Különlegescsajszi kérdése:
A páromnak van egy gyereke? :O
Figyelt kérdés
Nemrég azt vettem észre a gépünkön,hogy egy csomó 12-13 éves kislánynak a képei vannak elmentve a Dokumentumok című fájlba! Meg a párom ma nézte az ipariból leballagott fényképét,mert észrevettem,hogy amiben volt,fentebb volt csúszva! Szerintem amíg ma D.e. odavoltam a boltba ásványvízért,hasonlítgatta magát hozzá! Ez tuti! De korábban mondta is,hogy régen a szerelmével volt egy kis idő,ami alatt az a kislány a lánya lehet!:( Akkor nekünk már nem is lesz gyerekünk ??:/ És ma is rakott fel magáról a kislány képet,és az is ugyanúgy le van töltve! Lehet ezért ilyen mogorva velem mostanában? Nem merek neki róla beszélni,mert félek összevesznénk vagy valami ilyesmi! Vagy pont épp ezt akarja,hogy vegyem észre? Nem tudom. Meg amúgy hasonlít is a kislány a páromra,eléggé! Bár a nővéreméknél is úgy van,hogy a Zoli sógoromnak is van egy lánya,de aztán nekik is lett,ráadásul kettő is! Bár nekünk ez elég necces,mert ő nem szeret engem szerelemmel !! :(( Ti mit tennétek ?? Köszi.2014. júl. 1. 16:01
21/23 anonim válasza:
Szerintem mindegy, milyen hosszú ideje vagytok együtt, ha egy ilyen fontos kérdést nem lehet józan állapotban megbeszélni.
Amúgy - ha tényleg a gyereke, amíg anyuka nem áll elő valami követeléssel nemigen történik semmi.
Hogy jönne ebből az, hogy akkor tőled már nem is akarna gyereket?
Vagy arról sem beszéltek?
22/23 anonim válasza:
Én ennyire össze-vissza, zagyva fogalmazást még nem láttam a Gyakorin. Nem beszélve a Kérdező egyes válaszairól... OMG
23/23 anonim válasza:
Utolsó, igazad van, kb érthetetlen az egész.
Kérdező: ha 4 éve együtt vagytok, akkor miert nem mered megkérdezni tőle?
Es inkább pazarolsz meg ra 1-2 evet, hogy megtudd, hogy akar-e majd gyereket?? -.-
Ennél meg nekem is több eszem van, 15 (!!!!) evesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!