Elzavarni már nem fogom, de a ruhát sem pakolom vissza. Tényleg én vagyok a rossz? (rettentően hosszú)
Nagyon hosszú ez a sztori, mind időben, mind terjedelemben.
Itt van a kezdet: olvasd végig, különben nem fogod érteni
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..
Most ott tartunk, hogy párom kamasz fia az anyjánál nyaral és azt mondta, hogy a bátyjához költözik szeptembertől.
A kedves bátty és anyuka tele beszélte a gyerek fejét. Hogy addig nem látogatja az apját, amíg én vagyok.
A kedves bátty még mindig nálunk lakik. A csajjal már nincs együtt. Párom azt mondta neki hétfőn, hogy kap 2 napot, hogy össze pakoljon és elköltözzön. De még mindig itt van! Nem is szól hozzám stb..
A 2 nap bőven le telt. Össze raktam a ruháit. (A többi cuccát majd ő elpakolja.) Azzal a szándékkal, hogy ma már nem alszik itt.
Erre a párom nekem förmed telefonon, hogy mit képzelek, ha szemét vagyok a fia testvérével, akkor őt meg fogja útálni a fia miattam.
Fölszólított, hogy pakoljam vissza a ruháit.
Márpedig én nem fogom. Ma még itt alhat, aztán megy.
Párom viszont dühöng és kétségbe van esve, hogy akkor mi lesz így? Mert, hogy én csinálom a cirkuszt. Valamilyen szinten ez igaz. De valakinek kell is. Itt mindenki konfliktus kerülő és suttyomban furkálódik.
Elegem van már.
Most kinek van igaza?
Miért nem a pasid jött haza vigyázni a saját fiára? Vagy miért nem fizettetek a fiúnak egy külön albérletet? Jobban kijönnétek anyagilag, és kevésbé lennétek stresszesek.
Amúgy meg kit érdekel, hogy hosszú, szépen erőltesd rá magad egy normális párbeszéd, vagy legalább egy egyoldalú monológ erejéig.
A pasim többet keresett, azért jöttem és. Előtte mag a másik féltestvérénél lakott, de nagyon le volt fogyva, nem tanult, panaszkodtak a tanárok rá stb.
A gyerek meg nem akar rólam hallani. De mind egy, most 360km-re van.
Nekem mindig azt mondja, hogy nincs velem baja, vagy hogy hosszú. De konkrétan nem lehet vele beszélgetni.
Páromnak mondtam már több mint egy éve, hogy pszichológushoz kellene vinni, mert nem lesz jó vége. Hallani sem akart róla. Majd ő beszélget a fiával. Hát tessék.
De itt a konkrét vita most az, hogy pakoljam vissza a szekrénybe a ruháit, mint ha misem történt volna. Nehogy a kisfia még jobban megútáljon engem, amiért ki.bä.sztam a bátyját. És belenyúltam a szekrényébe.
Ez már nevetséges!
Szépen össze hajtogattam mindent abból a kupiból. Így is úgy is észre venné, hogy nem úgy hagyta. Akkor már inkább őszintén. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!