Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi lehet az oka, hogy nem segit?

Mi lehet az oka, hogy nem segit?

Figyelt kérdés

6 eve elek egyutt a parommal. Jelenleg mind ketten dolgozunk van auto es lakas hitelunk is, de nem szukolkodunk.

De a parom terhes (nem terveztuk meg,spiral mellett lett terhes).

Felek,hogy egy keresettbol nehez lesz. Az en szuleim tamogatnak bar nekik sem konnyu. A parom edesapja visszont megtehetne hogy segit, de nem teszi. Velem "jo a kapcsolata" a lanyaval szinte nem is beszel. Tolem tud mindent es tudom hogy csak azert ilyen mert szereti a lanyat es tolem varja a "hirt" rola. Kozben azt is tudom hogy a parom nem fogada el az apjatol semmit.

A parom elmondta hogy az elso kapcsolata az apja miatt ment tonkre es azert nem beszel vele. Az apja szerint meg a parom a hibas mert o mindig csak jot akart neki...

Arra gondoltam ha nagyon megszorulunk kerek az apjatol penzt. De nagyon felek hogy ha a parom megtudja akkor nagy veszekedes lenne. De felek a jovotol is hogy nem tudjuk majd fizetni a hiteleket. Parom most a 6. honapban van es hal' istennek jol van ugy tervezi a leheto legtovabb dolgozni fog.

Abban biztos vagyok, hogy apos segitene.

2014. aug. 4. 10:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem beszél az apjával mert szakított korában valakivel, miközben tőled terhes? Inkább ezen gondolkozz.
2014. aug. 4. 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben mielőtt kölcsön kérnék pénzt az apóstól, előbb beszélnék a pároddal. Ugyanis ha a harag olyan erős ahogy írod, akkor ez neki hátbatámadásnak fog tűnni.

Én tuti megsértődnék ha a párom tudtom nélkül apám segítségét kérné, főleg ha én nem kérnék belőle.

2014. aug. 4. 10:44
 3/14 A kérdező kommentje:

MI????

6 eve vagyunk egyutt es tolem terhes.

Elottem volt egy kapcsolata ami 3 evig tartott es az apjanak nagy resze volt benne, hogy szakitottak ezert osszevesztek anno es azota nem beszelnek.

2014. aug. 4. 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz kapni adókedvezményt, ő pedig GYES-t. Ez együttesen kevesebbet tesz ki, mint az ő mostani keresete?:-o
2014. aug. 4. 10:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értettem, hogy tőle terhes. Hanem hogy még mindig az ex miatt haragszik az apjára miközben tőled már terhes,elég nevetséges.
2014. aug. 4. 10:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem az ex miatt haragszik, vegulis o dontott ugy hogy szakit a sraccal. Hosszu tortenet nem untatnalak vele.
2014. aug. 4. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Adókedvezményt már a 12-dik héttől tudtok igényelni.

8 hónapos babás vagyok, és az én kapcsolatom is megromlott a szüleimmel. Anyukám az unoka hírére egyszerűen becsavarodott. Bocsánat, de ezt nem tudom, szebben leírni. :(

Végül annyira megromlott a viszony, hogy nem is beszélnek velem. Az elején még próbálkoztam, de a levelekre nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel, vagy ha rejtett számról hívom őket, akkor leteszik.

Az, hogy pontosan mi a sértődés oka, nem tudom, de a tesóim elmondása alapján még a szüleim se nagyon. Állítólag azt hangoztatják mindenhol, hogy ők lány unokát akartak, nekem pedig fiam lesz, ezért nem akarnak rólam tudni, de valljuk be, ez elég gyenge indok.

Ha a férjem a hátam mögött venné fel velük a kapcsolatot, valószínűleg nem esne jól. Mivel nem akartam semmit titkolni előle, ő is tud mindent, és most már ő sem akarja keresni őket. Főleg, hogy rengeteget sírtam miattuk.

De ha ezek után még pénzt fogadna el tőlük, hát valószínűleg megharagudnék rá. Most jelenleg nem kell semmi a szüleimtől állapotban vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ez még változni fog, de ahhoz nagyon sok időnek kell eltelnie.

Ha megfogadsz egy tanácsot, mond el őszintén a párodnak, hogy félsz az anyagiak miatt, esetleg kérd meg, hogy mondja el pontosan, mi történt. Ha másért nem, akkor azért, hogy ez veletek ne fordulhasson elő.

Lehet, hogy ez segítene az apjával való viszony rendezésében is.

2014. aug. 4. 11:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Tudom mi tortent csak nem akartam leirni mert hosszu lenne.

O is es az edesapjais elmondta ki - ki a sajat szemszogebol es mgertem mindketott. Elmondtam a paromak hogy felek a jovotol de o nem erzi ugyanezt. O nem tudja milyen az amikor nincs...

2014. aug. 4. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy belealkalmatlankodok, de van már a párodnak gyereke? Csak a spirál miatt kérdezem.
2014. aug. 4. 14:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Nincs, miert? Spiralja csak annak lehet aki mar szult gyereket?
2014. aug. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!