Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A páromnak van egy gyereke? :O

Különlegescsajszi kérdése:

A páromnak van egy gyereke? :O

Figyelt kérdés
Nemrég azt vettem észre a gépünkön,hogy egy csomó 12-13 éves kislánynak a képei vannak elmentve a Dokumentumok című fájlba! Meg a párom ma nézte az ipariból leballagott fényképét,mert észrevettem,hogy amiben volt,fentebb volt csúszva! Szerintem amíg ma D.e. odavoltam a boltba ásványvízért,hasonlítgatta magát hozzá! Ez tuti! De korábban mondta is,hogy régen a szerelmével volt egy kis idő,ami alatt az a kislány a lánya lehet!:( Akkor nekünk már nem is lesz gyerekünk ??:/ És ma is rakott fel magáról a kislány képet,és az is ugyanúgy le van töltve! Lehet ezért ilyen mogorva velem mostanában? Nem merek neki róla beszélni,mert félek összevesznénk vagy valami ilyesmi! Vagy pont épp ezt akarja,hogy vegyem észre? Nem tudom. Meg amúgy hasonlít is a kislány a páromra,eléggé! Bár a nővéreméknél is úgy van,hogy a Zoli sógoromnak is van egy lánya,de aztán nekik is lett,ráadásul kettő is! Bár nekünk ez elég necces,mert ő nem szeret engem szerelemmel !! :(( Ti mit tennétek ?? Köszi.
2014. júl. 1. 16:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Keresnék egy olyan pasit, aki szeret engem, velem tervez jövőt és minden gond nélkül meg tudnék egy ilyen horderejű dolgot beszélni vele.
2014. júl. 1. 16:10
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk hogyha én észrevenném, hogy a párom gépén "egy csomó 12-13 éves kislánynak a képei vannak elmentve", akkor nem arra gondolnék, hogy gyereke van, hanem hogy pedofil...
2014. júl. 1. 16:10
 3/23 A kérdező kommentje:
16:10 te hülye vagy! Nem leírtam,hogy beszélt róla,hogy lehetséges,(bár nem biztos benne,mert totál részeg volt,és semmire sem emlékszik) hogy az ő lánya! De tuti,hogy az övé,mert hasonlít rá,és az a szemöldök...://
2014. júl. 1. 16:13
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Hülyeeeeee???

Te sem az eleganciádról vagy híres eszerint kérdező!

Egyébként mi lenne, ha egyszerűen csak este vacsora után pl. rákérdeznél és megbeszélnétek?

Sokkal egyszerűbb, mint kombinálni, hasonlítgatni, gépen kutakodni, számodra ismeretlen kislány face profilját stírölni.

Én ezt tenném: normálisan, kultúráltan rákérdeznék, hogy ki ez a kislány?

Ennyire egyszerű- egy normális kapcsolatban persze...

(közben azért gondolkodjál el előre, hogy mit reagálsz, ha kiderül, hogy az övé a kislány csak hazudott pl.)

2014. júl. 1. 16:19
 5/23 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem beszélj a pároddal erről.
2014. júl. 1. 16:20
 6/23 A kérdező kommentje:

16:19 Na,az értelemről ne beszéljünk,mert nincs mit,aki okos az okos,és bele kell törődni!

Az,meg hogy beszéljek vele.. Különösebben engem sem érdekel a dolog,de zavar,az tény! De szerintem úgyis azt mondaná,(ahogy ismerem) , hogy nem emlékszik,és az is lehet igen,az is lehet nem vagy azt,hogy mit érdekel az téged,hagyjuk! Meg szerintem nem is akar megbántani! Hát majd meglátom 1-2 év múlva,hogy akar-e közöset! Bár azt is megértem,ha nem! :(

2014. júl. 1. 16:23
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
22 éves vagy. Ebből 4 évet áldoztál erre az emberre, aki nem tisztel, nem szeret, még annyira sem, hogy a múltjával kapcsolatos dolgokat megossza veled. Tudom, nincs munkád, és talán nem tudsz mást tenni, mint vele élni, de nem értem, miért jó egész nap azt hallgatni, hogy milyen sovány meg lapos vagy. El kellene menned egy pszichológushoz, hogy ráébresszen, hogy ez így nem állapot, valamilyen önbecsülést tanulj és a saját lábadra álld. Mert bizony, már nem vagy tinédzser. Ha meg az a gyerek a pasasé, akkor fizesse a gyerektartást.
2014. júl. 1. 16:28
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
Ja, és egy szemöldök semmit sem jelent :)
2014. júl. 1. 16:29
 9/23 A kérdező kommentje:
16:28-as Te miről beszélsz ???:O Nem értem. No m1. A gyerektartásról meg annyit,hogy nem is tudta,hogy létezik ez a kislány,ez az egyik,a másik,meg hogy egy percig nem nevelte!
2014. júl. 1. 16:32
 10/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem szeret szerelemmel majd babát akarsz tőle? Jesszusom hová fajul ez a világ.

Amúgy nekem is van egy ilyen necces ügyem,Én nem tagadom ha kiderülne hogy az enyém akkor elég nagy balhét csapnék ki az anyjával,mert igen is jogom lett volna apja lenni a gyereknek.

2014. júl. 1. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!