Széthullik az egész család, lehet valamit tenni? 16L
Szia,
Először is nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed, senki nem érdemelné ezt.
Igazából csak az én történetem tudom felhozni, és hogy én ebből milyen következtetést vontam le, hátha ez segít.
Én 6 éves voltam amikor a szüleim elváltak, meggyűlölték egymást, apának lett egy másik családja és évekig nem láttam. Ha elvitt hozzájuk öcsém és én is utáltuk, csak muszájból tette és ez látszott. Egy-két évben egyszer találkozunk, ez épp elég is. Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot többször, mert én is biztosan apás lennék, de nem hajlik rá. Nem is egy városban lakunk.
Anyával a kapcsolatom pedig szörnyű, és öcsémmel sem a legjobb. Anyámnak volt egy pasija aki 5 évet elvett az életemből, nem mennék bele a részletekbe de olyan dolgokat kellett átélnem amit normál esetben másnak nem.
Mondhatni nincs családom, persze szeret mindenki mindenkit. De ez nem az az idilli dolog. Nekem a családi nyaralások ünnepek sem voltak meg, soha. És ez nem tudom előny e vagy hátrány mert, ha lett volna akkor valószínű hiányozna mint ahogy neked is. Nekem most sajnos barátaim sincsenek igazán akikkel ezt megtudnám beszélni. De tudod így volt időm gondolkodni.
Neked is és nekem is még maximum 3 év. Ha 16-ot túléltünk ez a 3 miért ne menne már? És utána egy új élet, később egy saját család ahol ez NEM FORDULHAT ELŐ. Hogy minden darabokra esik, hogy a család fogalma eltűnik. Engem ez hajt az új élet hogy mindent magam mögött hagyjak. Tűzz ki egy célt és fogadd el a helyzetet mert te most nem tehetsz mást.
De ettől függetlenül drukkolok hogy helyre álljanak a dolgait, mert erre is meg van az esély. Csak ne ezen pörögj egész nap. Tervezd a jövőt. És nem mellesleg apukádban meg bízz, és nem lesz semmi baja.
Csak fel a fejjel, ezen túl lehet jutni, és gondolom nem így képzelted a gyerekkorod (én sem...) De vannak dolgok amiket el kell fogadni, és ez is egy ilyen.
Remélem valamit tudtam segíteni!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!