Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt már csak a válás segít? Ez milyen élet?
Rettenetesen érzem magam a házasságomban.
A férjem egyáltalán nem törődik velem, közönyös, érzelemmentes. Fog ez változni?Régen még nőnek éreztem magam mellette, mostmár elérte hogy lassan embernek sem. Folyton csak a hibáimat lesi, kritizál, kiröhög, kigúnyol és az önbizalmamat a béka s.ge alá taposta. Külön hálószobában vagyunk, semmilyen kedvességre figyelmességre nem hajlandó, egyszerűen olyan mintha albérlő lennék nála.
Ott tartok, hogy képes vagyok bármin elsírni magam, érzem ha vele maradok rámegy az egészségem.
Már beszéltem vele erről, de nem is érdekli hogy mi bajom van.3 éve vagyunk házasok és én tíz évvel fiatalabb vagyok.
S mi tart mellette?
Anyagiak?
Borítékolom:
Ha találsz megoldást s elmész, egy idő utána észbekap, s fűt fát ígérve próbál visszacsábítani.
Ha belemész akkor addig jó is lesz amíg újra nem érzi magát biztonságba.
Akkor újra elkezd visszaélni, szemétkedni.
Ez a kapcsolat max. egy se veled se nélküled kapcsolat melegágya lehet.
Ideje olyan valakit keresned, aki szeret.
Ez már külső segítség nélkül nem túl bíztató szerintem.
De úgy hangzik, mintha a férjed nem is akarna tenni semmit.
Próbáld meg, hogy egy párterápiára menjetek el együtt. Ha ebbe sem egyezik bele, akkor el kéne költöznöd.
Itt már csak a válás segít?
Igen, itt már csak a válás segít.
Ez milyen élet?
Nem emberhez méltó.
Kigúnyol? Még alapfokú havernek sem alkalmas az ilyen. Ha nem szeret, akkor is meg kéne adnia az alapvető, embernek kijáró tiszteletet...
S nem érdekli, mi bajod van... Itt már nem hiszem, hogy bármi segítene. Lépj, mielőtt rámegy még több időd s az egészséged :(
És azt nem tudod, vagy sejted, hogy mitől lett ilyen? Valami oka csak van. Depresszió, másik nő, másik férfi, válság, akármi?
Egy viszonylag normális ember csak nem lesz magától bunkó. Annak mindig van valami oka. (Legalább is szeretném ezt hinni.)
Külsődre ügyelsz? (Ha pl. 3 éve jó csaj voltál, azóta meg felszedtél 10 kilót, az már egy reális ok arra, hogy a férjed elégedetlen legyen Veled.)
Dolgozol, házimunkát rendesen végzed? (ha pl. nincs munkahelyed, akkor házimunkának úgy 80-90%-át illik elvégezned)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!