Mi van velem? Az egész család rajtam röhög.
Az 1. válasz, és gondold végig mit adhatnál le a kötelezettségeidből, túl sokat vállaltál!
Ez már az egészséged rovására megy (idegrendszer), könnyen alvászavar alakulhat ki ebből, ami meg minden erődet elveszi és évek, míg helyrejön belőle az ember, muszáj könnyíteni!
Rossz passzja bármikek lehet. Szinte biztos csak a kimerültségtől van.
Pihenjél lazíts egy kicsit, a családodnak meg mond meg, hogy most nagyon nem esik jól a cikizésük.
Amúgy ami velem történt: néhány éve leolvastam a vízórát, kifele menet az aknából megcsúsztam és beleestem az aknába, órákig ott feküdtem, mire a szomszéd meghallott és hívta a mentőket...1-2 hétig kórházban voltam. Hívtam a taxit és csak annyit tudtam mondani, hogy "Irány haza". Nem jutott eszembe a címem! És még annyi sütnivalóm sem volt, hogy megnézzem a lakcímkártyámat. Fel kellett hívnom az ex!anyósomat, hogy ugyan árulja már el hol lakom. :D
Amúgy a rokonság évek óta ezzel szívat és csinálnak poénokat belőle. Én meg velük együtt nevetek. :)
Ugyanezt csinálom. Szerdán kell leadni, most lettem kész vele csak.
Csütörtökön az esernyőmet hagytam el, előtte való nap a tolltartómat. Vagy a könyvtárban vagy kajáldában. Előtte kidobtam olyan jegyzetet, ami még kellett volna a dolgozathoz. Tegnap vettem észre, hogy megint más jegyzet ami még kellett volna, a koliban maradt. A hétvégén csak azért nem veszítettem el semmit, mert nem mozdultam ki a lakásból. És örökké aludnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!