Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet egy ilyen családi...

Hogy lehet egy ilyen családi botrányt megoldani? Az egész család gyűlöl engem meg a fiamat. Mi tényleg ennyire gyűlölhetőek vagyunk emiatt? (a többi hosszabban lent)

Figyelt kérdés
A botrányt a fiam okozta, de én nem haragszom rá. Én vagyok az egyetlen, aki mellette áll, és még szereti, engem csak ezért utáltak meg. Szegény fiamnak nincs apja, egyedül neveltem. Az egész konfliktus a család nagy kedvencével, az unokabátyámmal kezdődött. Ő állandóan a középpontban állt minden családi eseményen, ha ő hangosan, az undorító humorával elkezdte ontani magából az ostobaságokat, mindenki nevetett, csodálta, bálványozta, és másról nem is lehetett beszélni, lehetetlen volt érvényesülni mellette. Állandóan leissza magát, és akkor még hangosabb, gusztustalanabb, és a hasonló stílusú rokonok, barátok partnerek ebben mindig. Én egyszer udvariasan megkértem őket, hogy lehetőleg az ilyet mellőzzék, mert mi finomabb modorúak vagyunk, és nem olyan nevelést kaptunk, ahol az ilyen viselkedés elfogadható. Már ekkor is megharagudtak rám, de viszonylag hamar el is felejtették. A fiam úgy kerül a képbe, hogy elkövetett egy olyan dolgot, ami normális körülmények között tényleg megbocsáthatatlan lenne, de ha jobban belegondolok, inkább sajnálom érte. A fiam 19 éves, mindent elmond nekem, megosztja velem az érzéseit, bajait. A nyár végén leült velem beszélgetni, mondta, hogy nagyon komoly dologról van szó, és már 3 éve magában tartja, de nem bírja tovább. Teljesen megdöbbentem, mikor azt mondta, hogy halálosan szerelmes az unokabátyám feleségébe, és hogy már két hónapja viszonyt folytatnak. Én először kiabáltam vele, hogy ezt hogy képzeli, de utána elmondta, hogy annak a szegény nőnek a férje állandóan részeg, agresszív, és veri is. Én mindig láttam, hogy szomorú és kedvetlen a férje mellett, de eddig azt hittem, hogy csak ő is unja azt a visszataszító, hangos modorát. És egyáltalán nem illik a férjéhez, ő egy csinos, vékony, kedves, csendes, nagyon aranyos nő, a férje meg, ezek szerint kiderült, hogy nem csak egy tahó, hanem egy agresszív barom is, és ezzel az unokabátyám teljesen leírta magát előttem, és a fiamat támogatom, mondjuk tényleg nem a leghelyesebb, amit tett. Azért mondta el ezt nekem, mert a nagybátyám neje megmondta otthon, hogy a fiamat szereti, és nem bír tovább egy ilyen emberrel élni, a férje meg kidobta, és a fiam azt szeretné, ha ideiglenesen nálunk aludhatna-e. Én megengedtem, de az egész család ellenünk fordult, megmondta az egész rokonság, hogy minket többet látni se akarnak, és minden családi ünnepségről ki vagyunk tiltva, a fiam meg egy senkiházi, börtönbe való, és ha nekem lenne lelkiismeretem, kidobnám.

