A páromnak van egy gyereke? :O
Hülyeeeeee???
Te sem az eleganciádról vagy híres eszerint kérdező!
Egyébként mi lenne, ha egyszerűen csak este vacsora után pl. rákérdeznél és megbeszélnétek?
Sokkal egyszerűbb, mint kombinálni, hasonlítgatni, gépen kutakodni, számodra ismeretlen kislány face profilját stírölni.
Én ezt tenném: normálisan, kultúráltan rákérdeznék, hogy ki ez a kislány?
Ennyire egyszerű- egy normális kapcsolatban persze...
(közben azért gondolkodjál el előre, hogy mit reagálsz, ha kiderül, hogy az övé a kislány csak hazudott pl.)
16:19 Na,az értelemről ne beszéljünk,mert nincs mit,aki okos az okos,és bele kell törődni!
Az,meg hogy beszéljek vele.. Különösebben engem sem érdekel a dolog,de zavar,az tény! De szerintem úgyis azt mondaná,(ahogy ismerem) , hogy nem emlékszik,és az is lehet igen,az is lehet nem vagy azt,hogy mit érdekel az téged,hagyjuk! Meg szerintem nem is akar megbántani! Hát majd meglátom 1-2 év múlva,hogy akar-e közöset! Bár azt is megértem,ha nem! :(
Nem szeret szerelemmel majd babát akarsz tőle? Jesszusom hová fajul ez a világ.
Amúgy nekem is van egy ilyen necces ügyem,Én nem tagadom ha kiderülne hogy az enyém akkor elég nagy balhét csapnék ki az anyjával,mert igen is jogom lett volna apja lenni a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!