejtsétek el neki előre elküldeni egy levélben az alapvető társadalmi viselkedési szabályok leírását, pl. ne böfögjön hangosan az asztalnál, ne sz..jon a szoba közepére, ne a kerti bokrokat hugyozza oldalba, ha épp egy grillezésen jön rá a szükség, hanem van wc stb.
2014. szept. 28. 06:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A párodnak igaza van. Tisztára mint egy neveletlen 5 éves óvodás. Már régen rossz, ha egy felnőtt embernek magyarázni kell, hogy vendégségben nem fingadozunk. De az ilyeneknek kár magyarázni akármit is, mert úgysem értik meg. Az ő agyához/IQ-jához kell mérni, neki ez vicces, mert ilyen szinten van.
2014. szept. 28. 15:25
 14/14 anonim válasza:
0%
Szerintem nem feltetlenul volt direkt...sot. Elkacaraszhattatok volna ti is vele. Gondolom zavarba jott, es elakarts intezni ezt a kis kellemetlenseget nevetessel. Most ne mond hogy neked ilyen nem fordulhat elo. Meg lenniekellene veletek olyan jo kapcsolwtba, ha msr a hugod parja, hogy nem fujjatok fel es nem kell a bocsanat. Most 'idegeneknel' vagy alig ismerteknel nyilvan bocsanatot ker de 'csaladiasabb' korbe mi is csak nevetunk egyet az ilyenen vagy eszre sem vesszuk. Nem s vilsg dol ossze...
2014. szept. 29. 22:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!