Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt már csak a válás segít? Ez milyen élet?
Rettenetesen érzem magam a házasságomban.
A férjem egyáltalán nem törődik velem, közönyös, érzelemmentes. Fog ez változni?Régen még nőnek éreztem magam mellette, mostmár elérte hogy lassan embernek sem. Folyton csak a hibáimat lesi, kritizál, kiröhög, kigúnyol és az önbizalmamat a béka s.ge alá taposta. Külön hálószobában vagyunk, semmilyen kedvességre figyelmességre nem hajlandó, egyszerűen olyan mintha albérlő lennék nála.
Ott tartok, hogy képes vagyok bármin elsírni magam, érzem ha vele maradok rámegy az egészségem.
Már beszéltem vele erről, de nem is érdekli hogy mi bajom van.3 éve vagyunk házasok és én tíz évvel fiatalabb vagyok.
Hát ez így gáz...
Azt azért tudod, hogy miért alakult ez így?
Amikor összeházasodtatok, akkor még minden jó volt?
Miért házasodtál össze vele?
Nos ha tényleg zakkant az ürge, és nincs gyereketek még, akkor sürgősen váljatok el, az lesz a legjobb!
De ha van gyerek, akkor azért nem ilyen egyszerű...
Jól esik neki, hogy valakibe beletörölheti a lábát...
Ő minek változtatna, neki ez így jó...
Dolgozom én is. Nem szedtem fel egy kilót sem, a külsőm a három év alatt nem változott, igyekszem adni magamra.
Nem volt ilyen nyilván a házasság előtt, akkor nem mentem volna hozzá. Belekényelmesedett ebbe a kapcsolatba és már nem akar semmit tenni, hogy működjön. Csak kapni szeret adni semmit. Nekem már nincs miből adnom, ha nem kapok...:(
"(Ha pl. 3 éve jó csaj voltál, azóta meg felszedtél 10 kilót, az már egy reális ok arra, hogy a férjed elégedetlen legyen Veled.) "
Ez nem igaz. Normális férfi nem fog tíz kiló plusz miatt gúnyos és sértegető lenni a szeretett feleséggel. Egy felszínes barom talán, de a többségnél nem reális ok.
Aki itt felszedett 10 kilót, az ő de én így is imádom, úgy ahogy van...
egyszerűen nem tudom mit csináljak, közös gyermek nincs, nekem van egy gyermekem akivel rajonganak egymásért. Ez nehezíti meg nagyon, hogy mit lépjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!