Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi lehet az oka, hogy nem segit?

Mi lehet az oka, hogy nem segit?

Figyelt kérdés

6 eve elek egyutt a parommal. Jelenleg mind ketten dolgozunk van auto es lakas hitelunk is, de nem szukolkodunk.

De a parom terhes (nem terveztuk meg,spiral mellett lett terhes).

Felek,hogy egy keresettbol nehez lesz. Az en szuleim tamogatnak bar nekik sem konnyu. A parom edesapja visszont megtehetne hogy segit, de nem teszi. Velem "jo a kapcsolata" a lanyaval szinte nem is beszel. Tolem tud mindent es tudom hogy csak azert ilyen mert szereti a lanyat es tolem varja a "hirt" rola. Kozben azt is tudom hogy a parom nem fogada el az apjatol semmit.

A parom elmondta hogy az elso kapcsolata az apja miatt ment tonkre es azert nem beszel vele. Az apja szerint meg a parom a hibas mert o mindig csak jot akart neki...

Arra gondoltam ha nagyon megszorulunk kerek az apjatol penzt. De nagyon felek hogy ha a parom megtudja akkor nagy veszekedes lenne. De felek a jovotol is hogy nem tudjuk majd fizetni a hiteleket. Parom most a 6. honapban van es hal' istennek jol van ugy tervezi a leheto legtovabb dolgozni fog.

Abban biztos vagyok, hogy apos segitene.

2014. aug. 4. 10:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, ezért ütötte meg rögtön a szemem, nem alkalmatlankodni, vagy kötözködni szeretnék.

Vagy van a hormonális spirál, amit komoly eü problémák esetén tesznek fel olyannak, akinek nincs gyereke, de annak meg olyan a hatásmechanizmusa, hogy szinte lehetetlen mellette teherbe esni. (ezt több nőgyógyász mondta nekem)

Ne haragudj, tényleg, hogy csak ezt ragadtam ki az egész sztoriból. De hátha nem véletlen a teherbe esés? Csak ez jutott eszembe.

2014. aug. 4. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
magatoknak csináltatok gyereket vagy a nagyszülöknek már most azt tervezni hogy kiről mitt lehet lehúzni...
2014. aug. 4. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is a spirál foglalkoztatott, hogy miképpen lehet a párodnak spirálja ha nem szült még? Mert sehol nem rakja fel az orvos csak akkor ha már szült.
2014. aug. 4. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
10: Igen.
2014. aug. 4. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!