Hogy lehet egy ilyen családi botrányt megoldani? Az egész család gyűlöl engem meg a fiamat. Mi tényleg ennyire gyűlölhetőek vagyunk emiatt? (a többi hosszabban lent)
Most tényleg a proli családod véleménye érdekel? Örülj neki, ha megszakad a kapcsolat.
A fiad viszont jól belenyúlt...De ezmeg az ő dolguk.
már bocs, de lecsúszott pancsererek alkotják a családodat
el tudom képzelni, milyen lehet a többi rokon, ha a főidiótát bálványozzák
örülj neki, hogy megszabadulsz tőlük
Lehet, hogy rossz volt az unokabátyád házassága, de a feleségének lehetett volna annyi esze, hogy akkor sem egy kölyökkel kezd, főleg nem a családból. Ha a férfi nálad is idősebb, akkor feltételezhetően a felesége is minimum a fiad anyja lehetne.
Én a helyedben minimum a szemét kaparom ki a nőnek, nem én adok neki otthont, még átmenetileg sem. A családnak is inkább a nőre kellene haragudni, mint egy eszetlen tinire.
Viszont a te hozzáállásodon nem csoda, ha kiakadtak. Az adott házaspárnak magának kellett volna megoldani a problémáikat, és nem belerángatni egy gyereket, és rajta keresztül téged is.
Persze, hogy nem utálod a saját gyerekedet, ez egyértelmű.
Viszont a nővel elbeszélgetnék a helyedben.
Miért engedted egyébként az otthonotokba ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!