2014. szept. 27. 17:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
A leírásod alapján nem látom értelmét, hogy békülni próbálj a családoddal. Akik egy alkoholista, undorító, nőverő férfit bálványoznak, azoknak az értékrendje nem olyan, hogy össze akarnék járni velük, mégha rokonaim is. A pasival meg pláne. Keress inkább barátokat, azokat megválogathatod, szemben ugye a rokonaiddal.
2014. szept. 27. 20:11
 22/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem egyszerű a dolog. A rokonokat elfelejtheted, talán nem is a kár. A fiadnak ne akard megmondani, hogy mit tegyen, és mit ne, már ő is felnőtt, de azért próbáld racionálisabb irányba terelni.
2014. szept. 27. 20:37
 23/33 anonim ***** válasza:
82%
mostantól majd henceghet az a vadbarom a családi összejöveteleken, hogy egy tapasztalatlan gyerek többet tud nyújtani a feleségének, mint ő maga a nagy pofájával :D
2014. szept. 27. 21:02
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
Én csak azt nem értem, hogy miért zavar az, ha megszakad ezzel a családdal a kapcsolatod? Miért akarod mindenáron megmenteni? Egy olyan embert bálványoznak, aki veri a feleségét és ez szerintem mélyen elítélendő, az ilyen embereket ki kéne közösíteni, nemhogy még bálványozni. Te komolyan ezekhez akarsz tartozni? Inkább örülnél, hogy végre megszabadulsz tőlük. A nőről meg az a véleményem, hogy össze van törve lelkileg és abba kapaszkodik, amibe csak tud. Nem kéne elítélni ezért. Fogalmad sincs, hogy az ilyen szintű terror mennyire tönkre tud tenni egy embert. Szerintem inkább segíteni kéne neki, mert nagyon kétségbe lehet esve. Ettől a családtól meg sürgősen el kéne határolódni, mert csak lehúznak.
2014. szept. 27. 21:22
 25/33 anonim ***** válasza:
55%
Örülj, hogy nàlatok csak ennyi probléma van... Nálunk az exem jött össze a fiammal...
2014. szept. 28. 06:42
 26/33 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó! Te nyertél!
2014. szept. 28. 08:34
 27/33 anonim ***** válasza:
9%
De undorító. 46 éves és egy 19 éves. Pffújjj
2014. szept. 28. 09:27
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

a családodat felejtsd el. ha ezek után azt akarod hogy közöd legyen hozzájuk, majdnem ugyanolyan idióta vagy, mint a drága unokabátyád, csak te megalkuvásból érdemelsz jelest.

a fiaddal kapcsolatban pedig annyit tudok mondani, hogy eléggé úgy tűnik, hogy csak tiltod eszetlenül. igen, sok a korkülönbség, 19 évesen nem egy 46 éves nővel kéne együtt lennie, de tiltás helyett ülj le vele komolyan beszélni, mint felnőtt a felnőttel, mert az, és hiszti, üvöltözés, csapkodás nélkül, higgadtan mondd el neki, miért nem szeretnéd ezt a kapcsolatot. okokkal! nem csak azért mert anyu nem akarja és kész! idős hozzá, ezt a korkülönbséget nem lehet áthidalni, a fiadnak még családot kéne majd alapítani valamikor, de ez a nő ehhez már most túl idős, stb stb. tényleg higgadtan! ha 19 éve gyereket nevelsz, remélem már tudod mit érsz el a tiltással. eszetlen hülyeség tiltani, és főleg egy ilyen helyzetben megengedhetetlen luxus.

2014. szept. 28. 13:50
 29/33 anonim ***** válasza:

25-ös legalább férfi vagy és a női exed jött össze a fiaddal? Bár az se lehet sokkal jobb.

Nálunk az anyám az exemmel...(nő vagyok)

2014. szept. 28. 18:00
 30/33 anonim válasza:
60%
Ez sztem nem is durva! Ismerek egy ,, csaladot'' ahol (ezt meg leirni is komplikalt :) )) azzal a 45eves pasival jott ossze egy 13!! eves lany aki az anyja baratja volt. 13 evesen tehes is lett tole es meg ott is laktak kb egy evig az anyjaeknal. Majd 2evre ra a csaj osszejott (eloszor titokban) a pasi fiaval aki 14!!eves es mar tole is van egy gyereke! Majd a 14 eves fiu mivel meghondolta magat es nem akart mar apuka lenni :) otthagyta a csajt. Es most a csaj megint osszejott az apjaval!!! Na ez egy szep tortenet! Csak azt nem ertem hogy ott ki kinek a testvere igy vagy anyosa aposa.... bonyolult!! :) Ugyhogy ehhez kepest a te torteneted tok normalis ;)
2014. okt. 24. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!