Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Az egész család...

Mi van velem? Az egész család rajtam röhög.

Figyelt kérdés
Most írom a szakdolgozatomat és kicsit le vagyok maradva. Mostanában állandóan elhagyok dolgokat, öt év ingázás után rossz buszra szálltam fel, beleborítottam a táskámba az innivalómat, pár perc múlva pedig a kekszemet is kibontás közben. Az egész családom bogarasnak tart. Nem tudom, ki kéne vizsgáltatni, vagy csak a fáradtságtól van? Esetleg van valamilyen módszer arra, hogy ne cikizzen ki a családom egy egy ilyen húzás után?
2014. ápr. 26. 23:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van. Kérd meg őket szépen, hogy nehéz egy időszakod van, enyhén szólva kinlódsz, és nem találod viccesnek, jól esne, ha ezentúl ők sem vennék poénnak, mert nem vagy humorodnál. Köszike
2014. ápr. 27. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nehéz, de vedd lazán! Ők is csak a feszültségedet akarják oldani. Én 13 éve hallgatom, hogy életveszélyesen bontok pezsgőt :D
2014. ápr. 27. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nevess velük és ne vedd ilyen komolyan magad. Ezzel nem kell semmilyen orvoshoz menni :) Mindenkinek vannak zavarosabb időszakai.
2014. ápr. 27. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. válasz, és gondold végig mit adhatnál le a kötelezettségeidből, túl sokat vállaltál!

Ez már az egészséged rovására megy (idegrendszer), könnyen alvászavar alakulhat ki ebből, ami meg minden erődet elveszi és évek, míg helyrejön belőle az ember, muszáj könnyíteni!

2014. ápr. 27. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
egy ismerősömre emlékeztetsz a leírás alapján :D Fáradt vagy és ennyi, ha leadtad azt a sz@rt akkor jobb lesz. De ha tényleg az ismerősöm vagy, azért lásd be hogy ez nem csak most esett meg :D Az innivalója bárkinek kiborulhat, a kekszet bárki szétszorhatja. Én 4 év után majdnem eltévedtem a sulim környékén egy ismerős környéken. Ennyi. Hagyd a francba.
2014. ápr. 27. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Rossz passzja bármikek lehet. Szinte biztos csak a kimerültségtől van.

Pihenjél lazíts egy kicsit, a családodnak meg mond meg, hogy most nagyon nem esik jól a cikizésük.

Amúgy ami velem történt: néhány éve leolvastam a vízórát, kifele menet az aknából megcsúsztam és beleestem az aknába, órákig ott feküdtem, mire a szomszéd meghallott és hívta a mentőket...1-2 hétig kórházban voltam. Hívtam a taxit és csak annyit tudtam mondani, hogy "Irány haza". Nem jutott eszembe a címem! És még annyi sütnivalóm sem volt, hogy megnézzem a lakcímkártyámat. Fel kellett hívnom az ex!anyósomat, hogy ugyan árulja már el hol lakom. :D

Amúgy a rokonság évek óta ezzel szívat és csinálnak poénokat belőle. Én meg velük együtt nevetek. :)

2014. ápr. 27. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálom. Szerdán kell leadni, most lettem kész vele csak.

Csütörtökön az esernyőmet hagytam el, előtte való nap a tolltartómat. Vagy a könyvtárban vagy kajáldában. Előtte kidobtam olyan jegyzetet, ami még kellett volna a dolgozathoz. Tegnap vettem észre, hogy megint más jegyzet ami még kellett volna, a koliban maradt. A hétvégén csak azért nem veszítettem el semmit, mert nem mozdultam ki a lakásból. És örökké aludnék.

2014. ápr. 27. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
én alapból is csinálok ilyen dolgokat, nem kell ahhoz stresszhelyzet :D
2014. máj. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!