Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Itt már csak a válás segít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt már csak a válás segít? Ez milyen élet?

Figyelt kérdés

Rettenetesen érzem magam a házasságomban.

A férjem egyáltalán nem törődik velem, közönyös, érzelemmentes. Fog ez változni?Régen még nőnek éreztem magam mellette, mostmár elérte hogy lassan embernek sem. Folyton csak a hibáimat lesi, kritizál, kiröhög, kigúnyol és az önbizalmamat a béka s.ge alá taposta. Külön hálószobában vagyunk, semmilyen kedvességre figyelmességre nem hajlandó, egyszerűen olyan mintha albérlő lennék nála.

Ott tartok, hogy képes vagyok bármin elsírni magam, érzem ha vele maradok rámegy az egészségem.

Már beszéltem vele erről, de nem is érdekli hogy mi bajom van.3 éve vagyunk házasok és én tíz évvel fiatalabb vagyok.

2014. márc. 5. 14:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul sokkal fiatalabbnak nézek ki, legalább egy huszas korkülönbséget tippel mindenki. Ezért nem értem mi baja van.
2014. márc. 5. 15:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

20-as válaszod azt jelenti hogy beletrafáltam, Neked van 16 éves lányod v. csak azt, hogy lehetségesnek tartod, hogy egy fiatal nő van az életében?

2014. márc. 5. 15:18
 23/30 A kérdező kommentje:

Ja..neem. A kislányom sokkal kisebb.

De azt nem tartom kizártnak, hogy egy fiatalabb lányért rajong...

2014. márc. 5. 16:00
 24/30 anonim ***** válasza:

Aki viszont hasonlóan semmibe veszi. S neked meg ő ugyanezt adja vissza.

Tulajdonképpen mit szeretsz egy ilyen gáz pasiban?

Ez ugyanaz lehet mint nekünk a buta felfujt keblő bombanó aki addig tetszik csak mig meg nem szólal..

2014. márc. 5. 17:17
 25/30 anonim ***** válasza:

Szerintem válj el.

Te is tudod,hogy ezt kell tenned.

2014. márc. 5. 20:54
 26/30 Csaba68 válasza:
És akkor mi tart még mellette?Megéri e?Csak rajtad mulik ha egyáltalán meg mered e lépni hogy elhagyd.Változni? Szerintem talált magának egy másikat.
2014. márc. 6. 19:24
 27/30 anonim ***** válasza:

Válás, de gyorsan, mert elfogysz.

Elfogysz energiában, elfogysz, mint nő, elfogysz mint ember, - csak magad (de hát miért maradnál magad?) többet fogsz kapni a gyerekedtől.

Értem, hogy ő kötődik a férjedhez, szóval neki sem lesz könnyű, - de mi lesz ebből 5-8-10- év múlva???

2014. márc. 6. 23:07
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia

Hogy döntöttél?

Együtt vagytok még?

2014. ápr. 5. 00:29
 29/30 A kérdező kommentje:

Igen. Őrlődöm, hogy mit csináljak. :(

Igazából nem tekint sem nőnek sem társnak, mindenre magam vagyok. Ennyi erővel lehetnék egyedül is boldogabb.

2014. ápr. 5. 08:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Megértelek :(

Nekem nem rég kellett rájönnöm ,hogy a férjem hazudik nekem.Azóta is sokkban vagyok.

De nem tudok lépni én sem....még nem ,reménykedem...

2014. ápr. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!